Според Робърт Патинсън: Здрач става класика!

Вампирската сага все още е популярна
9 апр 2019 21:50, Ивета Иванова
3
Според Робърт Патинсън: Здрач става класика!
Снимка: Reuters

Робърт Патинсън си спомня с умиление ерата "Здрач". 32-годишният актьор влизаше в ролята на вампира Едуард Кълън и спечели много фенове.

Сагата "Здрач" е поредица от 5 филма, базирани на книгите на Стефани Майър. Първият филм излезе на екран през 2008 г., а последният - през 2012 г. Скоро Робърт е изгледал отново всеки от филмите.

"Прекрасно е, че сега манията не е такава. Хората идват при мен и просто имат мили спомени за сагата. Това е нещо много сладко. Единственото страшно беше, когато манията беше много голяма, когато беше напрегнато. Това напрежение си отиде и сега има само много топли спомени", коментира звездата пред "USA Today".
 
Патинсън е доволен, че все още филмите събират нови почитатели и смята, че те се превръщат в ретро класика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анна преди 4 години
Всеки може да харесва или да не харесва който и да е актьор или актриса.Аз съм от тези, които ценят таланта на Робърт Патинсън. За мен той е интелигентен и с елегантно чувство за хумор.В актьорските си превъплъщения е убедителен.Млад е и има много време пред него , за да разгърне пред зрителите докрай своя потенциал. По отношение на "Здрач" аз харесвам неговото изпълнение в този филм.Има още много почитатели на тази вампирска сага.
2
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За тоя някой сеща ли се вече изобщо? На мен винаги ми е приличал на вампир и не защото участва в този глупав филм, а защото изглежда ужасно. Никога не съм го харесвала и ми беше адски странно колко много го лансират. Тийнейджърската любов се оттече като вода в канал. И Здрач отиде в небитието. Само Патинсън продължава да си го харесва. Жалка работа.
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Класика са Кръстникът, Междузвездни войни, Индиана Джоунс...Тази боза, Здрач...дори не зная как да я нарека.