Васил Найденов е катастрофирал на АМ "Тракия"

Певецът е с леки наранявания
Обновена: 24 окт 2019 15:53 | 24 окт 2019 15:35,
43
Васил Найденов е катастрофирал на АМ "Тракия"
Снимка: Булфото архив

Звездата на българската естрада Васил Найденов е катастрофирал леко, съобщава NOVA.

Инцидентът е станал на 46 км на магистрала „Тракия” в посока Бургас. Сигналът за пътно-транспортното произшествие е подаден на телефон 112 в 14.40 ч.

"Просто имаше камион вдясно. Човекът, който караше "Мерцедес" пред нас, намали рязко и се ударихме в камиона. Нямаше как да се избегне удара", разказа Найденов.

Самият той не е пострадал тежко от инцидента. По-силно ударил колената си, а по-леко главата. "Но сме живи, което е най-важно", оптимистично гледа на ситуацията певецът. Щетите по колата, в която се е возил, са големи, пише "24 часа".

На мястото на катастрофата бързо пристигнали полицаи. "Не са ме прегледали още. Трябва като пристигнем в града, живот и здраве, да отида на рентген, да ми видят краката", казва Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
4
 
! Отговори
Meme преди 4 години
Е като се е опитал да заобиколи от дясно нормално
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не съм някакъв почитател, но жената ходи с приятелки в клуб на живо да го гледат и казаха, че се раздал напълно. Пяли, грачили и те с него, .... викат голям професионал и бяха много доволни. Няма плейбеци и шмекерии с компютърен звук и т.н., пял само на живо. А катастрофата няма нищо общо с работата му.
28
0
 
6
 
! Отговори
нямям думи преди 4 години
28 Ти познаваш ли песните на Васил Найденов Сигурно Радка Пиратка ти е любима Такива като тебе -вън от България
27
0
 
29
 
! Отговори
до 26 преди 4 години
"Васко си е бил типичен соцджендър. Само отворете тубата и потърсете някоя негова песен." Направо ми се повдига от такива изказвания. В. Найденов е един от най-добрите български певци, изпял прекрасни песни. Но начина, по който говориш за него е ясно, че няма как да разбереш, че това е така.
26
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Васко си е бил типичен соцджендър. Само отворете тубата и потърсете някоя негова песен.
25
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде ти е дистанцията бе кеца до бронята ли сте карали на предният автомобил. Знаеш ли че при 120 км ти трябва повече от 500 метра за да спреш ако стане някой фал. Дистанцията от предният автомобил трябва да е голяма че ако стане нещо да имаш време да реагираш или да спреш, или да избегнеш удра с маневра. Ама това го знаят такива като мен с 40 годишен стаж по пътищата. А не такива дето ходят само до село за да напълнят багажниците със сланина и картофи.
24
0
 
24
 
! Отговори
Дедо ви инструктор преди 4 години
Все пак, когато се кара на магистрала е много важно да се спазва дистанция. Ако карате със 130 и се залепите на 40 см от някой който движи със 125, каквито и реакции и спирачки да имате риска от удар е много голям! Така че - мислете когато летите у лева лента и святкате нервно къси-дълги.
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той ,Стефан Цанев и оня *** от Бургас Недялко са монархо комунисти .
22
21
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Антика на социализма .
21
3
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Да видим дали съм разбрал. Кеца удря главата си в тавана/таблото на колата. Щети - мижави по главата и големи по колата. Какъв е изводът?
20
0
 
42
 
! Отговори
ДА преди 4 години
Така е,като се кара без дистанция!!Като се лепне някой зад мен,че като почне да святка,да пуска леви мигачи-майко мила!Къде ще идеш,бе,на майка си.....
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че е бил с Инфинити
18
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди да му прегледат краката да ги измие!
17
0
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Ако се спазва...дистанция 100-тина метра,може да се реагира на такива неочаквани маневри на колата пред нас.Всеки си мисли,че няма да му се случи и не взема...превантивни мерки.
16
3
 
6
 
! Отговори
чичо доктор преди 4 години
"Не са ме прегледали още. Трябва като пристигнем в града, живот и здраве, да отида на рентген, да ми видят краката", казва Найденов."А не е ли по-добре да отиде на лекар, който да реши дали има нужда от рентген? Типичен ЗОЛ!
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все пак човекът е в 70 - тата си година. Напълно нормално е за възрастта му да се случи и реакциите и зрението му вече. ...
14
4
 
2
 
! Отговори
Калин преди 4 години
Е, и?
13
3
 
3
 
! Отговори
Калин преди 4 години
Е, и?
12
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Нямаше как да се избегне удара", разказа Найденов.Ей това ми е най-сладката реплика да я чуя. Винаги има как, но човек не иска да приеме по-близките до истината "Не прецених правилно", "Не успях да реагирам навреме", "Надцених възможностите на колата/спирачките"... Човек, който отказва да си признае грешката не се учи от нея. Утре - няма как, ще прегази десет пешеходеца. Щото нали, няма как, той не е виноват...Не бъдете *** като него.
11
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
магистралите са чудни! 90 км/ч трябва да е максималната скорост по принцип. Не щото са ни гърбави магистралите... Гърбавите ги строиха и ги направиха гърбави. За да е по-ниска скоростта, да не може да караш много бързо, за превенция така са направени. Пак за тях да гласувате, да направят още много такива магистрали и излишните милиони в офшорки да си скътат пак