Андреа се прочу и в Канада, но заради... фотошопа!

Фолкпевицата в тройката на класация на несъотвестваща визия
30 ное 2019 10:05, Александър Попов
43

Фолкпевицата Андреа се прочу в Канада, но този път не с нова песен, а със своите снимки в социалните мрежи.

Блондинката е много активна в Instagram, но нейните снимки са толкова много обработени с фотошоп и филтри, че често нямат нищо общо с реалността.

"Славата" й е достигнала и до Канада, където местна влогърка я постави под номер 3 в непрестижната класация.

"Тя променя всичко по себе си – от лицето до тялото. Освен това, на снимките, които са видно много фотошопирани, тя твърди, че е натурална и без грим", коментира водещата на класацията, цитирана от "Труд".

Кадрите, които тя показва са сравнително стари - след двубоя на вече бившия приятел на Андреа Кубрат Пулев, има дори и от зората на нейната кариера. Има и от последния фрапиращ случай - от рожден ден на гримьор в столичен клуб.

След него самата Андреа отговори на критиките и заяви, че не тя е най-големия проблем на България.

"Очевидно съм най-коментираната жена в държавата! А аз си мислех, че за да не ме забравят трябва да пускам повече песни. Оказа се, че и малкото са Ви достатъчни, за да се интересувате от всеки сантиметър на тялото ми, на лицето ми, от това дали съм се наспала, дали съм щастлива или нещастна. Това разбира се не го пиша за всички, защото има хора доволни от живота си, които не се занимават с глупости. Благодаря Ви! Знам, че ще бъде гледана под лупа и това ме мотивира повече. Ако се интересувахте и възмущавахте от много по-належащи проблеми в държавата ни колкото се интересувате от едни снимки, представете си колко по-напред щяхме да бъдем като държава! Благодаря!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: фотошопандреа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
ТЪПА ОВЦА преди 4 години
НЕ Е ЛЕКО ДА СИ ТОЛКОВА *** ОВЦА
31
0
 
7
 
! Отговори
Нормално преди 4 години
Е кифлата да иска да изпъкне с какво и да е било и още по-нормално е да изпъкне само с тъпотия. Как може всички да ти се подиграват за фотошопа или там филтри някакви и ти да продължаваш нахъсано с още повече същото.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива глупендерки трябва да бъдат подигравани непрекъснато, защото на всички омръзна разни едноклетъчни да замърсяват публичното пространство с постояното си натраване.Както и онези които се обезобразяват с пластични операции,ботокс и филъри.
29
1
 
2
 
! Отговори
baysando преди 4 години
Харесвам я (не като песни), но АЙ стига глупости, хората просто им прави впечатление разликата, която е очевидна. Андреа, просто си смени екипа, вместо да се сърдиш на хората "недоволни от живота си''
28
0
 
4
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Изгледах ги с любопитство, но се оказа, че за мен това са напълно непознати особи и не разбирам защо въобще им се отделя внимание.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джени вече знае защо.
26
3
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Честит имен ден на Андреа!
25
0
 
7
 
! Отговори
Аватар преди 4 години
Днешното поколение живее във виртуален свят. Кумирите им от инстаграм са някакви компютърно генерирани образи много малко доближаващи се до истинското излъчване на човека. Музикалните им идоли са с изцяло компютърно обработени гласове, едно 85 % от топ хитовете са благодарение на аутотюн и гениални музикални продуценти. Има видеа и на тази тема, как при изпълнение на живо или акапелно вокалните напъни нямат нищо общо със студийното.
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се насочи към порноиндустрията.Там е славата и парите.А в този жанр България много изостава.
23
3
 
0
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Не фотошоп а смартфон филтри
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах видеото, Линда Лу просто ме потресе. Снимката й без фотошоп е на една изключително красива жена, при това с естествена красота. Нацапотените й фотошопирани снимки са на някакво извънземно, направо отблъскващи.
21
0
 
23
 
! Отговори
Джордж Майкъл преди 4 години
Едно време трябваше да се докажеш със знания и възможности, над другите!Днес ако нямаш поне 100 лайка на снимка във фейса, или където и да било си аутсайдер ;) Ама, много тъжно...
20
0
 
13
 
! Отговори
men преди 4 години
мотика едва ли са хващали ама ако знаеш колко кочани царевица са обрали през живота си.... и краставици, банани, репи, ***, кото ди дойде на ума стига да е над 25 санта или да има прикачена кредитна карта.
19
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По принцип ние не се натискаме да и гледаме снимките тя сама си ги натрапва постоянно на обществото и после се сърди на коментарите
18
3
 
30
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Поне една от тез кифли дали е хващала лопата и мотика, да е брала царевица, да е сяла картофи, да е варосвала дръвчета извън леглото?
17
0
 
7
 
! Отговори
Армани преди 4 години
До 17 То и за Инстаграм важи това...
16
0
 
18
 
! Отговори
Рекламата преди 4 години
Лоша реклама - няма! Но защо им обръщате вобще внимание? Един въпрос...ако наистина имаш нещо красиво и ценно, би ли го споделил като дете с другите деца, или би го показал като Цар на другите Царе? Ако наистина е ценно ще постигнеш само завист - това ли озкаш? А, ако не е ценно ще ти се смеят - както сега - това ли изкаш? Тези социялни мрежи ...промиха главите на кифлите.
15
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В фейсбоклук всички са много красиви и успешни, но реалността не е такава. Всеки си показва само позитивните страни от живота.
14
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко ни занимавате с разни безсмислени пластмасови кивли дето единствената им функция е да наторяват Земята с телесните си отпадъци!Смисъла на живона на подобни индивиди е равен на смисъла на живота на един чеpвей!
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е как трето място, да си избере нов дизайнер с Фотошоп