Миската Лора Асенова замина за Атланта

Нашенката настроена положително за участието си в "Мис Вселена" 2019
Обновена: 29 ное 2019 01:05 | 29 ное 2019 01:00, Иванка Гъркова
9
Миската Лора Асенова замина за Атланта
Снимка: Facebook

"Мис Вселена България" – Лора Асенова, замина за Атланта. Там красавицата ще ни представи на 68-ото издание на престижния конкурс "Мис Вселена" 2019.

"Всяко голямо пътуване започва с една малка крачка, а ние вървим към #MissUniverse2019! Благодаря на всички, които дойдоха да изживеем този миг заедно!", написа Лора във Facebook, където качи няколко снимки от летището.

По-рано моделът сподели своите очаквания за конкурса: "Подготовката не беше никак лесна, често бях изтощена, пътувах много, но благодарение на всички вас, на организаторите и подкрепата ви успях да се справя! Често не ми оставаше време за най-близките ми хора, но се надявам, че ме разбират", посочи Лора.

Тя е категорична, че тръгва положително настроена към конкурса и смята да даде всичко от себе си, за да представи достойно страната си. 

"Чувствам се изключително развълнувана и преливаща от емоции. Помнете, че вътрешната красота е истински важната! Бъдете добри хора и преоткривайте света около себе си. Нека отворим сърцата си за ближния и нуждаещия се, само тогава красотата ще спаси света!", обяснява още "Мис Вселена България". 

Лора Асенова е родена в Бяла Слатина. Наскоро тя се дипломира като магистър по специалност "Електронен бизнес" в Софийски университет "Св. Климент Охридски". 

Докато тече "Мис Вселена", във Великобритания ще се проведе международният финал на "Мис Свят" 2019. Там ще участва нашенката Марго Купър, която вече е на Острова. 

Още новини за мода четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
666 преди 4 години
Оффф пак подути устни, пипнато носле и екстеншъни.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Големъ празъ!
4
1
 
4
 
! Отговори
МАРИНА БИЛЧЕВА преди 4 години
ОЛЕ МАЙКО И ТАЯ СЕ ВЪЗДИГНА
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В БГ само аз и още няколко не сме станали мис нещо си хахахахаха
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Медии, които се занимават с из..т, се принизяват до тяхното ниво.Необходимо ли е да принизяват и аудиторията си до такова ниво?За "българката" Лайкучка Бъчварова, която говори руски и английски за сметка на "матерния" си български език, не ми стига речника, за да овладея смеха си, сещам се единствено за "позор!".
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много била изтощена от подготовката за конкурса. Отвсякъде изтощена...