Блясък, тоалети: кралица Елизабет до Тръмп

Мелания с рокля на Диор, Кейт - на Александър Маккуин
4 юни 2019 13:58, Петя Славова
17

Снимка: БТА

Виж други галерии »
Впечатляващи тоалети, повечето от които бели, бяха демонстрирани на банкета, даден от кралица Елизабет Втора в чест на американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания, пише БТА, позовавайки се на в."Sun".

Първата дама на САЩ бе избрала дълга рокля на Диор без ръкави, съчетана с бели ръкавици. Тоалетът беше дефиниран от модните експерти като сив, въпреки че на телевизионните кадри изглеждаше бял.

На банкета херцогинята на Кембридж - Кейт, пък отдаде почит на покойната Даяна, като беше сложила нейна любима диадема. Тя беше избрала и обеци със сапфири и диаманти на кралицата-майка. Съпругата на принц Уилям носеше бяла рокля на Александър Маккуин за тържественото събитие. Херцогинята на Съсекс Меган не присъства, защото наскоро роди.

Британската кралица беше избрала бяла рокля с маргаритени мотиви на Анджела Кели, съчетана с диамантена и рубинена тиара и с огърлица с диаманти и рубини.

Херцогинята на Корнуол - Камила, беше в кремавобяла рокля на Брус Олдфийл, с диамантена тиара на Бушрон и с колие от перли и топази.

Иванка Тръмп пък беше избрала нежносиня рокля с мотиви, наподобяващи разцъфнали клончета, съчетана с перлено колие.

На банкета имаше 171 гости. Музиката включваше изпълнения на Хендел, откъси от "Уестсайдска история" на Ленард Бърнстейн и композицията на Ед Шийран "Thinking Out Loud".

На банкета бяха поднесени вина на стойност от 38 до 1395 лири. Най-скъпото се оказа вино Шато Лафит-Ротшилд от 1990 г. Тръмп, който е заклет трезвеник, не пийна изобщо алкохол.

Менюто включваше филе от камбала, филе от уиндзорско агне и пролетни зеленчуци. За десерт имаше тарталета с ягоди и сметана с лимонова върбинка и сезонни подове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Блясък, тоалети,фалш.....
15
3
 
6
 
! Отговори
ЦРУ преди 4 години
ДОНИ е ПИЧ ! Коя жена не иска да е на мястото на Мелания ? А зноете ли колко взима от президентската си заплата ? ...О.....ЗЕРО ..всичко за благотворителност !
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а камилата с дрипав чул , егати наглата жена -супер дебелокожие - еталон на гадна гад .
13
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички заклети трезвеници са психопати...
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дърти мумии облечени в злато и брокат. Един ден и Меган ще се превърне на дърта кралица и ще и виси целулита, докато седи до принц Хари. И светът ще трбва да се наслаждава на тая гледка - иска или не иска.
11
3
 
6
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Елюменати..
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен ми прави впечатление, че нито Тръмп, нито жена му умеят да вървят редом с някого. Хора без умения за екипност, дори и само наглед. Нямат и умение да са с приветливо изражение.
9
5
 
7
 
! Отговори
M213 преди 4 години
До Няма връзкаТези хора по снимките имат власт и пари дадени им от народа и нямат общо с тези дето дават за благотворителност, като Бил Гейтс и други милярдери дето са станали такива с работа и ум. Тези хора от снимките са гротески на обществото им и са неприятни за гледане. Що се отнася до хората които се размножават без да мислят - съгласен съм, че не трябва да ги спонсорираме, но те се развъждат и без помоща на запада. Запада ги граби и избива допълнително - и тези на снимките са виновницит
8
3
 
16
 
! Отговори
Няма връзка преди 4 години
До M213Някой ражда такова количество деца, колкото не може да изхрани и не си прави труда да инсталира поне една чешма вътре в дома си /ако изобщо има нещо, което може да се нарече дом/.И поради тази причина, останалите хора трябва да се чувстват виновни за това, че не хрантутят такива типове и безбройната им челяд.Само дето не си уточнил дали изобщо знаеш какви суми отделят от доходите си някои, за да ги дават за благотворителност. Но дали е разумно да се финансира развъждането на някои?
7
1
 
9
 
! Отговори
Дедо поп преди 4 години
Баба и внуче на вечеря
6
2
 
13
 
! Отговори
Чокумба преди 4 години
Впечатляващ прилеп с лъскави одежди
5
1
 
23
 
! Отговори
Хелоуин преди 4 години
Тереза Мей си е забравила метлата на шабаша.
4
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп обещал да изгони всички незаконни имигранти от САЩ, такава радост индианците не са изпитвали от векове.
3
6
 
25
 
! Отговори
M213 преди 4 години
Като от филм с Лесли Нилсън - Бог да го прости - велик актоьор! Много са смешни тези старци с тези тоалети - противни са в целия си лукс при положение, че има деца които живеят без храна и течаща вода по света. И кой изобщо го интересуват тези ходещи некролози с милярди по сметките...
2
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не са дизайнерите тия безполезни рептили ще ходят обелечени в палмови листа и увити в *** кожи.
1
5
 
20
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Гротеско!

Спонсорирани публикации