Змии, костенурки... Николета затвори клуб за ЧРД на Никол

Лъскава украса, екзотични животни и скъпи сладкиши на партито
3 апр 2019 10:10, Иванка Гъркова
29
Змии, костенурки... Николета затвори клуб за ЧРД на Никол
Facebook

Николета Лозанова избра да отпразнува рождения ден на своята дъщеря в известна столична дискотека. На 1 април Никол стана на 7 години.

Плеймейтката покани малки и големи на парти в заведението, украсено от специална агенция, наета за случая. От снимките, публикувани в профилите ѝ в социалните мрежи се вижда, че то е било на тематика „Алиса в страната на чудесата“.
 
Често пъти околните ме питат как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи! Тя ме научи да не се страхувам „от тъмното“ и да се радвам на „дъгата след бурята“! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката „Никол в страната на чудесата“ в любима класика!“, написа Лозанова в Instagram и сподели няколко кадъра от фотосесията ѝ с детето, което е плод от връзката ѝ с футболиста Валери Божинов.
 
Любимата на Николай Михайлов сподели, че е избрала да вдигне подобно празненство водена от безграничната ѝ любов към Никол и желанието да ѝ покаже, че чудесата не са мираж, а приказките се пишат от всеки един от нас.
 
Змии, костенурки, папагали и други екзотични животни са били част от изненадите за порасналото момиченце и неговите приятели. Близначките Алекс и Влади пък са поздравили с няколко песни малчуганите.
 
Специално за случая Николета и нейната дъщеричка са избрали еднакви рокли с флорални мотиви.
 
„И ако повечето приказки завършват с „.... и заживели щастливо“..... нашата завърши с „...... и се насладили на торта – шедьовър“, посочи още Лозанова и сподели няколко кадъра от тортата и други сладки изкушения, поръчани за рождения ден на момиченцето ѝ. За почерпка на възрастните тя се е спряла на хапки с риба и алкохолни напитки.
 
Още снимки от грандиозния рожден ден ще намерите в галрията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
22
 
! Отговори
финансистката преди 5 години
До Финаншъл гуроИздържа се от снимчиците, които си слага в инстаграм и като модел, фотошопиран в бг сайтове за долнопробни рокленца. Например, 1000 лева за снимчица в кифленско солариумче, ако й стои в профилчето за 1 ден с необходимите тагове да се изрекламира добре. Уж си финансов гуру, пък ме караш да ти обяснявам цялата индустрия на псевдо инфлуенсърчета като .... на Наум Шопов, дето си направила и агенция за инфлуенсъри... уатдафак...
6
1
 
26
 
! Отговори
Хъ хъ хъ ....... преди 5 години
До Финаншъл гуро:) ... Ти сериозно ли питаш от кво се издържа , бре ?!?! ... :) ;) :) ... Хъ хъ хъ ...... От *** с кинти ..... и от най - древната "професия" ....... Бая се е "тунинговала" в годините , които работи тази ... "професия" ..... И няма как ..... Взима доста скъпо ! ...... Само за футболисти , политици , мутри и .... Григор ! И става .... "ценоразписа" .... :) ;) :)
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и за кого е предназначена тая статия?!
4
4
 
26
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Интерес към Николета+търкане на билетчета=ГРОБ за България. А беше най-старата държава в Европа запазила името си...
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е да се научи как се изписва правилно името на дъщеря и на латиница.
2
1
 
22
 
! Отговори
Финаншъл гуро преди 5 години
Че е хубава Николета, хубава е. Ама от какво се издържа? Не пишат медиите да участва в ревюта, някакви 'проекти' както им викат, някакви бански май продава по интернет, ама това много бошлав работа ми се струва като бизнес
1
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май повече за себе си го е направила отколкото за детето. Неизживяно детство.