За Дженифър Гарнър новата декада е ново начало

Актрисата с план за следващите 10 години
12 яну 2020 14:33, Криси Табачка
7
За Дженифър Гарнър новата декада е ново начало
Снимка: БГНЕС

Дженифър Гарнър използва края на десетилетието и началото на новото, за да започне "начисто".

"Гледам с очакване към цяло едно десетилетие, усещам го като нов старт. Обожавам работата по "Yes Day". Това е филм, който аз създадох, продуцирам и дори участвам в него и го обичам страшно много. Обожавам процеса.“, сподели актрисата.

Единственото по-важно от кариерата ѝ е нейното семейство, което са трите ѝ деца – дъщерите Виолет, Серафина и синът ѝ с Бен Афлек – Самюел.

Тази година Дженифър Гарнър се надява да развие и собствения си бранд за органична бебешка храна, лансирайки нови вкусове и продукти.

"Винаги работя в сътрудничество за вкусовете, но това е първият път, в който някога съм си казвала „Добре, мисля, че това ще е“. Толкова съм притеснена. Надявам се, че ще им хареса на хората и ще го направя отново!“, сподели актрисата в интервю за списание "People".

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една от малкото останали свестни жени, евала!
6
3
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колега, поради факта, че не съществува нулева година, не съществуват и различни трактовки. всяко десетилетие, всеки век, всяко хилядолетие и т.н. започват на ден първи, месец първи от година първа, независимо за кой календар говорим.
5
1
 
10
 
! Отговори
До хаусчо преди 4 години
Има две трактовки кога започва десетилетие, век хилядолетие. По-разпространеното и математически правилното е, че десетилетието започва от годината завършваща на едно. Новият век започва от година завършваща с 01, а на 001 завършва първата година на хилядолетие. На 1 януари 2001 година започна новото хилядолетие, век и десетилетие, но има и второ разбиране разпространено главно в САЩ, че това е станало на 1 януари 2000 година. Така като се преписва американска статия, настава хаос като в случая.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е симпатична, чак да не повярваш, че е американка. На 47 години е, с два брака и три деца от втория си 13 годишен брак. Име в света на киното. На практика вече всичко е направила в живота и може да си позволи това, което наричат ново начало.
3
3
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
И какво ни интересува нас, нормалните хора, какви намерения има Джени за след 01.01.2021 г.?Какво е "бранд"?Какво е "декада"?Криси, спри да пишеш глупости. Третото десетилетие на двадесет и първи век започва на 01.01.2021 г.
2
14
 
3
 
! Отговори
Стари баби преди 4 години
Какво ново начало, вече е стара, мъжа и я заряза, началото на края по скоро
1
4
 
18
 
! Отговори
Дориан преди 4 години
А дали е пръцкала тази сутрин, че ми е важно?