Фенове критикуват Райна, че все още няма деца

Нейна снимка предизвика широка дискусия в интернет
9 юли 2019 18:21, Иванка Гъркова
39
Фенове критикуват Райна, че все още няма деца
Снимка: Facebook

Кога трябва да роди една фолкпевица? До колко години е добре да гради кариера и кога й е време да създаде семейство и да стане майка? Тези и други въпроси зададоха фенове на Райна, които неволно или не спретнаха дискусия с нея и навлязоха твърде много в личното ѝ пространство.

Певицата сподели снимка от своята почивка на Малдивите. Тя се е щракнала с червена ефирна рокля на люлка до лазурното море. Райна е застанала така, че вятър е успял да издуе роклята ѝ на места. Това накара много хора да смятат, че певицата е бременна и започнаха с коментарите, че е крайно време да създаде потомство.
 
"Не съм бременна и никога не съм била, нито е в плановете ми, засега! Край вече с хипотезите", отговори ядосано попфолк изпълнителката. Отговорът ѝ, който имаше за цел да сложи край на спекулациите, предизвика още повече коментари под публикацията ѝ.
 
Мъже и жени, които следват Райна във Facebook, се разделиха на две по темата за това, че изпълнителката все още не бърза да става майка.
 
"Всеки човек е свободен да решава сам дали и кога ще предприеме тази стъпка. Ненужно е любопитството на някои хора към толкова личен въпрос, според мен", написа жена в защита на певицата. Друга пък добави: "Много хора си завират носа, където не им е мястото".
 
Имаше и такива, които изтъкнаха, че Райна не е първа младост и не бива да чака дълго. Потребителка се обърна към певицата с думите: "Ми кога ще си имаш бебче? На 50 или не обичаш и не искаш детенце. Не е моя работа, просто питам".
 
"Желая ти от сърце един ден да гушнеш твое детенце, а кога ще е сама да решиш", добави друга фенка.
 
В момента Райна излиза с ММА боеца Валери Тюлеков. Най-вероятно тя не е останала поласкана, че непознати хора ѝ дават съвети кога е най-подходящото време за създаване на деца, но явно е решила да не им отговаря повече и се наслаждава на пребиваването си на Малдивите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Плешивия преди 1 година
За чиф са и дЕца -да и харчат парите?тя и сама може
22
2
 
0
 
! Отговори
стига ма простачке преди 3 години
много дразниш, тука не става въпрос за това дали ще раждаш ин витро на 60!!!А за това, че си гаднаа и надута и проста, и не в Куба, ами на Луната да идеш и 300 езика да говориш (дето са два,И то Зле,примарио),все същата гадина нетърпима ще си,ууухх,да та няма
21
0
 
1
 
! Отговори
айде сега преди 3 години
Всички знаем, че Райнето сън не спи и сама си пише коментарите и се хвали и превъзнася, хубава жена е,спор няма обаче такава проклета твар рядко се среща, ама хайде, карай да върви
20
4
 
9
 
! Отговори
Марин преди 4 години
Райна още е млада бе, кви са тия малоумщини, че след 25 ти е минало времето, баси простата държава сме, честно!Тая хубавица знае как да си живее живота, па мишките нека цъкат
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 25Направи услуга на себе си и на-вече на света и недей да се размножаваш моля ти се.
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С Коцето наркоса после язди ММА боец кво да кажа. Колкото и да са ми извън радара си е тяхна работа дали ще имат деца или не. Вие ако сте се набутали не се опитвайте да въвлечете и останалите в казана с мизерията. Иначе сигурно е по-добре човек да има деца в повечето случаи, но не всеки трябва. Детето на тая може да е следващия унищожител на България и да ви прави услуга на всички като не ражда, ама вие сте БГ волове и искате традиционни ситуации иначе откачате. Панелката с пръдните и децата.
17
4
 
2
 
! Отговори
мама преди 4 години
От лигавщини изтърва Коцето Сега се чуди как да живее
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бъдеш родител и да бъдеш добър добър родител са две коренно различни неща. Повечето родители не се наслаждават на родителството си. Все мрънкат, изживяват се като жертви, недоволни и вечно нервни. А иначе акъл бол за чуждия живот.
15
0
 
6
 
! Отговори
ми, преди 4 години
Чалгаропитеци са и певачките и феновете им.Еднакво се държат.Не са от човешката порода.
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чалга певица скача от мутра на ММА боец. Ел класико. Да очакваме следващия да е дискотечен ритнитопковец. Мила родна картинка.
13
2
 
50
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 4 години
Никога не съм харесвал Райна нито като жена, нито като певица.Тъпичка е.Дали ще има деца или не обаче си е лично нейна работа и никой няма право нито да и дава акъл по този въпрос, нито да и се меси.Поради безкрайно тъпата държава и време, в които живеем, мнозина считат, че като са създали деца са постигнали кой знае какво в живота.Те дори си позволяват да се смятат за нещо повече от онези, които нямат деца.Ако следваме тяхната логика ромите трябва да са най-успелите хора, защото имат по 10
12
1
 
7
 
! Отговори
65 преди 4 години
Ей, от нищо нещо правите.От фейсбука новина.Тия фенове и фенки ,дето ходят в чалготеките, дето правят домашни купони и да вечно на черешата от трева и друго???Ха ,да ги вифим какви деца ще имат те.Ако въобще това не е ,,изсмукана" новина от Иванка.Ей така ,да чеъем и пишем
11
0
 
12
 
! Отговори
Зорба Гърка преди 4 години
Иванке, Иванке, пак стойностна новина! "Най-вероятно тя не е останала поласкана, че непознати хора ѝ дават съвети кога е най-подходящото време за създаване на деца" - каза Иванка и пусна статия, която изкарва цялата гнус на показ!
10
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази в един от брадърите показа колко е луда. Явно никой не му се връсва с такова чудо
9
1
 
41
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Може физически да не може да има деца? Какво и се бъркате на жената ...
8
2
 
39
 
! Отговори
Anonimna преди 4 години
И от кога липсата на деца е грях. Колко монахини има без деца. Освен това още не е чак толкова възрастна при съвременната медицина жените раждат и по късно. В арабския свят стават татковци на по 60 години и не само. Кой гарантира че на тях им е качествен материала. Само на жената се гледа като на разплодна крава а гените идват и от мъжа
7
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много тъпо.. аз самата съм майка но смятам , че на никого не влиза в работата другите дали и кога ще имат деца.Това си е личен избор.
6
10
 
26
 
! Отговори
Момиче преди 4 години
Жените могат да са изключително прости същества. Рядко осъзнават, че със собствения си живот имат право да правят каквото искат, но чуждия не е тяхна работа. А да - и не всеки е длъжен да ги харесва и да иска да е като тях. Такива коментари само ме карат да си мисля, че някои"лели" искат да прецакат и останалите.
5
5
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Кне забравяй,че самата Райна сай набутала "в мрежата"!!!!!!..с перверзното очакване ДА Я КОМЕНТИРАТ!!!!( важи за сички сураттефтерджии!)
4
2
 
39
 
! Отговори
Чичо Пей преди 4 години
Защо Райна няма деца си е само неин проблем или проблем на органа и. За феновете и които толкова се притесняват може да се каже ,че са възможно най-елементарната и *** прослойка в обществото ни.Болшинството от тях сигурно и те си нямат деца но кой нормален човек го интересува това.Що за поколение ,що за нрави сап се появили?