Кристен Стюарт искала да се омъжи за Робърт Патинсън

Той бил първата ѝ любов
8 ное 2019 13:17, Ивета Иванова
6
Кристен Стюарт искала да се омъжи за Робърт Патинсън
Снимка: Reuters

 Кристен Стюарт призна, че е мислила, че ще се омъжи за Робърт Патинсън. Двамата участваха във вампирската сага "Здрач" и покрай филма между тях пламна любов. Те бяха заедно от 2009 г. до 2013 г.

Сега актрисата признава, че ако не се бяха разделили, сигурно вече щяха да са женени. Кристен обвини папараците за провала на тяхната връзка. Те искали нещата между тях да са лични и да остават тайна за обществеността, за да няма външни намеси. Но това не можело да се случи.
 
"Ние не се държахме за ръце, когато ходихме по улицата, за да не даваме причина на медиите да пишат. Но да не правим такива неща, беше някак гадно", оплака се тя.
 
Звездата каза, че Патинсън е бил нейната първа любов и все още много го уважава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анна преди 4 години
Тази обсебеност на Доналд Тръмп от личните отношения на Робърт Патинсън и Кристен Стюарт беше меко казано неудобна. Той си позволи публично да коментира млади хора, които лично не е познавал . Те могат да му бъдат деца или внуци, а тонът му в туитър бе груб и невъздържан. Гнусно е, когато едни хора преследват други хора, снимат ги без тяхно съгласие и се намесват в личния им живот, с цел да трупат печалби и популярност.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали беше истинска тяхната връзка или само пи-ар, все още ние публиката не знаем. Но е факт, че бяха любимата двойка на женската част от човечеството. А, и са прототипи на героите от "Нюансите" :)
3
6
 
11
 
! Отговори
Гълъбче преди 4 години
Влюбените не изневеряват с 46 годишен женен режисьор. Медиите ли я подтикнаха да направи тази гнусотия?
2
5
 
2
 
! Отговори
Доналд Тръмп преди 4 години
Още не беше президент, когато каза:Robert Pattinson should not take back Kristen Stewart. She cheated on him like a dog & will do it again--just watch. He can do much better!
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, но той също иска да се омъжи!