Кара Делевин се врече на актрисата Ашли Бенсън

Двете минаха под венчило в Лас Вегас
61
Кара Делевин се врече на актрисата Ашли Бенсън
Снимка: Reuters

Британската манекенка Кара Делевин, която гради кариера и в киното, и избраницата й, актрисата от САЩ Ашли Бенсън, са минали под венчило в Лас Вегас, съобщи Контактмюзик.

Двадесет и шест годишната Делевин и 29-годишната Бенсън са платили 245 лири, за да разменят брачните си обети в тематичен "Елвис" параклис.

Актрисите са сключили брак в присъствието на малък брой гости, сред които Скарлет Йохансон, братя Джонас и Софи Търнър.

Собственикът на параклиса Майкъл Кели, цитиран от "Сън он сънди", казва, че двете дами са изглеждали напълно уверени в действията си, както и в това какво означават една за друга.

Кара Делевин и Ашли Бенсън имат връзка от миналата година, но я направиха публично достояние едва през последните няколко месеца. Преди сватбата Делевин описа романа си с Бенсън като свидетелство за "истинска любов".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуираните кой ги е е ако няма да ги е ем а до разбирачка не си знаем те не си докосвана от мъж а си на над 100
34
4
 
5
 
! Отговори
Крали Марко преди 4 години
Не знаят те що е туй,голям кралимарковски ....Ха са ми паднале, ха съм ги обърнал в правата вяра за 3 минути и половина, гиди мескинкити ниедни.
33
2
 
3
 
! Отговори
Тъпанар преди 4 години
До разбираща от мъжеСпоко,и ние не мрем за вас.
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемът не е във веждите, а в ума. Там е чипът, който отговаря за сексуалната ориентация. Като се усетят лесбо, си оставят нормалните вежди. Много от хетеро жените имат също плътни вежди, но ги скубят, за да постигнат повече женственост.
31
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Содом и Гомор, и мерзост на запустението!
30
11
 
10
 
! Отговори
Нормално... вече преди 4 години
С тия веждаци никой не е очаквал, че ще се омъжи за Скалата.Ама да си помислят хетеросексуалните жени, които още я имитират.Гъстите вежди са признак за висок тестостерон и други мъжки хормони.Не стават за жени, които търсят мъже.
29
1
 
4
 
! Отговори
до38 преди 4 години
Благодаря,просто реших,че си доста малка..Ама това описание за нереза и 3часовото,потене идва в повече
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време си ги любех косматички и нямах забележки..Сега и към мен имат и аз имам забележки.Всичко е до това,което ти е в главата .Може би колкото една жена е по близо до естественото състояние,толкова по-добре.Е и да не мирише...
27
1
 
4
 
! Отговори
до 35(до пецата) преди 4 години
Извинявай завъпроса-на колко си години?
26
11
 
12
 
! Отговори
до пецата преди 4 години
И аз харесвам с окосмени триъгълници,ама вече няма.Между другото това (обезкосмяването)тръгна от проститутките ,за да не хващат въшки.След това порноактьорите,и така до всички,които мислят,че така трябва и че са много куул..
25
3
 
2
 
! Отговори
пецата преди 4 години
"Те жените си рисуват и веждите и мигачите (или каквито са там тея космалаци), ама да ти кажа, малко мъже правят същото."Изключението потвърждава правилото!
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според сайта, жените си у ират за космясали автомонтьори ...
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До пецата"мъжете виждат че жените се обезкосмяват и това ги навежда на мисълта че жените харесват гладкото"Те жените си рисуват и веждите и мигачите (или каквито са там тея космалаци), ама да ти кажа, малко мъже правят същото.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мммммм мнооо ги обичам такива, една вечер с двете ще ме подмлади поне с 20 години! :)
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НекъфАми всъщност зависи от това доколко имаш връзка с реалноста.Иначе всяко дете което се мисли за полицай, космонавт, супергерой и т.н. ще е за лудницата.Според мен има доста които наистина нямат връзка с реалноста и понеже са най-шумни, няма как да не те издразнят. Но това пречи на тези които осъзнават пола си, но наистина са хомосексуални и не искат изобщо да парадират с това.А в случая, тази новина съществува просто, защото са известни.
20
3
 
2
 
! Отговори
пецата преди 4 години
До загоряла българка, има ги космати готини мъжаги но в градовете малко по трудно се срещат, обезкосмяването е просто сервилно поведение,мъжете виждат че жените се обезкосмяват и това ги навежда на мисълта че жените харесват гладкото , ама не е така ,жените харесват да са поддържани(които са такива), като бях млад харесвах жените да са с космати "триъгълници", имах късмета първата в живота ми да е такава , но от тогава не съм срещал също са изчезващ вид
19
6
 
42
 
! Отговори
Некъф преди 4 години
Само да попитам, нормално ли е хората които се мислят за Наполеон или Цезар да ги вкарват в лудница, а жените мислещи се за мъже и мъжете мислещи се за жени да им се отдават специални права и внимание?!
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До загоряла българкаДобре де, аз пък съм останал с впечатлението, че повечето жени ги е гнус от косми, та гледам да ги редуцирам. Не навсякъде, но специално в интимната област съм 0 номер.Иначе по тялото съм ги оставил, де.Та мисълта ми е, ако искаш да посмучеш космата мъжка гръд, мое се възползваш.:)
17
18
 
11
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Тея всичките женици на запад обръщат резбата защото там няма такива мъже като българите , всичките са обръснати гладко , с нежна кожа и нежни ръце, ако дойдат в българия да ги набара някой космат странджански нерез с голямата паламарка, потен да я дъни като животно 3-4 часа, тя да вие като чакал, тая ще и се върнат древните инстинкти за размножаване с най силния самец, после ще го търси сама и ще реве да остане в българия
16
3
 
7
 
! Отговори
Пецата преди 4 години
Карчето ми харесваше ама сега съм разочарован