Хари с последен ангажимент преди "Мегзит"

Принцът ще е домакин на планирано събитие преди "преходния период"
16 яну 2020 14:21, Петя Славова
16
Хари с последен ангажимент преди "Мегзит"
Снимка: БГНЕС

Въпреки "Мегзит" принц Хари ще изпълни ангажимент на кралското семейство и се очаква да се появи като домакин на тегленето на жребия в Бъкингамския дворец за Световната купа на лигата по ръгби за следващата година.

Това ще бъде и неговият последно планиран ангажимент като принц преди да навлезе със семейството си в т.нар. "преходен период", предаде Ройтерс.

Миналата седмица стана ясно, че херцогът на Съсекс и съпругата му Меган ще се оттеглят от служебните си задължения като членове на кралското семейство, с което събудиха недоумение както сред близките си, така и сред обществото.

След спешна среща в Сандрингам, принц Хари е договорил с близките си как точно ще става постепенното отделяне. През това време Меган замина за Канада, където се оказа, че е оставила сина си Арчи. Също така двамата обявиха, че искат да са финансово независими и намекнаха за нова благотворителна организация. Появиха се и новини, че Меган ще се завърне към актьорската професия и вече дори е сключила договор с Дисни за озвучаване.

След обявяване на "Мегзит" принц Уилям и съпругата му Кейт се появиха на първия си официален ангажимент във видимо добро настроение, но медиите в Обединеното кралство не пропуснаха да отбележат, че Мидълтън изглежда отслабнала – явно от напрежение покрай случващото се.

Двойката посети Брадфорд, където бе гост на  кметството и благотворителна организация, помагаща на местни хора в неравностойно положение, както и се запозна с нови градски проекти, насочени да помагат на семейства и бременни жени.

В същото време стана факт и първата публична поява на Меган Маркъл във Ванкувър с активистки от женския център "Даунтаун истсайд", благотворителна организация в помощ на жени и деца в затруднение във Ванкувър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
9
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Мисля си, че в най-скоро време Хари ще омръзне на цял свят, включително и на мулатката до себе си. Това е момченце с психически проблеми още от дете. Не е лесно на 12 години да останеш сирак. Няма нищо по-важно за всяко дете от майчината ласка, никакви гувернантки не могат да заместят майката. Иначе Хари е симпатичен младеж, бил е посредствен ученик и е любимец на баба си, дъртата. Нищо не е кадърен да върши и отговаря на поговорката: " На *** пиле, Господ му вие гнездото". Слагайте сега (-).
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** си мислеше, че ще стане принцеса без никакви задължения. Ама сега кралицата така ще я избомби яко. Нито дворец, нито титла, нито пари, нито бижута.Псевдо феминистка активистка срещу глобалното затопляне...ама ходи навсякъде със частен самолет. Постоянно прави и партизански политически изказвания.Това няма при Кралицата.
11
1
 
13
 
! Отговори
българка преди 4 години
Канада е член на Общносттта на нациите ! И знаете ли какво - Канада НЯМА държавен глава, а САМО министър-председател / мисля че Джъстин Трюдо се казваше/. И знаете ли кой им е държавен глава - Кралица Елизабет Втора ! Никой не казва колко пари и дават всяка година. Същото се отнася и за Австралия, и за Нова Зеландия и още куп други държавици. Много малко хора ги знаят тези неща, въпреки че не са тайна. Не ги мислете канадците!
10
0
 
11
 
! Отговори
Dew преди 4 години
Великобритания ще се отърве, но Канада ще ги получи и харчи огромни пари за да ги охранява, тъй като те са кралски особи. Незнам защо са решили, че хората в Канада много ги искат. Но май единственото, от което те се интересуват, е какво те самите искат. Егоисти от класа.
9
1
 
7
 
! Отговори
1911 преди 4 години
ок, местя
8
1
 
14
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Голям праз!
7
0
 
19
 
! Отговори
Един преди 4 години
сега остава да им прелеят червена кръв и да им излеят синята :)
6
0
 
17
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"Т.е. ще продължат да цуцат чужди пари и да си живеят живота." Нормално. Някой да не си помисли, че ще работят нещо. За последната година съм прочел повече новини от Бъкингам, отколкото през целия си живот.
5
5
 
12
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
Какво се вживяваш бе, ще кажеш че на Мегън и Хари им пука за някакъв рандъм анонимник какво мисли.
4
0
 
21
 
! Отговори
Че Гевара преди 4 години
Ще има благотворително дружество което ще получава средства от бюджета на кралицата и други наивници ,а той ще бъде негов директор .
3
13
 
15
 
! Отговори
Отрепки преди 4 години
От гледна точка на либерастите егоизма на Хари е оправдан, но спрямо кралското семейство и Великобритания, той е просто предател. Жалък страхлив предател държаш се за фустата на жена си. Нейното крайно съмнително минало даже няма какво да се обсъжда. Два ***, Великобритания ще мине и без вас, омитайте се!
2
5
 
12
 
! Отговори
Да ходи да реше коне преди 4 години
На майка си син.
1
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като прочетох какъв е последният му "ангажимент" се смаях. Завалията, ще се побърка от работа.А двамата имали планове за финансова независимост, намекнали за благотворителна организация. Т.е. ще продължат да цуцат чужди пари и да си живеят живота. Кърлежи.