"Мис България" за корекциите: Може би сбърках, но се чувствам добре

Радинела Чушева в откровено интервю пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 25 ное 2019 10:03 | 25 ное 2019 10:01, Александър Попов
352

23-годишната софиянка Радинела Чушева е новата "Мис България", но веднага след като получи короната бе залята с негативни коментари.

Най-вече заради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото.

"Емоциите тепърва започват. Очакват ни много позитивни и негативни емоции. Старая се да не чета, журито е критерият, по който трябва да се водя. Хората не знаят колко много критерии има, за да станеш "Мис България" - репетиции, дисциплина, походка, как се изразяваш... Хората не знаят, че имаше тур с въпроси", сподели Чушева пред Bulgaria ON AIR.

Тя подчерта, че за този конкурс няма рестрикции по отношение на корекциите.

"Младите постоянно гледаме от тези социални мрежи нови тенденции. Не знам дали е трябвало да го правя, може би съм сбъркала", призна тя, запитана за процедурите, на които се е подложила.Но отбеляза, че всеки трябва да реши как се чувства добре в собствената си кожа. Според Радинела Чушева критиките към нея може да накарат младите момичета да не прибягват към пластичните корекции.

"Конкурсът имаше една кауза, която е свързана с екология. Ще се насочим към това. Стъпка по стъпка, ако всеки човек направи по нещо мъничко, всичко ще бъде по-различно. Трябва да се направят много пречиствателни станции", каза още красавицата в студиото на "България сутрин".

Радинела е бакалавър по журналистика, в момента учи магистратура и не крие голямото си желание да се занимава с именно с медии.

"Бих искала да бъда успял журналист, да създам прекрасно семейство. Обичам кариерата, но искам да имам време за близките - баланс в живота", сподели тя.

Тя разкри и какво обича да прави в свободното си време.

"Авантюрист съм, много обичам да пътувам. Обожавам да откривам нови места. Много харесвам екзотиката и топлите места. Обичам с приятели или с майка ми да пътуваме - някъде по бански, с мокра коса, без дрехи, без грим...", откровена е Радинела

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За всеки влак си има пътници.
258
0
 
14
 
! Отговори
Георги преди 4 години
Не ми харесват с тиа изкуствени устни, носове и други...
257
3
 
24
 
! Отговори
до 272 преди 4 години
"Критиките към тази мома, както и към другите победителки в конкурсите за красота, основно идват от комплексирани мъже и жени."Сигурно се шегуваш. Не може да не се шегуваш. Няма толкова неук човек в историята на човечеството, който наистина да мисли така...
256
0
 
28
 
! Отговори
честно преди 4 години
Признава си,че е сгрешила със силикона в устните. Мен ме дразни именно тази нейна корекция,точно тя я загрозява. Защо не го махне тогава тоя силикон? Ще изглежда по-естествено. Не е особено красива,но силиконът я прави евтина за мен лично. Без силикон щеше да е много по-симпатична.
255
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
....и сега намират удобен повод да си излеят злобата.
254
34
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Критиките към тази мома, както и към другите победителки в конкурсите за красота, основно идват от комплексирани мъже и жени. Жени, които никога няма да спечелят подобен конкурс и затова злобеят по някой, който не е чак толкова красив, но въпреки това е спечелил. Явно разчитайки на това, че с принизяването на успеха на някой друг, те самите ще се чувстват по значими и по-красиви. Мъжете пък ги дразни фактът, че много от тях са били отхвърляни от момичета подобни на г-ца Чушева.
253
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мари белЗащо си мислиш, че повечето български жени са красиви и изборът на тази мис по някакъв начин застрашава техния имидж? Напротив, според мен те изобщо не са толкова красиви, поне що се отнася до болшинството от тях. Красивите жени в България ги има, но те са по-скоро като изключения. Има обаче много, които имат самочувствие и се мислят за такива без реално да са, а някои от тези, които действително са красиви не смеят да се покажат навън.
252
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красива е, но може би не заслужава да е "Мис България"! Не и според високите критерии за такава надпревара. Не виждам каква е причината за злобните коментари. На този конкурс не се оценява само физическа кросата. Може би нещо друго е привлякло вниманието на журито...
251
3
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Освен, че устните и изглеждат прекалено неестествено, очите и също не са съразмерни към това лице. Прекалено малки очи има за такъв тип лице. Като цяло обаче момичето е красиво, а има и хубаво тяло. А че има много по-красиви българки е ясно, но защо не са се явили на конкурса, къде са спали? Ако имат самочувствието, че са красиви и интелигентни поне да бяха кандидатствали. Може би и лошата репутация на този тип мероприятия е изиграла роля, да не виждаме най-доброто на конкурсите за красота.
250
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Определено не е грозно момичето, но благодарение на устните, има малко вулгарно излъчване, което всъщност е проблемът. На "Мис Свят" са печелили момичета, които също не са били перфектни, но поне са били естествени. Спомням си, че преди време спечели една туркиня с много позитивно излъчване и хубава усмивка, но иначе не беше някоя незабравима красавица. В крайния избор влизат комплекс от умения и качества, които кандидатките трябва да притежават. Така, че не може само с външната красота.
249
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тялото си е нейно, глава на раменете има, дали я ползва си е нейна работа. Грешката е на журито, че избира такива екземпляри за Мис
248
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 260.От къде си сигурен че не си видял българка на екскурзия в Германия.
247
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С тея втвърдени от силикона като камък устни как прави св..ка на тоя дето е платил за титлата и? Гокия човечец, хем плаща хем не получава качествено обслужване.
246
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук в Германия не е разпространено. Както и в цяла Европа...Точно в Германия преди седмици видях сравнително възрастна жена с горна устна, подута по средата, и долна с инжекции явно на две места в двата края, които буквално се бяха свлекли надолу. Това нещо беше очертано извън очертанията с молив и запълнено с ярко червено и лъскаво червило. Нищо от това не идва от България (идеалът им е Анджелина Джоли). Просто колкото по-бедна е една страна, толкова по-масови са такива явления.
245
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На какво ще научиш дъщеря си ? Как да се снима разкрачена по прашки? Такива като теб никога няма да имат традиционно семейство. А детето ти като порасне ще потъне от срам ,ако види пошлите ти снимки.
244
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е ясно тоя дето е платил да и присъдят тази титла нас ли иска да убеди или себе си че ч.ка красавица а не крокодил?
243
3
 
21
 
! Отговори
11 преди 4 години
Лелееее, малеее, квой туй нещоооо, дет приличаааа, на онуй нещооо?
242
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горката, трудно говори с тея джуки.
241
1
 
15
 
! Отговори
m213 преди 4 години
То премиера ни вижте как се представя пред Херо Мустафа чаушев па тогава се дивете и чудете каква ни е миската :) според мен тая си отговаря на всичко в държавата. На премиера, на столицата, на пътищата на корупцията - това си е точната миска !
240
2
 
17
 
! Отговори
13 преди 4 години
Днес не съм ял нищо кофти, но тази като я видях, или по-скоро това нещо съшито от най-различни неща, получих остри киселини и гадене в хранопровода, а съм виждал какво ли не из тази пропаднала държава.