Скарлет Йохансон: Трудно е да отглеждаш дете с някого

Звездата се появи на корицата на Vanity Fair
28 ное 2019 22:30, Дарена Найденова
15
Скарлет Йохансон: Трудно е да отглеждаш дете с някого
Reuters

Скарлет Йохансон имаше доста натоварена година. Тя участва в три филма и тъкмо приключи снимките по още един проект. На голям екран я видяхме като част от екипа на Отмъстителите в "Отмъстителите:Война без край". Лентата се превърна в най-печелившата за всички времена.

След това Йохансон се появи в два по-маломерни филма като "Marriage Story" и "Jojo Rabbit". И ако това не е достатъчно, актрисата съвсем скоро приключи и работа по филма "Black Widow", който ще разказва личната история на героинята ѝ от "Отмъстителите". Очаква се филмът да излезе по кината през май 2020 година.

Всичко това ѝ отрежда място на корицата на "Vanity Fair", с което върви и обширно интервю с актрисата. Йохансон споделя, че е еднакво горда и нервна. "Работих доста здраво за дълъг период от време", признава тя. Все пак обаче актрисата не бърза да се радва, а допълва, че е човек, който винаги чака да ѝ се случи нещо неприятно.

Скарлет е на 35 години, но историята ѝ с киното започва още когато е на 9. Тогава тя прави първата си роля във филма „North“, а на 13 вече е в центъра на вниманието с "The Horse Whisperer". На 18 години вече започва и сериозната ѝ работа на големия екран с лентата "Lost in Translation".

Въпреки тези успехи, Йохансон споделя, че не всичко е било лесно. "Имаше моменти, в които чувствах, че правех неща, които нямат никакъв смисъл и не ме предизвикват достатъчно", споделя тя пред "Vanity Fair". Постепенно обаче нещата започват да си идват на мястото и актрисата насочва вниманието си другаде.

Ощe за интервюто на Скарлет Йохонсон четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
ми... преди 4 години
Точно Холивудските артисти които сменят партньорите като бельото си, са в основата на разваляне на семейството,отглеждането и възпитанието на децата в изконните човешки ценности.Изобщо няма да отивам в друг сайт да чета интервюто с поредната "звезда"които бълват евреите в Холивуд.Актьорството е професия като всяка друга.Не знам да има професия"звезда".
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, навремето жените викинги и деца са раждали, и отглеждали, и къщи са гледали, че и по войни са ходили и пак не са се оплаквали, пък сега едно дете не могат да отгледат без да се оплачат!Ми що си го родила, ***!?ПСВ "Люси"- то наистина беше супер! Има си го таланта!Но, за родител май не става.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трудно е да отглеждаш дете с някого, с когото нямаш връзка." - пише в цялото интервю. Но нали трябва да има коментари, иначе няма хонорар.. Пък дай му на *** да мрънка за всичко :)
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щото без никой до себе си е по-лесно, нали?
8
0
 
5
 
! Отговори
Жеко преди 4 години
Във "Люси" беше великолепна. Много добра интерпретация.
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има си златен стандарт и той гласи - Всяка жаба да си знае гьола!В продължение на десетки хиляди години мястото на жена и на мъжа както и техните задължения са били ясно разпределени. Има си женски задължения и мъжки задължения.Мъжа и жената заедно правят семейството. Само последния един век нещо системата започна да се обърка. Определени групи се опитват със всички сили да унищожат традиционните ценности и да наложат сатанистки идеи чрез които да разбият семейството.
6
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо не е работа на мъжете да отглеждат деца! Ама изобщо! Разбира се, който иска да го прави, но като задължение е пълен абсурд!
5
1
 
4
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
С тоя манталитет в някакъв манталитет мъжете ще српрат да искат изобщо да помагат, едва ли ще можем да го видим, но ми е интересно тогава какви ли ще се драскат...
4
0
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 4 години
До АнонименДо затова сега е пълно с *** :)
3
1
 
15
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
А сама по-лесно ли е? Трудно изобщо тя да е с някого, както и на много жени напоследък, защото им се внушава колко "независими" трябва да бъдат, за да успеят в живота изобщо. Семейните ценности искат да ги затрият, контрола е по-лесен без подкрепата на семейство.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, не е трудно, когато едно дете бива обгрижвано не само от биологичната си майка, но и от биологичния си баща. Ще бъде трудно, когато ако жената остане вдовица или мъжа вдовец - но това е само за семейни и брачни двойки. Вдовец или вдовица няма при такива, които живеят на "семейни" начала...
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" Скарлет Йохансон: Трудно е да отглеждаш дете с някого "Смъ.рди на Пропаганда на самотното " майчинство", както и на кампания против нормалните хетеросексуални мъже , които са също достойни и грижливи бащи и родители, които по- добре от самите жени се справят с отглеждането на дете/ деца.