Роналдо пусна новата си лятна колекция

Футболистът с фурор сред фенките със снимки по боксерки
17 юли 2019 19:05, Иванка Гъркова
30
Роналдо пусна новата си лятна колекция
Снимка: Instagram

"Запалете тялото си това лято..." Това написа Кристиано Роналдо в Instagram. Футболистът пусна провокативна снимка по бельо, с което активизира почитателките си в социалната мрежа. 

Кадърът не е направен от Джорджина Родригес, а е част от фотосесията, която той е заснел за представянето на най-новата колекция на собствената му марка – "CR7".

Дори и да не се нуждаят от боксерки, много последователи на Роналдо могат да изплакнат очи с него. На снимката той е само по боксерки, застанал на колене на леглото, на фона на приглушена светлина. 

В лятната колекция присъстват както боксерки в бяло, така и в светлорозово.  

"Лятото е любимият ми сезон. Обичам времето, когато слънцето залязва и небето е така ярко. Исках да запечатам това усещане в моята кампания, използвайки дръзки и богати цветове в колекцията си", споделя нападателят на Ювентус.

Междувременно приятелката на футболиста провокира последователите си в социалните мрежи със снимки по бански направени на луксозна яхта.  Наскоро двамата бяха на почивка в Сен Тропе. 

Кадрите na Роналдо и Джорджина вижте в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най - щастливият човек на света!!
5
1
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
От заглавието излиза, че Луиш Назарио да Лима ще пуска колекция от отбрани червени вина.
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти не си гледал никога футбол. Щом викаш на носител на 5 златни точки балерина. Явно не си добре с главния бушок. Или си някой квартален семкаджия чакаш светло бъдеще на националния отбор по дървесина.Това момче е най големият гении във футбола до сега никой несупя да го спре, а вече е на 33.Спечели дори европейското първенство с Португалия, меси кога ще спечели копа Америка или световното е голямата Аржентина? Ами никога. Защото неможе.
3
14
 
4
 
! Отговори
Shark преди 4 години
За рекламно лице става, две мнения няма. Но на терена е пълна балерина,чака някой да му даде за гол. Е ми да е жив и здрав, кой както намери и както се уреди.
2
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
The King.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
интересно, снимката е на яхта а не на легло,поне аз това виждам , може би рекламира яхта а не боксерки