Как харчат парите си децата на руските олигарси? (1 част)

Аркадий Абрамович има инвестиционна компания
Обновена: 24 ное 2019 06:21 | 23 ное 2019 19:54, Екип на Tialoto.bg
32
Как харчат парите си децата на руските олигарси? (1 част)
Getty Images

Винаги е било интересно в каква посока върви животът на наследниците на най-богатите хора. В няколко поредни части ще ви представим интересни факти за децата на руските олигарси, осветлени от WDay.ru.

Аркадий Абрамович

Роман Абрамович е може би най-известният руски олигарх и многодетен татко. Той има седем деца – 27-годишната Анна, 26-годишния Аркадий, 24-годишната София, 18-годишната Арина и 16-годишния Иля от бившата му съпруга Ирина, както и 10-годишния Аарон Александър и 6-годишната Лия от втората му съпруга Дария Жукова, също вече в графа „бивши“.

Основният наследник на империята „Абрамович“ е Аркадий. Той започва да се разпорежда с част от активите на баща си в доста млада възраст. От 19-годишен той е собственик на инвестиционната кампания ARACapitalLimited, кръстена по инициалите на Роман Аркадиевич Абрамович и има собственост в ZoltavResourcesInc. Известно е, че той сключва големи сделки, а доходите му нарастват всяка година. Според списание „Форбс“ през април 2015 г. Аркадий притежава 39,62% дял в ZoltavResourcesInc., а капитализацията на компанията по това време възлиза на повече от 98 милиона долара.

Анна Абрамович

Тя е най-голямото дете на Роман Абрамович, но тя определено не върви по стъпките на баща си. По-скоро трупа имидж на светска лъвица и често е в центъра на партитата, заобиколена от различни мъже. Самата тя казва, че това са само приятели.

Анна няма постоянно гадже, но личният ѝ живот е много бурен. Първата ѝ връзка става известна, когато тя е на 19 години, но тя не продължава дълго. Тя си е извоювала признанието за най-желана булка, но кой ще бъде щастливецът засега не е ясно.

Още наследници на олигарси и за техния живот - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
8
 
! Отговори
а бяхме равни преди 4 години
комунистическата идея ни подравни в блатото на мизерията, а гледаш как децата на комунистическите тартори и охранителите им от репресивните служби изведнъж започнаха да харчат милиони.А бяхме равни, вечна дружба със СССР, а сега облизвайте дуппето на Путин и олигархичната му клика, русофилски специалитет - мръсния аннус на руски бляядд.
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Амиииии.........както си харчат парите децата на българските олигарси!
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"ToяШ от снимката е изгонен от Русия, уважаеми,а Путин прекрасно се саморазправи с олигарсите, макар и не напълно все още.Така че за чужда булка не реви.И върви в Москва , Питер, Екатеринбург да видиш дали нямат пари руснаците.И не,не ми скачай с "МОсква не е Русия",щото и София не е България,а изглежда потресаващо зле в сравнение с Москва.А за българските села няма и дума да спомена - в страна от 12 години членка на ЕС.Та хайде тия ги разказвай на сбирка на Америка за България
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 18Не става въпрос за руснаци, пич. Заглавието е объркващо.Текстът разказва за някои от интернационалните евреи, които са се настанили в Русия. Нали затова беше спретнат октомврийският преврат? Да не мислиш, че инициаторите, финансирали тази тупурдия, ги е било грижа за Русия и нейния народ? Точно обратното, употребили са ги в свой интерес. Никой не е патил от социализма повече от самите руснаци.
19
5
 
