Джей Ло в режим "стриптизьорка": Копнеех за сладко!

Ето какво сподели тя за хранителния си режим
7 мар 2019 22:25, Ивета Иванова
4
Джей Ло в режим "стриптизьорка": Копнеех за сладко!
Снимка: Reuters

Дженифър Лопес влиза в ролята на стриптийзьорка във филма "Hustlers", който в момента снима, и признава, че е изпитвала огромен апетит за сладко, докато е спазвала специален хранителен режим. Тя е трябвало да спазва 10-дневна диета, от която са изключени въглехидратите и захарта.

"Подготвям се за филма. Трябва да играя стриптизьорка, приготвям се за това. Тренирам много", разказва Дженифър.
 
Треньорът ѝ е казал да се храни с ястия, които не съдържат въглехидрати и захар и в началото тя била изненадана, чудила се как ще спазва този режим. Но е успяла да устои на изкушенията за 10 дни, колкото и трудно да е било.
 
"Чувстваш се сякаш си в алтернативна реалност или вселена, все едно си зависим и мислиш за това постоянно", коментира актрисата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напряга се 10 дена , за да вземе 10млн. И аз ще пазя диета за подобни пари. Иначе тръпката и е голяма и за нея 10 дена са нищо, поне две години и трябват.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...и признава, че е изпитвала огромен апетит за сладко..."===Ау, какво признание само! Светът е потресен! Как може такова нещо?Сериозно, не остана и дъно, в което да копаете.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си дойдеме на думата... най-после.Е, майка Тереза не сме очаквали да играеш.
1
2
 
2
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
На- гости, не- се- ходи,..- Със, празни- ръце,...Купете- сй, Чиста- Милка,...Точно, на- 31 Декемврй ,...- И, запазете,..Касовата- бележка,...Снимайте- магазинът ....