Джоли: Невидимите белези трудно се преодоляват

Актрисата на корицата на сп. Harper's Bazaar А
4
Джоли: Невидимите белези трудно се преодоляват
Harper's Bazaar

Вече е ноември и бавно започваме да пристъпваме към края на 2019 година. Списание Harper's Bazaar избира по невероятен начин да каже сбогом на тези дванадесет месеца, а именно с корица, красена от Анджелина Джоли.

Честно да си кажем, няма от какво да се оплачем, тъй като актрисата напълно е заслужила да е на първите страници. Освен с невероятната си кариера в киното, Джоли от 20 години работи с ООН в помощ на бежанците и тези, чиято свобода е отнета.
 
Вече 10 години спонсорира училища за момичета в Афганистан, Кения и Камбоджа. Гостуващ професор е в London School of Economics, където обучава учениците не само на икономически принципи, но и това как да бъдат по-добри хора. Не може да бъде пропуснато и участието ѝ в кампании срещу рака на гърдата, говорейки открито за своите здравословни притеснения.
 
Джоли признава пред списанието, че последните 4 години са били изключително изпитание за нея. Борила се е с видими и невидими белези по тялото си, които са доказателство за това, през което е преминала. „Невидимите са по-трудни за преодоляване“, казва актрисата.
 
„Децата знаят истинската ми същност и точно те ми помогнаха да я намеря отново и да я приема“, допълва Анджелина. Тя учи наследниците си да приемат себе си и насърчава всеки родител да подхожда с разбиране към по-малките. „Не можем да ги предпазим от болка, разочарование и загуба. Но можем да ги научим как да живеят с тези неща и да се чувстват добре“.
 
Още от интервюто на актрисата четете в Tialoto.bg 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не бяха паритв и, отдавна да е лудницата.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направи ги *** тая с татусите и скоро на джендърите ще сложи татуси