Серина Уилямс разкри тайната на Меган: Очаква момиче

Тенисистката се издаде в свое интервю
9 апр 2019 22:15, Иванка Гъркова
10
Серина Уилямс разкри тайната на Меган: Очаква момиче
Reuters

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл очакват момиче. Това съобщи Серина Уилямс, която е близка приятелка на херцогинята. Без да иска, тя разкри в свое интервю пола на бъдещия член на кралското семейство.

"Бременната ми приятелка постоянно ми обяснява как детето ѝ ще прави това и онова, а аз само я поглеждам и ѝ казвам – „Не, тя няма да прави нещата, които ти искаш. Забрави тези очаквания, които имаш“, коментира тенисистката, с което уточни, че бебето е момиче.
 
На въпрос какви съвети би ѝ дала за отглеждането на детето, Уилямс отговори: „Казах ѝ да приеме, че ще прави грешки, да не очаква да бъде перфектна. Майките си поставяме прекалено високи очаквания“.
 
"Тя ще е най-добрата майка, със сигурност“, посочи Серина, която бе сред гостите на специалното бебешко парти, организирано за Меган Маркъл в САЩ.
 
Според кралския протокол, херцогът и херцогинята на Съсекс нямат право да знаят пола на бебето до раждането. Лекарят може да им съобщи непосредствено преди това. Явно обаче Меган е пренебрегнала тази забрана и вече се е подготвила за детето, което трябва да се появи на бял свят съвсем скоро.
 
Междувременно Серина Уилямс се е отдала на възпитанието на едногодишната си дъщеричка Олимпия. Спортистката публикува снимка от първия ѝ урок по гимнастика.
 
„Нетърпелива съм за времето, когато Олимпия ще получи наставления от Симона Байлс (известна американска гимнастичка)“, призна тя в Instagram.
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
лично мнение преди 5 години
Ясно беше,че чака момиче,защото ако беше момче щеше веднага да се изфука,а не да крие.
4
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
е па корема на афроангличанката е толкова нисък,че само някой ултрафантазьор би си помислил,че ще е момче....освен ако ,както споменаха някои долу,не се пръкне нещо като.."1"...
3
0
 
10
 
! Отговори
вгз преди 5 години
Серена Уилямс специално за днес.бг: уважаеми читатели, моля местете от единия крачол в другия... СЕГА.
2
1
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
И аз отидах в клозета след тази велика новина.
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На английски she вече значи и момче и момиче. Нищо не се знае. Може би просто искат да оберат залозите, Серена е експерт по спорт с много залози.