1
 
! Отговори
Истинският враг преди 4 години
Да... Значи така. Около другарят Тръмп има само евреи с пари, американци не се виждат. За това и в този ред не мисли, е истински цинизъм и подигравка с няколкото останали по чудо живи американски националисти наричани от другаря Тръмп и ервйските му другари "фашисти", да наричате този на снимката "американски олигарх". У него единственото америкамско нещо е единия му паспорт и парите, които окраде от етническите американци - индианците.
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Как харчат парите си децата на руските олигарси?" Ами да ви кажа честно добре си ги харчат и с голям кеф. Не като децата на говедарските олигарси стиснато и с пинтилъшки страх.
17
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами верно е, бедни са и нямат какво да ядат, точно заради тези от снимката по-горе, путяизбраните.
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А разправят че руснаците били бедни и нямали какво да ядат.
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
стига с тия руснаци бревсеки божи ден само за тях най-малко няколко материалаами нашите крадци къде ги пишете ами никъде защото май им слугувате и замитате с приказки за чуждине олигарсигнусна работа
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да... Значи така. Около другарят Путин има само евреи с пари, руснаци не се виждат. За това и в този ред не мисли, е истински цинизъм и подигравка с няколкото останали по чудо живи руски националисти наричани от другаря Путин и ервйските му другари "фашисти", да наричате този на снимката "руски олигарх". У него единственото руско нещо е единия му паспорт и парите, които окраде от етническите руснаци.
13
4
 
23
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
До Анонимен Те и в България червените *** са започнали на дребно.Единият казва,че започнал да продава *** по пазарите,а другият магарета и коне.За червените куфарчета нищо не казват,както и агентурното им минало.От тройкаджии,всички станаха висшисти с платени дипломи.От такива " висшисти" и партийни( наши) пари,ще чакаме икономиката ни да просперира на куково лято!
12
14
 
4
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Народа му се възхищава колко бил даровит и уменДа верно дЪровит в гащите и когато е трябвало да учи е пощипвал "разкрепостените" колежки! Тръмп е едно голямо НИЩО! Дори Борис Джонсън го превъзхожда в много отношения. *** е Тръмп!!
11
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слаба работа, не е ли да пуснат Шушана на макс и да пръскат със шампанско от по 5000 евро бутилката, като сина на известен пътен строител в България не ни ги хвалете.
10
13
 
14
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Пари при пари отиват. Как мислите оня загубеняк Тръмп е станал милиардер... Той се е родил милиардер... С такъв капитал лесно се трупат пари. Народа му се възхищава колко бил даровит и умен... Смях.
9
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1 Незнам за какви 300.400 долара бълнуваш в тежката промишленост, Аз съм касиер в Московски супермаркет, 2х2 работни дни, 1100usd!!и още 100 бонусиСашЕ недей моля те в долари, тая чумава валута. Най добре е в рублами.Че туй Русията голям келепир, като в Германия!
8
10
 
21
 
! Отговори
Манго преди 4 години
Нали знаете, че умния и работливия си намира работа, докато мързеливия и *** винаги търси причините в другите!!
7
16
 
9
 
! Отговори
Сашо преди 4 години
До 1 Незнам за какви 300.400 долара бълнуваш в тежката промишленост, Аз съм касиер в Московски супермаркет, 2х2 работни дни, 1100usd!!и още 100 бонуси!
6
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
четох коментарите .една глупост умният човек за бг е крадец а бедният е мързел а бе в бг само тарикати ли има.вие в бг които останахте пишете глупости от завист дори завиждате на ромите които са в запад на работа.дрънкате чене плащат данъци ромите внаги намирате с какво да се заяждате от завист олигархите в русия не са комунисти а са протв комунистите
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашите приключиха с фалита на КТБ. Останали съм им само илюзиите, че са нещо повече от общата маса. И слава Богу! Естественият отбор ще подреди нещата в България. И слава Богу! :)
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само за руските ли ще пишете,отразете и нещо родно.Тези руските издънки,са бъдещите колоси на Кремъл,власта там се предава от поколение на поколение.Власта в Русия от край време си е часте цемеен бизнес.Пролетариата само може да чете подобни статии само за тях,дори не може да ги види през живота си че поне една снимка да си направят заедно.