Бела Хадид връща на мода бельото от дънков плат

Моделката отново постна секси снимки
3 яну 2020 17:30, Ивета Иванова
8
Бела Хадид връща на мода бельото от дънков плат
Снимка: Reuters

Бела Хадид честити новата година на феновете си чрез серия секси кадри от почивката си в Сейнт Бартс.

Супермоделът постна снимки но бански на 1 януари и написа: "Желая ви всичко най-най-добро".
 
На снимките Бела е с дънков бански от 2 части, дънкова пола, колан със златни бижута, златно колие, сламена шапка и огромни обеци-халки.
 
Секси фотосите веднага събраха много харесвания и коментари. Сестрата на Бела - Джиджи Хадид, Емили Ратайковски, Джоан ван дер Херик и други знаменитости останаха очаровани от кадрите.
 
Модните специалисти обаче забелязаха и друго - според тях чрез тези снимки се прави намек, че през новата година на мода се връщат именно дънковите бански и дънковите бикини. 
 
Дънковото бельо беше на мода в началото на века, когато тъкмо беше изгряла звездата на Бритни Спиърс. В началото на кариерата си поп принцесата често носеше дънкови облекла - корсети, боксерки, бюстиета, дънкови панталонки, топове, гащеризони, дълги дънки - всичко това беше нейна запазена марка.
 
Тъй като през последните години Бела Хадид доказа, че е модна икона и винаги е в крак с тенденциите, а често дори ги задава, феновете смятат, че на почит през 2020 г. отново се връщат провокативните дънкови облекла.

Секси кадрите от Бела и снимки с иконичните дънкови облекла на Бритни - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая и сестра и са татуирани
6
0
 
14
 
! Отговори
Дънково бельо?! преди 4 години
Да, подходящо е за ефектни фотоси.Но практично е онова бельо, което е изработено от тънък, мек памучен плат или от коприна. Ежедневно копринено бельо могат да си позволят само най-богатите жени.Останалите, ако са умни, да носят памучно. Красиво памучно бельо има. Може да ползват и главозамайващо дантелено еротично бельо, но не за постоянно носене, а само за специални случаи, като израз на специално внимание към съпруг или гадже. Такова бельо се слага чак след вечерния душ и след малко се сваля
5
2
 
2
 
! Отговори
Симо квит сме! преди 4 години
Сега ще ти обясня защо! Аз не съм булката с меча старче! Тя каза така: Не *** не сме квит. Ще бъдем квит ако убия теб, синовете ти, дъщеря ти, внуците ти и внучките ти! Страничните разклонения в Щатите и Канада. За всичкото зло дето си довлякъл и освободил тук Бейл, за всичките ЦСКА, Левски, СДС, БСП глупости. За цялото етническо напрежение, здравеопазване, образование за всички глупости на твоят род от Фердинанд до сега!Светът не може да ви диша! Perfect crime and a perfect answer!
4
2
 
2
 
! Отговори
Така едната работа я преди 4 години
Свърших и нямам вече работа по въпроса със Симеон и неговата фамилия. Прекрасно! Още по-прекрасното е че ще бъде във времето на нашия живот. Нали трябва да изтърпя афтърмата от цялата работа, но няма проблем. Ама си искам чантите за новото оборудване, някой против освен Сакскобурга! Той ясно, че е против ама няма избор, че вече е мъртъв! Иначе това гадже си го бива!
3
1
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Печатна грешка, колега. Става дума за конични /конусовидни/ облекла.Апропо, коя е Бела Хадид, с какво е прочуто името й и къде го е прославила, че да Ни бъде натрапвано?
2
0
 
16
 
! Отговори
? преди 4 години
Да питам:какво е иконични дънкови облекла?
1
2
 
13
 
! Отговори
Тишо преди 4 години
На такива баба ми им казваше к......