Явор Захариев е бил пребит. В кръвта му не е имало наркотици

Това твърди сестра му Рая във Facebook
Обновена: 14 апр 2019 12:13 | 14 апр 2019 12:10, Нели Христова
59
Явор Захариев е бил пребит. В кръвта му не е имало наркотици

В кръвта на Явор Захариев, вокалстът на Gravity Co, не са били открити следи от наркотици. Това потвърди сестра му Рая в свой пост във Facebook.

Явор бе открит в дома си, целият в кръв и със счупен нос. Веднага се появиха съмнения, че музикантът е бил пребит, но те бяха отхвърлени от полицията тъй като "нямало следи от взлом". Вместо това вината бе хвърлена върху вероятна свръхдоза, която е довела вокалиста до безпомощно състояние.

"Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го нарекат "наркоман" или да подчертаят с големи черни букви, че той е загубил борбата си с наркотиците, пише Рая. -  На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило "по непотвърдени данни". По изключително....и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си. Абсолютно никакви. Явор е бил бит...пребит от бой и тялото му, което беше също толкова чупливо, както и душата му не издържа".

Поклонението пред Явор Захариев ще се състои днес от 14 часа в църквата "Свети Седмочисленици". Ето и цялото послание на Рая Крумова във Facebook:

"Добро утро, добър ден или добър вечер.... Няма значение кога ще прочетете това...

Просто ни се иска да се обърнем до всички и да изкажем най -дълбоките ни благодарности към другото семейство на Явор и това семейство са неговите приятели. Благодарим ви приятели от цялото ни сърце и душа за силните и искренни прегръдки, за милите думи и за споделените спомени с Явор.
Тази любов, която споделихте с нас, в това тежко и трудно време ни помага и ние да преодолеем тази тежка загуба. Това слънце през деня и тази ярка звезда през нощта, наречена Явор, ще ни топли и ще ни осветява завинаги. Докато се сещаме за нещата, които е казал, за веселите случки с него, докато го носим в сърцата ни, няма да бъде забравен и няма да умре. Няма да можем да го виждаме, няма да можем да го чуваме, но ще го усещаме, там...вътре в нас, където остават любимите ни хора...И това ще бъде за винаги.

Не бъдете тъжни, защото сме сигурни, че той не иска да е така.

Останете си с най-светлия спомен за него и с прекрасното излъчване на един добър и щедър човек.

Той е някъде там, в пространството, в неговата гравитация и със сигурност обикаля, свирка си и се смее. Сигурни сме, че е щастлив, защото избяга от един превърнал  се вече в тъмно черен свят. Свят пълен с пошлост, недобросъвестни намерения и болка.

Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го наречат "наркоман" или да подчертаят с големи черни букви, че той е загубил борба си с наркотиците.  Към тези, които с огромна лекота му сложиха този безплатен етикет и не се замислиха, че това може да причини още повече болка на хората, които го обичат.

Точно към тези хора искаме да се обърнем...Към всички тях и към всеки един по отделно.  Ще ли е възможно да си върнете думите назад? Ще ли е възможно да предъвчите тази гадост и този бълвоч, които изплюхте? Ще ли е възможно да го сдъвчите добре и да го преглътнете, без да се задавите?

Благодарим ви предварително.

На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило "по непотвърдени данни".

По изключително....и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си.

Абсолютно никакви.

Явор е бил бит...пребит от бой и тялото му, което беше също толкова чупливо, както и душата му не издържа.

Това е истината за Явор и за неговата смърт.

Истината за човешкото същество, което пося любов и доброта на всяка негова крачка и във всеки един от нас.... И няма друга истина, колкото и да се опитвате да я търсите.

Всеки един от нас и от вас живее с пороци, признати или не. Той имаше огромната смелост да ги извади, да ги покаже и да се бори с тях.  Но това не е причината за неговата смърт.  Причината е друга...И много по-болезнена.

Сигурни сме, че на Господ Бог му трябват много ангели, за да се бори срещу демоните на този свят и за това си го взе.

Той ще бъде един прекрасен ангел и ще ни закриля от там, където е.

