Бебета 2019: Кои световни знаменитости се сдобиха с наследници?

Ким Кардашян ползва сурогатна майка
30 дек 2019 21:25, Петя Славова
6
Бебета 2019: Кои световни знаменитости се сдобиха с наследници?
Reuters

За много от звездите годината премина не само в професионални успехи, но и в мисли и кроене на надежди за семейно щастие. Част от тях отмениха ангажименти, за да посрещнат нов член на семейството. Някои от тях станаха родители за първи път, други пък се зарадваха на дете, въпреки големия опит, който имат като родители. Ето и някои от тях.

Меган Маркъл и принц Хари
 
Безспорно едно от най-чаканото бебе в световен мащаб бе малкия Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Детето на херцозите на Съсекс Меган Маркъл и принц Хари се роди на 19-и май и веднага бе засипано с внимание и обич. Майка му Маркъл бе критикувана как го държи, но в същото време тя бе неотлъчно до детето си и дори заедно с Хари го взеха при официалното им посещение в Южна Африка.
 
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
 
Една от най-обичаните двойки в Холивуд, 32-годишната Блейк Лайвли и 42-годишният Райън Рейнолдс успяха да скрият доста дълго време раждането на третото си дете и за появата му стана ясно два месеца след раждането му.
 
За това, че ще имат трето дете стана ясно след като 32-годишната Лайвли се появи на премиерата на „Покемон: Детектив Пикачу“ с пораснало коремче. Рейнолдс и Блейк имат две дъщери – 4-годишната Джеймси и 2-годишната Инес. Все още не е ясно как се казва последната им дъщеричка, но актьорът, известен с чувството си за хумор сподели, че ще е трудно и нестандартно име.
 
Тина Кунаки и Венсан Касел
 
Съвсем младата Тина Кунаки, която е на 22 години се венча през август миналата година за Венсан Касел и тази година двамата се сдобиха с дъщеричка, която кръстиха Амазони. Двамата съпрузи споделиха за щастливия момент в социалните мрежи като публикуваха водопад в бразилска дъждовна гора. За Тина това е първо дете, но не и за Венсан, който преди това бе съпруг на актрисата Моника Белучи, от която има две деца – Дева Касел и Леони Касел. Той и Белучи бяха съпрузи от 1999 г. до 2013 г.

Още за световните звезди, които се сдобиха с наследници четете в Tialoto.bg 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И съседката роди (не е от мене), но за нея нито дума...
2
0
 
1
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
До Анонимен 1Същите като тях, проблема е какви поколения те ще доведат .... Питам и отговор не търся!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия две знаменитости на снимката... мани, мани, не ми се мисли какви ще са децата им.