Вулгарни таланти, страх и танци в "България търси талант"

Славена Вътова ще се възмути от глупост на сцената
27 сеп 2019 15:22, Александър Попов
34
Вулгарни таланти, страх и танци в "България търси талант"
Снимка: bTV

Нова доза разностранни претенденти за слава ще влязат в битка, за да преминат в следващия етап на шоуто "България търси талант".

Танци, бойни изкуства, изумително силни мъже, колоездачи с впечатляващи изпълнения, екстремни циркови номера, огромна панда, кукловод с чувство за хумор, мъж с токчета и малки акробати ще покажат идейни изпълнения в битка за наградата от 50 000 лв.

В неделната вечер зрителите на bTV ще видят защо Ицо Хазарта ще се позабавлява с изпълнение в бърз ритъм, а Катето Евро ще се окаже изненадана от неочаквано сценично представяне. Славена Вътова искрено ще се възмути от "пълна глупост", а Сашо Кадиев и Даниел Петканов ще се притеснят сериозно за екстремен спортист с възхитителна техничност. Водещите ще козируват пред красива дама, а Любен Дилов-син ще предупреди не един и двама да внимават да не го разочароват. Писателят ще получи "китка", докато на на сцената се качва митологично чудовище.

Емоциите в залата на "България търси талант" ще варират от ужас и страх до танци, целувки на участници с водещите и "ментално свързване" с журито.

Кой може да накара Катето Евро и Любен Дилов-син да рецитират Шекспир, впечатлява ли се Ицо Хазарта от иновативни рими и кой ще успее да "свали шапката" на Мис България 2006 г.? И още – какво ще представят артисти от Румъния, каква може да бъде "изненада в куфар" и ще получат ли одобрение "вулгарните таланти"?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: България търси талант
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 години
В предишния коментар е : " .. ... свойта къща . "
29
0
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 години
Стихотворението 'Гласът на България" : Чуя някой да пищи и да врещи , някой глас да извиси и журито веднага се обръща и привлича го към своята къща . Ако можеш да крещиш публика ще покориш . Ако знаят , че си кой феновете са безброй . Страх ме е , че този писък ще те доведе до дрисък . Жури много не мисли крясъкът ще победи . Автор: Георги Илиев Митев. София, България (2021).
28
1
 
4
 
! Отговори
ай сиктер преди 4 години
Не гледам Босфор, Бардак"нова"тв и производните им.Пълни с шуробаджанашки простафеловци,турски сапунки и излишни режисирани''шоута".
27
2
 
4
 
! Отговори
Мурат преди 4 години
Има ли още живи олигифрени които гледат подобни телевизионни ***!??
26
4
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
ОДА ЗА БОЙКО БОРИСОВБОЙКО от всичко разбира. Вожда пред нищо не спира. Всеки проблем ще реши. Никога Той не греши. Бойко признат е спортист: каратист, тенисист, футболист. Доктор на пожарникарските науки. Не е като някои неуки.От сега и занапред Бойко е езиковед. Изборите нашият месия все печели ги на вересия. Личният му лекар-Лъчо вече е доцент. Бойко пък се цели...в бъдещ президент.Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2014).Трето поколение репресиран и второ относно образованието.
25
0
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
Бойкоуспокояващи за нас са без пари. И виждам вече аз божествена глава (да кажа тук похвалните слова). Три папи по главата го галили и боговете нимба му благословили.Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2019).Трето поколение репресиран и второ поколение репресиран по отношение на образованието. Със средно образование.
24
0
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
ПОЕМА ЗА ИРИНА БОКОВАИрина-богинята една за всички времена. Ирина "звездите" си ги нареди други пък ги разреди. Тя уредите взе да ползва, за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари други пък ги разтовари, за да уреди всичките беди на планетата Земя.Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2014). Трето поколение репресиран и второ поколение репресиран по отношение на образованието. Със средно образование.
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Катеричката Евро?
22
3
 
11
 
! Отговори
Мюсюлманин преди 4 години
Гладах една порция и взех... Да се кръстя. Дано Аллах ми прости.
21
3
 
5
 
! Отговори
do 23 преди 4 години
Стига си рекламирал бтв. Кой нормален човек гледа филми по телевизията, след като ги има в нета?
20
3
 
8
 
! Отговори
Пипи дългото чорапч преди 4 години
Още дават ли такива глупости по бтв.Не гледам този канал както и много други.Еро и Сашко,страшно жури
19
3
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
За 50 000 лева какво ли не са готови да направят хората.
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом няма Брадатата жена няма да го гледам!
17
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Журито избива рибата ....Любен Дилов,Славена Вътова, Катето Евро и синчето имат издадени страхотни песни и са виртуози в музиката. Падението няма край в тая държава,за кинти всички от всичко разбират.
16
3
 
26
 
! Отговори
Гротеска преди 4 години
Това тъй наречено "шоу", май най е предназначено за да дава възможност на повечето от членовете на тъй нареченото "жури", да се лигавят на макс и да си продават евтините номера и показват смешните си комплекси....Пълен смях и позор!
15
3
 
17
 
! Отговори
Anon преди 4 години
Кои са тези от журито? Защо са съдии? Баси глупостите
14
3
 
36
 
! Отговори
Сънчо преди 4 години
Мама и син набутани в едно шоу:) - И после някой да седне да ми обяснява, че нашите Tv-та, не били шуробаджанашки...:)
13
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искрено съжалявам че Ицо Хазарта се е забъркал в тая тъпня. Останалите- те са си точно на мястото.
12
3
 
16
 
! Отговори
Чао от остров мао преди 4 години
Хубаво предаване ама не го гледам... Чао...
11
3
 
21
 
! Отговори
анон преди 4 години
Чудя се що ли ви посещавам тъпия сайт изобщо... Телевизията я спрях преди години... май и вашия сайт ще спра, като гледам какви "новини" ми изтърсвате. Доста по-добре ми се отразява разходка в планината вместо подобни Глупости!