Трансджендъри на Острова ликуват. Създадоха бельo за тях

Млада дизайнерка със специална колекция
10 мар 2019 17:48, Иванка Гъркова
53
Трансджендъри на Острова ликуват. Създадоха бельo за тях
Instagram

Транс-жена създаде нов вид бельo - за трансджендъри. Специалната колекция с марката GI Collection бе представена миналата седмица в Лондон. 

 
Дизайнер на бельото е 27-годишната Кармен Лиу. Tя има нужда от по-различни бикини, за да се чувства добре, но нито един магазин не можел да й ги предложи. Затова решила да си  ги направи сама, съобщава Daily Mail. 
 
„Понякога имаме по-различни тела – формата на телата ни невинаги е съвместима с тази на дрехите – затова би било добре някои марки да направят малко по-голямо усилие, за да ни помогнат", споделя Кармен. По думите й, повечето брандове, които произвеждат бельо, не са помислили за трансджендър жените, които не са се подложили на операция за смяната на пола. 
 
Лиу, която още от 2014 г. разкрила на обществеността, че е трансджендър, отдавна обмисляла идеята си за бельо. След като успяла най-сетне да я реализира и пипне с ръцете си първите артикули, започнала да плаче. 
 
Кармен Лиу се надява, че след нейната нова колекция ще се появят и други, ориентирани към трансджендърите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
6
 
! Отговори
георги преди 5 години
ИВАНКЕ, защо въобще ни информираш за тези глупости?
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
смятай колко са много... ужас
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Транс - жена е жена с много малка *** и с нормални цици.Почти няма ерекция или с много малка ерекция,но интересното е кое е естественото влечение на транс жената към мъже или към жени ? Аз съм хетеросексуален но съм любопитен как би изглеждал такъв контакт ?
32
1
 
2
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Чак сега ли им хрумна тази идея? Невероятно.
31
7
 
14
 
! Отговори
мани мани преди 5 години
Бе не знам кой е трансджендър и кой транскомунист,ама света се препълни с извратеняци!
30
3
 
10
 
! Отговори
Интересно преди 5 години
До ИталианецаЦелта на празната графа за пол в нормативните документи е гей двойките да си осиновяват деца и да ги възпитават *** неутрално НЕЗАВИСИМО ДАЛИСА БОЛНИ ОТ *** ДИСФОРИЯ, ИЛИ НЕ. Същите хора, които пропагандират в полза на гей браковете, налагат и *** изследванията в правото и обществото.
29
1
 
9
 
! Отговори
Интересно преди 5 години
До италианецаПиле, това, за което говориш, се води болест от СЗО. ИК дефинира пола/джендъра като социално конструирани роли. Сиреч болестта престава да се води болест и се превръща в юридическа норма. Това пък отваря врата за по-нататъчни законови промени: *** обучение в детските градини, *** неутрален език в публичната сфера, трети неопредел пол в нормативните документи, налагането на цензура, т. нар. закон с-у езика на омразата.
28
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия съвсем изперкаха!
27
3
 
10
 
! Отговори
Италянеца преди 5 години
Трансджендърите са хора, чиято полова идентичност не отговаря на телесния им пол и на пола, който им е приписан при раждането същото е и при транссексуалността няма никаква разлика просто трансджендър самата дума е чужда и няма превод но ако има най близката е трансексуалност
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До италянеца,Айде ти като си я чел тази конвенция кажи сега има ли разлика между транссексуален, който не си е оперирал(резнал) атрибута и трансджендър?
25
10
 
5
 
! Отговори
Италянеца преди 5 години
Transgendar, прочетете Истанбулската конвенция и не пишете глупости. Има трансексуални хора който се делят на хора с различни полови ориентаций от общоприетите полове мъж или жена.
24
4
 
8
 
! Отговори
Иво Инджев преди 5 години
Тази новина много мъ кефи.
23
3
 
31
 
! Отговори
Интересно преди 5 години
Откакто ни се опитаха да ни натресат ИК миналата година, подобни статии зачестиха многократно. Но иначе конвенцията била за насилието над жени.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ооооох на чичи
21
7
 
21
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
До15 Какво е трансджендър?Лице, което подкрепя членството на България в НАТО и в Европейския съюз, едно такова е на снимката.
20
4
 
24
 
! Отговори
до 15 преди 5 години
...Какво е трансджендър?...някакъв вид откачалник,че много се навъдиха напоследък.
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо се е утепало.И как са живели до сега?
18
2
 
6
 
! Отговори
ти да видиш преди 5 години
Какво ще рече активен трансджендър? Сега, принципно знам, че има мъже които се обличат като жени, мажат се с разни мазила, бои, латекс и т.н, иначе казано- гримосват се повече от жените, ама от друга страна има и женени такива, които жените им не са ги напуснали и живеят заедно, че май и кекс правят! Та горе дулу може би точно тези могат да се балотират за "активни трансджендъри. Само че не е напълно ясно тези, същите водят ли се трансджендъри или не!
17
7
 
9
 
! Отговори
Мънф преди 5 години
този трансик на снимката ще го скъсаммммммм. това транс а не като джендарите в софия грозни, мръсни, отвратителни с една дума
16
10
 
18
 
! Отговори
324 преди 5 години
Трансджендърите са психично болни хора , натрапват се, нахални са и развращават младото поколение, нека Сатаната да си ги прибира, нема нужда от такива изчадия, имаме други проблеми , геронтофилите, педофилите и любителите на животни, заедно с гейчетата и drag queens и те да си заминават, много биологичен *** се навъди, идва края на света, мани , бегай