Орлин Горанов ще вдъхновява новите фермери

Влиза със специална мисия в петия сезон на шоуто
30 авг 2019 11:00, Александър Попов
17
Орлин Горанов ще вдъхновява новите фермери
Снимка: Фермата

Един от най-обичаните български изпълнители - Орлин Горанов, ще стане част от новия сезон на "Фермата", който стартира на 6 септември в ефира на bTV. Той ще има специален статут и мисия в шоуто - ще го видим в ролята на Мъдреца, който чрез своя житейски опит и познания ще вдъхновява участниците.

"Поканихме Орлин Горанов да бъде ментор на участниците във "Фермата", защото той е сред малкото истински български звезди, които са обичани и уважавани от всички. Той е пример за подражание на поколения българи. Обиколил е целия свят, срещал се е много и различни хора, и е натрупал опит, от който всички можем да се учим", заяви продуцентът Андрей Арнаудов.

Във "Фермата" 62-годишният Горанов ще търси заедно с всички останали отговорите на много въпроси, които вълнуват не само него, но и нас като общество.

"Аз ще съм част и от двете групи с участници. Ще се опитам да разбера какво мислят за живота и неговата пъстрота от емоции и събития, както и какво спира нас, българите, да живеем с усмивка и най-вече заедно, в един "нов свят", каза Орлин Горанов.

Певецът ще се присъедини към останалите участници и ще се труди рамо до рамо с тях, но няма да се състезава за голямата награда от 100 000 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Орлин ГорановФермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Специални"статути,ментори,плеймейтки и подобни...Хайде нема нужда от поредната сапунка...''Фермата'' започна добре първи сезон и всеки следващ все по-зле,превръща се в онова пошлото"Баш брадъра''което най-после спряха по Бардак тв.
16
0
 
4
 
! Отговори
истината преди 4 години
Не пее зле, но много го бутат, много го преекспонират. Мре да е пред камерите! Особено ме дразни прическата му, с която е от 35 години и въобще ну му отива.
15
1
 
5
 
! Отговори
Дъртия комуняга преди 4 години
Не спират да го обсивпат с златоОще помня как Иван Гарелов (агент от ДС междувпрочем) го беше нагласил да спечели преди 15 г. в онези бедни времена в глупавото предаване "Вот на доверие" ~ 100 ХИЛЯДИ лева играейки 7 поредни седмици (ако не ме лъже паметта). Все го показват като някакъв Ален Делон за пенсионерките и го галят с перце и обсивпат с внимание...Отвратен съм! Пошлост, нахалство и бутане по между им на тези недоразумения...А ти, българино, ръкопляскаш докато ти се подиграват!
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Весо маринатата двамата ръка на цецо ***, къде се покри ааааа. Сетих се, крие се от данъчните айахахахаха
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво си влачи там неговата си песен от 100 години, не заспииииивай, ама кво е работил през живота си ? Имам предвид работа, не пеене, кърска, животинска работа ??? Какво вдъхновение, кви 5 лв, никога не е късно да станеш за резил
12
0
 
6
 
! Отговори
Дельо Хайдутин преди 4 години
До 8 Готви коледния си концерт, спокойно!Иначе след химна си ,,Тиква, тиквано,, сещаш се, че не е много долюбван от този който се е припознал в песента!
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и тоя ли свърши паричките? ще ги ВДЪХНОВЯВА - да пеят , до като доят кравите ? ще е ментор, ще ги учи на ....как се рине тор? глас има, ама е много, мноооого изкуствен като човек !
10
6
 
0
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Горанов е един от малкото останали,които НЕ СЕ ИЗЛОЖИХА.НАред с Марги Хранова.Другите си зацапаха свещите.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе какво стана със Славея на ГЕРБ бе. Веско Маринов имам предвид.Или залезе Цецо Ушев ***, залезе и звездата на Веско Маринов.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя сега явно се е преоренитрал политически, като Веско Потния.Навремето възпяваше БКП, сега е придворният певец на ГЕРБ.Времена.
7
0
 
11
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Вдъхновява?... Вижте, какво би ме вдъхновило мен: инвестиции на държавата към мене като фермер. Пари за земя, техника. Торове, животни, храна, сам ще си набавя. Но искам инвестиции и то не чуждестранни;))) Хайваните от запад, работа не ми вършат. А Орлин Горанов е певец, дълбоко ме съмнява, някога да е пофатал мотика...;))) Нема, как да ме вдъхнови;))) Предпочитам яката резачка, никви чалги, само метал да се лее като водопад;)))
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв е този ?
5
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С две думи - неприятен типаж.
4
9
 
8
 
! Отговори
Умерен цесекар преди 4 години
Пичага е, един от малкото готини певци в БГ.
3
1
 
12
 
! Отговори
Буревестников преди 4 години
..... Много ми е чудно ... Тези така наречени "Продуценти" откъде намират грешни пари да плащат на разни "Известни личности" за да се правят същите на Панаирджийски мечки по телевизията ?!?! ... Вместо да ги дадат за някое болно Българско дете или някоя добра кауза !!!!! ..... Щеше да е смешно , ако не беше - ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ !!!!! ...
2
6
 
10
 
! Отговори
Мастър ъф пъпетс преди 4 години
Tози е доста изкуствен, а пък в една фермарска обстановка ще изглежда още по-изкуствено и не на място....
1
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей, тоя пенсионер не му стигнаха парите...