Наталия Кобилкина с погача за Филип

Сексоложката живее в Атина, търси детегледачка
10 апр 2019 23:00, Иванка Гъркова
12
Наталия Кобилкина с погача за Филип
Снимка: Facebook

"Така незабележимо стигнахме до Погача на 40 дни :))". Това написа Наталия Кобилкина и сподели с последователите си във Facebook снимка с питката, която е поръчала за празника. Подобно на други млади майки, тя спази традицията и събра орисници за своето новородено.

"Аз на моя син желая да има много добро, любящо и благородно сърце. Като майка ще му дам моята подкрепа и любов. Казвам му: че Вселената е прекрасна, хората са добри и навсякъде има чудеса. Но знам, че думи нямат голямо значение. Ние като родители учим деца с личен пример и нищо не е по-силно от това. Затова много отговорно се отнасям към това което правя, а не към това, което казвам", коментира още сексоложката и пожела здраве и късмет на всичките си фенове.
 
"Да е здрав и много да ви радва. Времето лети, радвайте му се, че ей сега ще стане на годинка. Растат като гъбки", коментира нейна почитателка. Последваха множество благопожелания за майката и бебето.
 
Междувременно Кобилкина сподели в социалната мрежа, че търси опитна и любяща гледачка, която да ѝ помага докато е заедно с бебето в Атина. Явно тя прекарва повече време с детето там, най-вероятно заради ангажиментите на мъжа ѝ, който е грък.
 
Откакто роди момченцето, Кобилкина не спира да качва видеа за самоусъвършенстване, но заедно с тях говори открито за отглеждането на детето. Наскоро тя сподели, че се чувства отлично прегърнала малкия Филип.
 
"Готова съм за още поне 2 деца, винаги съм била щастлива, но с Филип дойде райско блаженство и се чувствам по-завършена като жена и съпруга. От сърце пращам моята енергия на всички жени, които искат да станат майки", казва тя и изтъква, че по време на майчинството е станала по-креативна и щастлива.
 
По-рано други звездни майки събраха своите приятелки за погачите на своите деца – Антония Петрова, Светлана Гущерова и Дебора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази новина интересува само руснаци и гърци.Няма нужда български медии да ни занимават с Кобилкина и мъжа и грък.А Антония Петрова, Светлана Гущерова и Дебора са "звездни" само за медиите които ги натрапват за да си запълват свободното време и за никой друг.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност, сигурен съм, че е родила само за да има поводи да се пуска в социалните мрежи.___________________Все пак бизнес...
4
1
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
Всъщност, сигурен съм, че е родила само за да има поводи да се пуска в социалните мрежи.
3
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да разбера защо продължавате да ни занимавате с тая. Вече не живее в България и не е женена за българин. Да не говорим, че не е наред с главата.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големи моди: всички правят бейби шауър и погача! И разбира се, си постват "прекрасните" снимчици по социални мрежи! Че иначе за какво ще го правят?
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леля