Евгения Джаферович щастлива, снима се с Джоли

Били заедно на премиера в Лондон
14 окт 2019 12:00, Ивета Иванова
9
Евгения Джаферович щастлива, снима се с Джоли
Снимка: Instagram

Евгения Джаферович е успяла да види на живо актрисата Анджелина Джоли. Съпругата на бившия футболист Ваня Джаферович е публикувала снимка със звездата в Instagram.

От кадрите в социалната мрежа става ясно, че Евгения е била на премиерата на филма "Господарка на злото 2" (Maleficent 2) в киносалон в Лондон и там е успяла да се срещне с Джоли.
 
"Не ме питайте как успях да направя тази снимка... дори и аз не разбрах как стана. Ще пробвам да ви го разкажа, когато ми слегне цялата информация. Сега съм просто щастлива и доволна! И да! Много е красива, мила и любезна!", написала е тя в мрежата.
 
Жени е качила и снимка, на която позира в киното и е с ослепителна дантелена рокля. "Най-красива се чувствах на премиерата на Maleficent 2 (след Анджелина Джоли, разбира се). Толкова добре седи червеното червило на черна дантела", коментира тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вреш се някъде, където не ти е мястото. Опитваш се да се докопаш до някоя разпознаваема светска персона с която да се снимаш и след това обикаляш *** медии, за да разказваш за това... тази жена има уникално смислен живот! Единственото по-противно нещо от нея е дрисливото, нескопосано футболистче, което е неин съпруг
8
0
 
5
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 4 години
Уау! Невероятна сензация! Бомба! Каква чест за Анджелина Джоли да се срещне със суперзвездата Женито Джаф-джаф!
7
0
 
10
 
! Отговори
"ж"унгла преди 4 години
че коя па е тая дофрович ? , и кво като е видяла Джоли ?
6
0
 
23
 
! Отговори
Брад преди 4 години
Това е новина така ли? Тази фамилия ми писна да ми я навират в полезрението. В неделя в "Събуди се" отделиха предостатъчно време на видната инфлуенсърка. Колко ще е известна, ако не я бутат постоянно на екран. Другите "важни" теми от предаването бяха: шоколадов фестивал, дебела кифла, която иската да е модел и дежурната Мария Илиева, която е модел за подражание.А, после, защо обществото се опростачвало.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това на снимката Ваня Червенкова ли е?
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДодоТя е мюсюлманка.
3
9
 
15
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Аз на нейно място бих избягал от Джоли, или Войт, както е истинското й име! Тя е доказана сатанистка, пиеща адренохром от детска кръв, продала душата си на Падналия Ангел! Дори собствения й баща - Джон Войт не иска да има нищо общо с нея! Евгения Едикоя си да ходи да си направи един водосвет в църква и някой поп да й чете! Това съвсем сериозно!
2
0
 
25
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Джаферовата буля е замязала на бодигард...
1
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е мила и любезна нито хубава, а е едно чyчело с болна психика.