Ще закриля всички нас и всеки един по отделно и ще ни показва верния път на живота по който трябва да вървим.

Този ангел, тази светлина и тази звездичка е ЯВОР. Тук и навсякъде. Обичаме те и ще те обичаме винаги  от дъното на цялото ни сърце и цялата ни душа.

Ти си част от нас и винаги ще бъдеш нашето малко момче, нашата обич, нашият Пуцко..."

Ива и Рая
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
9
 
38
 
! Отговори
Нарко преди 5 години
В държавата в която всеки пушач е наркоман е пълно с лицемери които сочат с пръст други хора и ги наричат наркомани. Разбира се пълно е и алкохолици. Но в държавата на пияниците и тютюневите наркомани са ни виновни хероиновите наркомани. Ние сме лицемери. Зависими лицемееи
30
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До sakiАллл, онекален извод, айкюто ми се дигна с 300 като го прочетох. Ще да си някой много преуспял с това мислене като на Айнщайн!
29
48
 
8
 
! Отговори
saki преди 5 години
Какво значи чупливо тяло? Един мъж не може да си позволи да има чупливо тяло, освен ако няма заболяване. Не съм чул за чуплив лъв, бик, вълк и т.н..
28
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше пребит, едва ли щяхте да се обяснявате дали е наркоман. По скоро щяхте да искате разкриване на убийците.Бог да прости.
27
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От статията разбирам че се е счупила душата му значи
26
34
 
11
 
! Отговори
гфдгфд преди 5 години
Ако не беше така зловещо задлъжнял на дилъра, щеше да е жив с наркотици в кръвта, вместо мъртъв, без наркотици в кръвта.
25
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За полицията явно е по-лесно да каже, че няма следи от насилие...Млад, здрав човек, паднал, счупил си носа и починал...Хайде стига глупости!Кой и как го е пребил?
24
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родната милиция пак даде най-доброто от себе си.
23
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В случая е лесно да се установи дали и имал или не нещо в кръвта, но въпреки това всички предварително го заклеймиха и опетниха...и не винаги истината изплува дори по- късно, колко неразкрити престъпления има?
22
24
 
15
 
! Отговори
Пак на балъци преди 5 години
ни правят!? Първата работа при подобна ситуация, разследването прави изследване на кръвта. Защо чак сега се опитват да ни будалкат, в кръвта му нямало наркотик!? Не го познавам, не ми е никакъв, но с лъжи не се променят факти. Как е пребит, когато само носът му имал рана, но не смъртоносна?
21
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия с дрогата що майки са разплакали.
20
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Етикет се лепи песно. Но истината изплува по късно. Един го пребиха в Борисовата градина изглеждал на хомо. След убииството му излезе грешка. При вокалиста е възможно да не желае услугата на дилъра. Но той не е очаква л отказа и така се стигнало до фаталншя конфликт. Затова при връзка с дилър на отровата. В самото начало бой.
19
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е задлъжнял на наркодилъри също е възможно да го пребият по този жесток начин! Ако не е обир тогава каква ли е причината, с какво е предизвикал това? Жена,пари?Полицията да си свърши работата!
18
2
 
15
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Така е, прав си Шерлок, доста хора умряха от счупен нос.
17
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, хората са много прости, слагат някакъв етикет на някой и край, истината обаче се оказва често доста по-различна. Жалко, че момчето вече го няма...
16
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как наркотиците да причинят счупен нос и от това да починеш !Беше ясно от самото начало ,че не е от наркотици !Щом няма взлом,значи ги е познавал !
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12Мълчи ве!
14
46
 
17
 
! Отговори
Хаши преди 5 години
Бивш наркоман, бивш *** и бивш комунист - няма !
13
2
 
68
 
! Отговори
Станчев преди 5 години
Това означава че полицията знае кой го е пребил но иска да го прикрие. Ченгетата припечелват яко покрай дрогата и затова не им вярваме.
12
36
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хиляда статии за този, нещо като Боян Петров 2, но жълтите-женски сайтове е така. Като не искате спекулации не натрапвайте на обществото тази личност! Само близките му могат да скърбят за него искрено, останалото е долнопробно лицемерие.