Промяна в плана: Джеймс Бонд остава мъж

Режисьорите ще заложат на изграждането на силни женски образи
16 яну 2020 19:47, Нели Христова
21
Промяна в плана: Джеймс Бонд остава мъж
Снимка: БГНЕС

"Няма време за умиране“, който ще излезе през април, ще бележи финала на Даниел Крейг в ролята на агент 007, а кой ще го замени все още не е обявено.

“Джеймс Бонд може да бъде с всякакъв цвят на кожата, но той е мъж”, заяви продуцентът Барбара Броколи пред Variety, цитиран от БГНЕС.

"Вярвам, че трябва да създаваме нови герои за жените – силни женски образи. Не се интересувам особено от това да има мъжки герой и да накарам жена да го играе. Мисля, че жените са далеч по-интересни от това”, допълни Броколи.

В следващия филм за Бонд актрисата Лашана Линч ще играе женски агент 00, след като Бондът на Крейг е напуснал активна служба.

Линч беше видяна в образа за първи път в трейлъра, което поднови обсъждането за това дали в ролята на самия Джеймс Бонд в следващия филм може да се превъплъти жена.

Броколи ръководи франчайзинга с полубрат си Майкъл Уилсън. "За добро или лошо, ние сме пазители на този характер“, каза тя. “Ние приемаме сериозно тази отговорност.”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Джеймс Бондкино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Хан Тервел преди 4 години
С появата на Джеймсбондовица идва и краят на 007...и на терена ще изгрее неговия източен колега Емил Боев!
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A хората очкваха наноспининг на теломерази и много стволови клетки...Жандар един вид.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жена професионален боксьор ще набие един средностатистически мъж. Обаче мъж професионален боксьор може с един удар да прати жена професионален боксьор на оня свят. Холивуд обаче много държи във всеки филм да ни показва, как жените и мъжете са равни по физическа сила и да показва жени физически пребиващи мъже. Въпросът е кому е нужна тази пропаганда и какво позитивно носи на Света това възпитание?
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кому са нужни тези "силни женски образи"? Защо трябва един художествен филм който е създаден да забавлява хората да бъде политизиран с темата за политическата коректност, феминизма и мултикултурализма? И не разбирам защо мъжете и жените не могат да имат различни силни и слаби страни и да се допълват като половинки, а трябва постоянно да ни показват жени проявяващи физическо насилие над мъже за да ни втъпляват, че жените имат еднакво силна физика с мъжете. Нещо което биологически не е вярно.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има мъже които искат да ги бият жени, да си лакират ноктите, да носят къси полички....не бъдете тесногръди бе! Къде остана прогресивността ви?
10
0
 
12
 
! Отговори
НПО преди 4 години
Може да е мъж но поне да е черен гей а шефът му 'М' да е жълт травестит. В противен слуай ще уведомя централата в Брюксел за нарушаване на човешките права на веганите.
9
0
 
6
 
! Отговори
срр преди 4 години
Да бе,те Джон Конър думнаха,колко му е да изпаткат и Джеймито .Кой знае коя л-е-с-б-и-й-к-а чака за ролята
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДЖЕЙМС БОНД Е МЪЖ И ЩЕ ЗАЛАВЯ РУСКИ ШПИОНИ БАБИЧКИ КАТО ХИЛЪРИ КЛИНТЪН.
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джеймс Бонд винаги е бил мъж. Няма друга алтернатива.Такъв е създаден. Както и доктор Уотсън от романите за Шерлок Холмс. Вече биде направено великото извращение Уотсън - жена и видяхме какво стана. Нека това да не се случва и с Бонд. Защото вече наистина ще си помисля че парите не само управляват света но и го карат да изтрещява. Класиката не се пипа грубо и не се изкривява. Някои неща трябва си остават такива каквито са.
6
0
 
20
 
! Отговори
МекоКитков преди 4 години
Предлагам да е мъж с розова перука и рокля, каращ БМВ.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В следващия филм за Бонд актрисата Лашана Линч ще играе женски агент 00..."===Чистачка на WC?
4
0
 
18
 
! Отговори
Гюро Кюмюро преди 4 години
Мдаааа, почнахме да я втасваме... Нещо аз ли остарех или нещо света се обърква, ама яко... Кво им става на народа, не знам. Не ми харесва накъде бутаме природата, изкривяваме основни правила на "мъжкото" и "женското" начало. Кога ли земята ще рече "айде стига тголкова" и просто ще се оттърска от нас?
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направо *** от африкански баща и скандинавска майка с китайски дядо и еврейска баба че да няма обидени
2
1
 
10
 
! Отговори
КОС преди 4 години
злодеят ако е жена КРАЙ с филма
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хахаха подвили са опашки след няколкото катастрофални феминистки изпълнения :)