Сани Жекова: Играх честно и с цялото си сърце!

Сноубордистката с емоционален пост във Facebook
19 апр 2019 20:44, Иванка Гъркова
13
Сани Жекова: Играх честно и с цялото си сърце!
Facebook

"Стъпка по стъпка изкачваме нашия връх и осъзнаваме как всяка крачка съдържа частица вечност, а животът преминава за миг... всичко минало ще бъде някога забравено, всичко бъдеще, никой не знае дали някога ще се случи... имаме само сега, миг застинал между безвъзвратното и безкрайните възможности на нашите мисли, желания, действия и нагласи... С поглед вперен в нови върхове и цели, здрава, силна, по-знаеща, можеща и устремена, продължавам напред... Играх честно и с цялото си сърце!“. Това написа Александра Жекова във Facebook и публикува няколко любими свои снимки.

Емоционалният пост на сноубордистката идва само няколко часа след като тя обяви официално, че прекратява състезателната си кариера.

Тя призна, че е зела много трудно решението.

 
"От сърце благодаря на всички, които вярваха в мен, вървят и досега заедно с мен и подкрепят моя личен и професионален път", написа още Сани и изброи всички, които са я подкрепяли през годините.
 
"Сани, ти си пример за всички нас с трудолюбието, постоянството, спортсменското поведение и уважение, към това което правиш. Вдъхновител си за малки и големи, гордеем се с теб и ти желаем нови успехи и последователи", написа жена под публикацията на спортистката. Още много други нейни последователи споделиха, че се гордеят с нея.
 

13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Полина преди 2 месеца
Като спортист направи страхотна кариера, като жена е божествена, други думи по темата за излишни, а обидите- плоски и безпредметни
11
0
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 2 месеца
И сега вездесъщата ЦАРИЦА к,во ще прави? Ужас за нея и пребогатите родители!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Тя призна, че е ЗЕЛА много трудно решението." Предлагам журналето и то да вземе същото трудно решение.
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Връзкарка и слуга на Мафията.
Долу Цеко и Юлен.
8
3
 
4
 
! Отговори
Gogo преди 2 месеца
А на Сани. Браво за успехите и да е все така амбициозна и за в бъдеще. Успех!
7
1
 
18
 
! Отговори
Gogo преди 2 месеца
Какво е това “зела”. Аз такава дума не съм чувал!!! Как може да сте журналисти без на владеете българският език. Като почнете да ми пишете и за разни “таргети” като че ли няма българска дума “цел”. Направи сте отврат. От Факултета или от Столипиново идвате!?!?
6
1
 
9
 
! Отговори
Иван преди 2 месеца
..."зела"... Иванке ... ти сериозно ли?????
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пропуснато е да се отбележи, че целият бюджет на Българската федерация по сноуборд
отиваше за нея и баща й. За останалите сноубордисти пари нямаше
4
1
 
11
 
! Отговори
Силвия преди 2 месеца
И аз да имах родители като на Саня... Ехее . Официални вносители на повечето сноуборд марки. Как да не преуспееш. Ама не моите са ***, и трябва всичко сама да си купувам и плащам. Просто няма как да се меря с нея колкото и да се трепя по пистите
3
2
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 2 месеца
Комунизъм от 2019 (викат му "демокрация" но лъжат). Новото БКП
2
6
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 2 месеца
Пропуснато е да се отбележи, че целият бюджет на Българската федерация по сноуборд отиваше за нея и баща й. За останалите сноубордисти пари нямаше.
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На Саня - евала! Максимални успехи при нулеви грижи от страна на държавата за спорт при подрастващите! А редактора - марш на село.... "зела"....