Приказни герои орисаха бебето на Вероника Стефанова

Миската и бебето вече са у дома
9 апр 2019 20:55, Иванка Гъркова
3
Приказни герои орисаха бебето на Вероника Стефанова
Facebook

Вероника Стефанова показа първи снимки на своята дъщеричка. Малко след като тя и бебето се прибраха у дома, Мис България 2017 сподели във Facebook няколко кадъра от изписването.

 
Миската се е снимала пред входа на родилното заедно с приказните герои Мини и Мики Маус, които са били наети специално за случая. Тя държи момиченцето на ръце, а на вратата зад нея има украса от свежи цветя.
 
Стефанова изглежда страхотно, облечена в светлорозова рокля.
 
„Добре дошла, моя малка Анжела“, коментира тя под кадър от детската стая, аранжирана цялата в розово. Тя и приятелят ѝ са поръчали специална торта и други сладкиши за посрещането на детето в дома им.
 
Мис Туризъм Европа роди дъщеричката си на 29 март. „Невероятно е чувството да държиш един цял нов живот в ръцете си. Приказка, за която мечтаех. Привет маленькая принцесса“, написа тогава тя.
 
Красавицата е сгодена, като все още крие своя избраник, с който ще сключи брак в края на годината.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
БГ елита са пример за подражание в мутро-чалга средите. Вкуса и естетиката лъхат от тях, иновативното им мислене ражда такива гениални статии. Кой би се сетил да се снима от родилното и да направи снимките обществено достояние, БРАВО страхотно попадение, плебеите умираха от любопитство да зърнат следващата невръстна поп-фолк фурия, която ще запълва медийното пространство с радост и приятни емоции.
2
0
 
3
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
Мис Туризъм Европа........
1
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Боже,каква снобарщина!!!!!Обаче забележете:-Фърчалката НЕ била омъжена!!!!!..САМО "сгодена"..Което автоматично поставя отрочето в графата "Извънбрачно дете"....ега ти снобарщината,ега ти чудото!..

Спонсорирани публикации