Жени Калканджиева короняса новата "Мис Персенк"

Б.Т.Р. придадоха рок на модното събитие
15

Снимка: Хайлайф

Жени Калканджиева сложи короната на новата "Мис Персенк" на модно шоу през уикенда в Девин. Конкурсът бе спечелен от 19-годишната пловдивчанка Стела Гечева, а нейни подгласнички станаха Мария Мъркова на 21 г. от Пазарджик и Стефани Симова на 18 г. от Брезник.

Вечерта стартира с модното дефиле на момичетата на Visages Models, които представиха модните аксесоари и бански костюми на дизайнерката Искра Георгиева, а за финал хубавиците дефилираха в официални рокли на дизайнерката Ради Лазарова, носител на най-престижната награда за мода в България  – "Златна игла" на Академията за мода в категория "Най-добър млад дизайнер" за 2019-та година.

В журито пък блеснаха Мис България 2010 Ромина Тасевска и миналогодишната носителка на титлата Габриела Чонина. Сред оценителите се присъединиха и представители на домакините от SPA хотел "Персенк“ и едноименния аквапарк в лицето на Венцислав Чолаков и Светослав Кокудев, а задачата да изберат най - красивите и достойни момичета от всички претендентки не беше никак лесна.

Водеща на модното събитие бе финалистът в "Гласът на България" Емилия Валенти, която между туровете изпълни и няколко световни и български класики.

Грандиозният финал беше поставен от една от най-обичаните рок банди за всички времена - Б.Т.Р.. Гостите пяха и танцуваха под звуците на техните популярни песни на афтър партито. Жени Калканджиева и солистът на бандата Наско Пенев припомниха на публиката златния хит на групата "Да погледна в теб", в чието видео модната шефка изиграва главната роля, а след музикалното участие двамата обсъдиха и бъдещи съвместни проекти.

Часове преди старта на конкурса, по бански костюми и под летните слънчеви лъчи, претендентките от Visages Models заснеха модна фотосесия в Термален аквапарк "Персенк".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Айде бързо и тези в каталога, докато не са ги минали двеста-триста чичаци ;) !!!
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момите са красавици. Не са като онази със специфичната красота.
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мис Хлор ! - хлор,хлор до задушаване и побеляване , а човек си мисли ,че отива на лечение с минерална вода , излизаш навън ,а там черен дим от комините на къщите , граничи със селските къщи ,паркинг на улицата - селяния до шия .само цените са 5 звездни ?
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВЪРНАХМЕ СЕ ОБРАТНО В 90-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК. МУТРОКОМУНИСТИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА, А ПОЛУГОЛИ КУРТИЗАНКИ ПРАВЯТ КОНКУРСИ ПО МАФИОТСКИТЕ КОПТОРИ...
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Конкурса за начеващи про сти тутки.
4
0
 
14
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Беше ли трезва мутресата ?
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Парад на селенията.
2
0
 
17
 
! Отговори
Мита преди 4 години
В тоя хотел Персенк, дават имитиращи продукти вместо сирене и кашкавал и салам от 3 лв килото. Не стъпвайте там, не си давайте парите на мутри за мерцедеси и евтини псевдо миски и ***
1
0
 
16
 
! Отговори
Красю черния преди 4 години
Чакаме я спечелилата у София, ша и са сложи силикон, жип че и дадем, ще е звездъ до следващия конкурс, после я натирвам кат мръсно коте, кат излезе свежото