Звезди, победили в битката с дрогата

Кой успяха да се справят...
13
Звезди, победили в битката с дрогата
Снимка: архив, Reuters

Много от известните личности провалиха живота си заради наркотиците или алкохола. Част от тях като Ейми Уайнхаус, Уитни Хюстън, Хийт Леджър и други загубиха битката с пороците. Но има и такива, които успяха да избягат от хватката на зависимостта. С помощта на волята тези звезди продължават успешните си кариери в киното, музиката и телевизията.

Даниел Радклиф

Актьорът от "Хари Потър" е говорил публично за своите пороци. Той признава, че по време на снимките на филма си е пийвал по няколко питиета на ден. Понякога се е стигало до губене на съзнание и агресивно поведение на публични места. Днес обаче Радклиф е трезвен и успява да поддържа това състояние като чете и спортува.

Брадли Купър

Досущ като героят му от поредицата "Последният ергенски запой" Брадли Купър си е падал по алкохола и хапчетата. През 2012 г. той успява да се изчисти от болкоуспокояващите и да забрави за бутилката, признавайки, че взимането му в ръце е било правилното решение. "Нямаше да съм това, което съм днес, ако не бях променил живота си", споделя актьорът.

Вижте за останалите звезди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
9
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
КоЙ, коЙ... Благой
8
0
 
19
 
! Отговори
пффф преди 4 години
Не стига, че е неграмотно, ами е и невярно. Брадли Купър спира с наркотиците и алкохола през 2004, а не през 2012г. Проверявайте ги тия информации преди да се правите на журналисти. После що тия сайтчета се цитират като фалшиви новини.... Ама то какво очаквам, като те не правят разлика между И и Й, дето са си двее съвсем различни букви.
7
2
 
21
 
! Отговори
Див глиган преди 4 години
Не разбирам защо някакви хора,без значение какви са ,спряли наркотиците, едва ли не се обявят за герои. Голяма работа. Героите са нормалните хора ,които живеят порядъчен живот,полезни са за себе си и обществото и никога не са посягали към тези ***.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4Незнам през животът си съм виждал само един истински алкохолик -ако не пие губеше съзнание и се търкаляше по площадките на блока.Като изпие 2-3 ракии на екс и ставаше нормален.Умря от цироза.Защо да съм *** ,глупав червен каскет навремето лъжехте че от кока-кола и гледане на цветна телевизия било се едно човек се друса с наркотик помня ви още глупостите.
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дарена, върнете се в 3-ти клас, че кривописът Ви е потресаващ..
4
2
 
9
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
Хахаха, Боже колко *** народ имало, кажи за алкохола, причинява ли зависимост?
3
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единственият наркотик които причинява зависимост е хероинът.За останалите са митове и легенди.Е има разни специално разработени синтетични опиоиди които са по зле и от хероинът ама те са правени с друга цел.От амфети,акстази трева и подобни зависимост няма.И от ***.Питайте който искате от употребяващите.Може би разни много безволеви хора са зависимост.Нормалните винаги могат да спрат.Един приятел спря с много шоколад.
2
7
 
6
 
! Отговори
z-rock преди 4 години
Бивш *** и бивш наркоман - няма!
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой ??? успяха да се справят... евала, сайтчето