Моден гаф: Латексовият костюм на Кендъл Дженър

Звездата отнесе критики
25 сеп 2019 23:24, Ивета Иванова
6
Моден гаф: Латексовият костюм на Кендъл Дженър
Снимка: Reuters

Кендъл Дженър и полусестра ѝ, Ким Кардашян, присъстваха на церемонията по раздаването на наградите "Еми" и дори връчиха една от статуетките - тази за най-добро риалити ТВ шоу.

Публиката се разсмя при речта на звездите, още преди те да връчат наградата. "Семейството ни знае най-добре от всеки, че магията на телевизията произхожда от истински хора, които се показват такива, каквито са", посочи Ким. "Разказвайки своите истории без филтри и без сценарий", допълни Кендъл.
 
Това не се хареса на аудиторията в залата, тъй като много хора смятат, че тяхното риалити е пълно с измислени истории, всичко върви по някакъв сценарий и не отговаря на реалността.
 
Но потребителите на интернет намериха и друг проблем - тоалета на 23-годишната Кендъл. Манекенката беше избрала черен лъскав латексов костюм. Върху него пък имаше рокля с флорални мотиви.
 
Социалните мрежи се напълниха с шеги относно дрехата на риалити звездата. Те сравниха облеклото ѝ с костюмите на порно актрисите, които често носят черен латекс за ролите си на господарки.
 
Други пък коментират, че Дженър е приличала на Гуменият човек от американския сериал "Зловеща семейна история".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
6
 
! Отговори
game1 преди 4 години
*** Кендъл?
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква е тази мушама?
3
2
 
11
 
! Отговори
Кардашиян преди 4 години
Американска гордост!
2
3
 
16
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Дълбоко уважение към тези хора, допринесли толкова много за модерната цивилизация! Ако не бяха те не знам сега къде щяхме да сме! Ето за такива ЗВЕЗДИ искаме новини да ни предлагате ДНЕС!
1
3
 
11
 
! Отговори
Бай Ганьо 2 преди 4 години
Събитието на века се състоя а нито един коментар няма.Срамота