Животът на красавиците: Какво се крие зад външността им?

Момичетата вдъхновяват хората в тежко положение
5 юни 2019 11:11, Петя Славова
32

Животът на красавиците не е лесен никъде по света. Всеки ден те трябва да доказват, че зад красивата външност се крие интелект и душа. Моделът и телевизионен водещ Гери Дончева, ''Мис Глобал 2018'' София Инг и втората подгласничка на ''Мис Глобал 2018'' Тамила Хаджаева са на благотворителна мисия в България.

"Посетихме 3 сиропиталища в Стара Загора, Драгоман и София. Подарихме на децата базови неща като закуски и плодове. Посетихме и много културни мероприятия като Фестивала на розата в Казаналък. Посетихме също училището за деца с нарушено зрение във Варна и резиденцията за възрастни в Банкя", каза ''Мис Глобал 2018'' София Инг в "България сутрин".

А Гери Дончева е убедена, че визитите на момичетата могат да бъдат вдъхновяващи за хората в тежко положение.

"Когато се явих на този конкурс преди 4 години и бях част от коронованите момичета, половин година по-късно ходихме на благотворителна мисия в Камбоджа, Виетнам и Филипините, където прекарах един месец в райони с бедстващи хора, живеещи в крайна мизерия и нищета. Видях какъв е фокусът на световните медии към едно такова мероприятие и си помислих, че в България също има деца, които изнемогват и би могло да им се помогне. Опитвам се да го превърна в традиция. Вярвам, че визитите на момичета като тези може да бъдат вдъхновяващи и да показват, че една жена може да бъде силна, кариеристка и да постигне много неща", разказа тя пред Bulgaria ON AIR.

В края на този месец Гери Дончева ще представи своята нова детска книга "Приказни истории - вентилатор". По думите на Инг в Хонгконг, деца се изоставят по различни причини. В сиропиталищата там има повече момичета, защото те нямат стойност и родителите имат предпочитания да имат момчета за деца. За възрастните хора, стандартът е доста висок, уточни тя.

"В Узбекистан много възрастни хора стоят сами и без грижа. Затова бях много развълнувана да видя това, че възрастните хора в България са в нормални условия. Дори не приличаше на общежитие, а беше като резиденция", каза от своя страна Тамила Хаджаева.

Момичетата признаха, че постоянно са подценявани и всички гледат външността им. След като започнат да говорят с тях обаче, хората се чудели как може красавиците да са толкова умни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извинете ме, препрочетох статията, но така и не открих как точно посещенията на тези дами при страдащи хора им помага помага реално?!
21
2
 
15
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Я пак за интелекта,че да се посмея,за да ми мине главата.Много е забавно.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То една шестокласничка знае повече от тия
19
0
 
9
 
! Отговори
До Иван преди 4 години
Не се знае какъв е халът на някои узбекистанци. Нищо чудно положението на нашите старци да е цвете в сравнени с тях.Преди време пътувах из тази република.Извън няколкото големи града, посещавани от туристи, нещата са твърде различни.Да не говорим пък за пустинята, където също живееха хора. Някои старци имаха вид на излезли от филм за времето преди Първата световна война. Като млад и неопитен човек, тогава си помислих, че те вероятно са консервативни и затова са с такива парцаливи *** и халати
18
0
 
19
 
! Отговори
Иван преди 4 години
"възрастните хора в България са в нормални условия" ... това е вече гавра!
17
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КУХИ *** СА ТЕЗИ
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво се крие зад красавиците ли??Проституция! Хора които плащат за да станат миски след като са спали с тях. Това и децата го знаят! В България особено е така. Да не говорим за разните измислени певици които продължават да бъдат *** и след като вече са проби ли, за да се задържат
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До лилиЛиленце, това което си написала е вярно, но това не е подценяване! Майките ни са жени, нали така, и са се грижели за нас, а в това време татковците ни са се грижели за прехраната и сигурността, нашата и на майките ни! Помисли малко, дали е възможно да повериш грижите за най-скъпото си на някого, когото подценяваш и неуважаваш?Отделно, не искаш в сянката на мъжа - добре, лошо няма - докажи че си като него, а и по-добра!Но не очаквай нещо само за това, че си жена!
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе не знам какво се крие *** самата идея да доказваш на накой умен ли си вече е проста.Ако съм умен това ше го покаже поведението ми и напредъка ми в живота не мнението на разни случайни *** който могат да казват че съм глупав примерно и просто от завист както е токова популярно в България.Освен това кой по дяволите са тия дето *** трябва да им доказал това Господ ли са МЕНСА ли са поредните самозвани кандидат съдници.Разбира се те самите не си покриват завишените критерии но пробват.
13
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как не ги е срам да се гаврят със сираците?!
12
1
 
27
 
! Отговори
баба ви преди 4 години
Зад това се крият възрастни чичковци с дебели портфейли и леко повдигане на краката когато се наложи. С много труд и бачкане на 3 смени ,само квартира и сметките не могат да си покрият убавиците.
11
1
 
26
 
! Отговори
Хейтър преди 4 години
Симпатяги са, но ако ги питаш някой "сложен" въпрос- примерно кой е открил земното притегляне, ще те гледат странно :D Не дай си боже, да ги пита човек за европейска столица - "Ми кой ги учи тея столици, чуек?" Гери Дончева изглежда една идея по-умна, тя може и да отговори. Иначе е ясно, че искат световен мир! И ако може мирът да бъде в Дубай с тях на почивка :D
10
2
 
17
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
"Жените навсякъде са подценявани от хилядолетия по религиозни и по още много причини"Нефертити, Клеопатра, Екатерина Велика, Кралица Виктория...... Мога да ти направя толкова дълъг списък, но няма да ми стигнат символите. Природата е такава, мъжете не са много добре пригодени еволюционно да гледат деца, пригодени са да ловуват и да ги пазят. Жените са природно по грижовни, по търпеливи и така на татък. Това което говориш е модерен вид феминизъм, който има за цел да разбие социалната структора.
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** кифли !
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютни глупости и безсмислици.
7
0
 
27
 
! Отговори
Даа, преди 4 години
сега разбирам, че базовите неща са закуски и плодове.
6
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво се крие зад външността им? Абсолютно нищо.
5
1
 
26
 
! Отговори
Анатомия преди 4 години
Какво може да се крие зад външността?Вътрешности!
4
1
 
21
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
хахахаха, като ги видях тези двете с ленти и корони, се сетих за Симпсъните, където кметът им винаги ходи с една лента "Кмет" и е в кревата с една с рента "Мис"
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красавици??? Тази и сто корони да сложи, пак си остава куха!