Тайната на Кейт Мидълтън за перфектна фигура

Вижте как се храни херцогинята на Кеймбридж
Обновена: 30 юни 2019 21:51 | 30 юни 2019 21:51, Дарена Найденова
21
Тайната на Кейт Мидълтън за перфектна фигура
Reuters

Кейт Мидълтън е една от най-разпознаваемите звездни съпруги. Тя се жени за принц Уилям през 2011 г., а събитието е наблюдавано от милиони по целия свят. Двамата са провъзгласени за дук и дукеса на Кеймбридж.  Две години след това им се ражда първият син - принц Джордж, през 2015 се появява принцеса Шарлот и преди година се сдобиха с втория си син - принц Луи. 

Макар и майка на три деца, Кейт успява да изглежда ослепително и във форма. Тя бързо се възстанови и от трите раждания, а тайната й e диетата на Пиер Дюкан. Но какво точно представлява тя?

Основната цел на диетата е да насърчи хората постепенно да свалят излишните килограми и след това да се задържат в това положение. За да стане това възможно, режимът поставя реални цели, които всеки може да постигне.

Тайната се крие в процес, който се състои от четири фази  - Атака, Редуване, Укрепващ и Стабилизиране. Всеки от етапите продължава различно време и може да отнеме дни, месеци или дори години.

Етап 1 - Атака

По времето на тази фаза, трябва да ядете само протеин и да пиете по шест чаши вода на ден. Трябва да вървите около 20 минути и да хапвате поне по една супена лъжица овесени трици. Този етап трае около седмица, след което можете да преминете към следващата фаза. 

Тук можете да ядете риба, говеждо, конско, заешко и телешко месо, както и птиче месо, но без кожата. Добре е да ядете яйца, но без прекалявате с жълтъците - до 2 на ден. За белтъците няма ограничения. Млечните продукти също са позволени, но с масленост не повече от 0.5-1%, но е най-желателно да са напълно обезмаслени. 

Още за диетата на Кейт Мидълтън четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Описаната диета в най-добрия случай ще ви донесе камъни в бъбреците и жлъчката, а може и диабет от огромните количества протеин (на принципа на неоглюкогенезата). Диетата на Дюкан е помогнала на много малко хора, но е опропастила здравето на много, когато се следят изпълняващите я в 5 годишен план! Пазете си здравето и се образовайте сами, защото никой няма да ви каже истината - от нея пари не се правят! Спазвайте диетата на етноса ни от хилядолетия, но стриткно и ще имате здраве и фигура!
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудя се на аннгнличаните как може да са толкова *** и цял народ да храни една нищонеправеща фамилия.
17
0
 
8
 
! Отговори
Илю Минев преди 4 години
Тайната диета е : Лондонска мъгла на скара ...
16
1
 
8
 
! Отговори
14, преди 4 години
Пълни глупости пишеш. Край мен няма дебели жени, нямам нито една роднина, позната или приятелка с наднормени кила. Но и никоя от тях не живее на гърба на цял народ, за да поддържа някаква си фигура и да живее за единия си външен вид /на тази жена и той не е нещо особено/ и за впечатлението, което прави. Просто се хранят нормално хората, ходят,някои-тренират. Вие там от бгмаммата, сте се сбъркали. Гледах една цяла тема отворена да чепкате коя закачалка /снахите на "баба"/ била хубава от другата.
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кейт Мидълтън е анорексичка,затова и не можа да износи трите си деца.Много добре си пролича и при трите и "бремености",защото нямаше никакви видими промени по тялото и характерни за такъв период от живота на жената.Всички "диети" за които списват медии са просто пълнеж на медиино пространство.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е добре както лишаването, така и прекаляванетоРазнообразието е в основата на живота, иначе щяхме да живеем в един сив свят
13
4
 
14
 
! Отговори
. преди 4 години
90% от българките смятат, че след като се омъжат и редят 2 деца животът е приключил. Започва едно плюскане на корем като за последно и угояване и 30 годишни жени приличат повече на лелки, хипопотами и тюлени, отколкото на жени.Култът към красивото атлетично тяло, движението и спорта по нашите земи не е на почит. Затова масово по улиците виждаме бировози и лaйнoвози и от двата пола.Моля не злобейте, когато видите добре поддържана жена или мъж. Това не е ген, а труд и дисциплина.
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нормален лекар, който да препоръча подобна глупост за диета.Човек трябва съвсем да не е учил нищо, че да се отрови с белтъци, понеже няма акъл, поради което следва модата.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
You'reЕй я първата промита от липса на личен живот и сляпо следване на натрапена популярност.Тази жена няма женска хубава фигура. Както предлаганите високо белтъчни диети са отрова за бъбреците, черния дроб и целия организъм.Разумен човек не се просвещава от жълти сайтове как да се храни и кое е красиво.Неразумен - да.
10
5
 
20
 
! Отговори
I'm преди 4 години
Жената изглежда отлично! А родните тетки по-добре да си траят. И все ми се струва, че Мидълтън не знае че е на тази диета.
9
1
 
13
 
! Отговори
Кам преди 4 години
Въпросната диета е много вредна, защото е високо белтъчини и скапва бъбреците.Мои близки я прилагаха, отслабнаха, но сега са на диализа. Едва ли докторите й позволяват да прави такова нещо.
8
6
 
14
 
! Отговори
Катя преди 4 години
То пък една фигура, прилича на закачалка за дрехи.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега разбирам един учител по английски, който се опасяваше, че отново всеки ден ще ни информират какво са яли, какви дрехи са носили и къде са ходили. Мислите ли, че някой го интересува. Добре, че поне намаляха статиите за арменския гз и нгрото с нея.
6
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тайната е в издръжката, която баба й Елизабет получава от държавата и която хрантути всички около нея.
5
1
 
28
 
! Отговори
ducan преди 4 години
А Кейт Мидълтън дали знае, че е на тази диета или да й препоръчаме да чете тази статия? Диетата на Кейт Мидълтън е ГЛАД, само така си слаб
4
7
 
2
 
! Отговори
Зелен ЕвроЖендрВеган преди 4 години
Туск е Съвършен, истински Апалон, любовта ни е по-силна и от тази на Ленин и Зиновиев!!
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност тя е кльощава.Перфектната фигура не е това, но с тия криви джен.дърски схващания, според които женските форми трябва да са дъсковидни, има не особено умни хора без работа, които лесно се поддават на мозъчна промивка. Защото кората им е тънка и лесна се промива.
2
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудесна диета за скучаещи милионери с десетки готвачи и прислужници!
1
2
 
32
 
! Отговори
Крайно вълнуваща... преди 4 години
...новина. Развълнуван съм несъмнено.