Диляна Попова: Мъжете не решават избора на жените

Моделът с коментар за забраната на аборти в Алабама
4 юни 2019 21:21, Иванка Гъркова
91
Диляна Попова: Мъжете не решават избора на жените
Instagram

„Алабама, Мисури, Тенеси.. Не разбирам как е възможно мъже да решават какъв да бъде личният избор на жените. Въобще не разбирам как е възможно наказание за изнасилване да е по-леко от това за лекар, извършил аборт по желание!?“. Това написа Диляна Попова в Instagram, качвайки нестандартна снимка.

Постът на модела е вдъхновен от „Историята на прислужницата“ и недоволството на хиляди жени по цял свят заради забраната за извършването на аборти в няколко американски щата.
 
Попова сподели, че следи сериала и се вълнува от него.
 
„Сценография, костюми, актьорска игра.., велика продукция! Но малко ме плаши фактът, че нещо подобно започва да се случва и в действителност. Плаши ме...“, посочи тя.
 
По думите на Диляна, която неведнъж е заставала зад социални каузи, сценарият на филма трябва да си остане само в киното.
 
Красавицата се е снимала като една от главните героини в продукцията – Оффред, която има тежка съдба. Във филма се разказва как жената е принудена да зачева и ражда деца на знатни мъже в Гилиад.
 
Преди няколко месеца Азис провокира феновете си като се снима като секс робинята.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
8
 
4
 
! Отговори
дядо ти преди 4 години
До баба ти - аборти - не забранени, но само в краен случай, а жените са наистина по-т....и, защото природата ги направила така - само по-т.п може по цял ден да чисти и да готви, да гледа капризни дечурлига и изтрещели старци, от всичко това в действителност става още по-т.п....
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А сега как ще процъфтява бизнеса на всички пакистански, мексикански, индийски и т.н. доктори, които за 100 $ ще си правят аборт в някое мазе! Е, ако оцелеете и сте здрави, ок, ако не-лош късмет! То и без това докторът няма диплома и разрешение да практикува.
28
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като забранят абортите, какво? Жените или ще ходят в друг щат или ще си рискуват живота и здравето с криминални аборти правени от някой учил недоучил. Та по-добре ли е да има млади жени инвалиди заради това?! То трябва и малко акъл! Със забрана не става!
27
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И защо трябва да ме интересува какво е написала някаква си ки фла?
26
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доколкото си спомням госпожичката също забременя извънбрачно, при това от семеен мъж, така че ако обича да не ни се прави на особено морална.
25
5
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Аборти да се правят в краен случай, но да няма тотални забрани, защото много млади жени ще си отидат от този свят, а според мен жените са по-т...и, защото хиляди години са се занимавали с откровено затъпяваща работа в дома, но пък от тази гледна точка т.....те мъже нямат кой знае колко оправдания, дори и сега положението се е променило малко, аз с това си обяснявам феминизма.
24
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ооо, развалячката на семейства се прави на умна.
23
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Душата слиза в плода след началото на последния треместър, когато има оформени системи. Аборт преди това не убива никого, затова мнението на Диляна е правилно. А в края на бременността абортът е много опасен и за майката - т.е. природата си знае и е дала правото на Майката да реши; понеже Тя, заедно с Ду,ха на детето са строителите на това тяло. Мислите чуствата, дори картините и снимките които гледа през бременността и се отразяват на детето. Тя е творецът и тя решава! Преди Авраамическите еврейски учения се е знаело от всеки - Богинята-Майка е създала света!
22
7
 
16
 
! Отговори
баба ти преди 4 години
Аз не съм за абортите, а тези, които плюете жените, знайте, че всички жени, за които знам, че са направили аборт, бяха принудени от мъжете, за да не ги вържели, да не хрантутели те някоя, да не ги използували и изнудвали с бременност и т. н., тъй че, не бъдете толкова напористи в критикарството си, и хабер нямате от истинското положение на нещата, въобразявате си, че щом сте мъже, то само вие знаете всичко, а много добре знаете колко т..и има и сред вас........
21
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пари и жена са отровна комбинация. Мда, отровни са, когато ги нямаш.
20
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Алабама, Мисури, Тенеси.. Не разбирам как е възможно мъже да решават какъв да бъде личният избор на жените."Когато си забременяла от някого, абортът вече не е твой личен избор, госпожичке. Ще се допиташ до партньора си за неговото мнение вместо да правиш каквото си искаш.
19
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Децата не трябва да бъдат убивани това са много стари души със напредване на възрастта духът във тялото се подменя със Ариманични духовe, хората постепенно стават зли и алчни, Малко хора успяват да запазят истинската първоначалната си душа ! Царството на Ариман не спи и ако не се поучим от децата на Земята ще се установи армия от етерни призраци.
18
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да , да , понеже жените решават - та затова раждаемостта в БГ цъфти , а и в европатане че белите мъже са по-голяма стока от белите жени
17
22
 
18
 
! Отговори
Гошу преди 4 години
Много вярно!Браво Диляна!
16
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 16Раждането не е убийство тук е скрита много голяма мъдрост Животът не умира никога. Природата си осигурява безсмъртие всяко нещо продължава да живее оставяйки нещо след себе си Всичко е едно голям вортекс това е на физическо ниво. Когато убиваш нещо вървиш срещу природата и универсалния принцип. Остава обаче големият въпрос как душата си осигурява безсмъртие. Това е много голяма тайна и мистерия и тези, които вършат зло тяхната душа няма да забременее никога.
15
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В свъременната разпасана у небрежна култура на младите жени, се счита за нормално да се чукаш като див заек с непознати под въздейсвието на дрога и алкохол, да забременяваш и да праскаш аброрти един след друг като все едно да ходиш за хляб до магазина...
14
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Раждането е убийство, чрез старост, всеки ще умре, бъдейки убит все някога по особено мъчителен начин, чрез старост. А жените не говорят това което мислят, те искат да имат избор защото не искат да имат избор. Искат да бъдат поставени на местото си защото така избират осеменител. Друг е въпроса че с феминистичните закони късметлията ще стане роб на бабата до гроб, дори развода не го спасява.
13
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жената е права.
12
22
 
13
 
! Отговори
ДОНТ КИЛ ма 6ийп преди 4 години
Не разбира, казва женицата. Като не разбираш, слушай тия които разбират. Не може да се убива. Абортите от изнасилвания са под 1% ,така че това не е довод.
11
18
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Исляма ми позвоява да си имам 5-6 жени и да ме гледат като писано яйцер христинството ме кара да робувам на феминистите и гейовете Отивам в Дубай не ме търсете повече. Живейте си толерасти и робувайте !