Бардо до Макрон: Господин президент, достатъчно дрън-дрън...

Актрисата напомня за жестокостта, проявявана към животните
21 яну 2020 08:10, Петя Славова
29
Бардо до Макрон: Господин президент, достатъчно дрън-дрън...
Снимка: БГНЕС

Известната френска филмова актриса Брижит Бардо написа отворено писмо до френския президент Еманюел Макрон, в което казва, че ѝ е писнало от бездействащото бърборене по въпроса за хуманното отношение към животните.

В нейния Twitter акаунт бе публикувано писмо, подписано от 85-годишната филмова звезда, което отделя много внимание на защитата на животните.

Тя припомня, че по време на среща с президента на страната през лятото на 2018 г. са били представени четири приоритетни мерки, които трябва да се предприемат за защита на животните: забрана за ритуално убиване на животни в кланици, забрана за използване на конско месо, забрана на "концентрационните птицеферми" за кокошки-носачки и клане на живи мъжки пилета, съобщава БГНЕС.

"Бяхте смаян да научите, че такива мъчения все още съществуват и се практикуват ежедневно. Отговорихте ми, че във Франция от дълги години не се яде конско месо и бяхте шокиран да научите, че все още се яде. Това ми даде надежда, че най-накрая ще вземете решение по тези въпроси. Трябваше да ми дадете отговор през декември 2018 г., аз все още чакам, въпреки многото ми писма за напомняния, които останаха без отговор, дори от вашия секретар", пише Бардо.

Френската филмова звезда обвинява президента, че "презира страданията на хората и животните, няма съпричастност, състрадание и чувствителност".

"Аз съм на 85 години и за 47 години не съм престанала да надавам глас, ораторствам и умолявам Франция да стане пос по-добри условия за животните във всички области. Не мислите ли, че заслужавам отговор, най-малкото внимание от ваша страна?", апелира тя към държавния глава.

Според Бардо "Франция се е превърнала в територия на жестокостта, тя е в застой и демонстрира регресия", докато в Европа се вземат решения за облекчаване на страданието на животните.

"И така, господин президент, достатъчно дрън-дрън и стерилни дискусии, преминете към действия. Безчестието се ражда от злоупотребата с власт", заключава Бардо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Франция е най-великата нация на света! Париж е най-красивия град на света! Vive la Republique! Vive la France! Paris c'est magique!
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-великата нация на планетата! Vive la Republique, Vive la France!
23
0
 
0
 
! Отговори
Рашо преди 4 години
И тая изперка, що не дойде в Бг да почне да се търкаля по Витошка омазана с червена боя като другите ненормалници, тогава наистина няма да се сетя за месо.
22
9
 
6
 
! Отговори
Недоебана бабка преди 4 години
Не е много случайно, че почва 2 години след последния си развод толкова да надава вой за животинките, когато е на 40 и вече е самотна лелка със залязваща слава.
21
4
 
16
 
! Отговори
ГОЛАТА ИСТИНА преди 4 години
Тая да мълчи, че и на нея и е вдигнал мерника..За някого е баба, ама за други е "агънце"
20
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази секта кукувица трябва да се затвори в клетка с пилета, да не й се дава храна, да видим дали няма да изяде ги ритуално. Аман от психари-деграданти, които смятат че могат да определят как да живеем!
19
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От време на време тази показва, че още е жива.
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Желанията на бабето са закон за Макрона.
17
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бъсеку много хубаво й го каза, когато нахлу в Букурещ да го учи на хуманно отношение към уличните кучета. Преди "** години щеше да е събитие посещението Ви". Много *** човек, но много точно попадение.
16
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 38 годишна възраст тя казва, че не е престанала да надава глас, ораторства и умолява Франция да осигури по-добри условия за животните във всички области.* На 38 години била изкуфяла бабичка... Евала на Бриджит Бардо, че на 38 години се отказа от киното и се посвети на защита на животните, против емиграцията и исляма във Франция.
15
8
 
15
 
! Отговори
квото повикало преди 4 години
До Анонимен 12Това нещо си зарязва сина на 1 годинка,и го удря на живот!До като е бременна се оплаква,че чувства детето в себе си като рак(!)Баща му го отглежда сам!Сега сина и и внуците и не искат да я видят!На въпрос на журналист за майка му,сина и казва,че тя не съществува!
14
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от изкуфели бабички.
13
4
 
4
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 4 години
до Таня Може и така да е. Аз обаче не съм убеден за теб! Искам да кажа, че при теб излъчването на 85 едва ли ще се различава много от това, когато си била на 25!
12
4
 
8
 
! Отговори
Таня преди 4 години
До маркиз дьо саПТи на 85 ще имаш много силно сексуално излъчване. Убедена съм.
11
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля да ни информирате за ситуацията с ***, а не глупостите на изкукала френска лелка!
10
13
 
13
 
! Отговори
до 12 преди 4 години
Ха, то и тук има огромен брой хора, за които кучетата са по-ценни от децата!
9
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая знае ли колко деца умират от глад, болести и бомби по света......................загрижала се е за животните!!!
8
7
 
20
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 4 години
Гледал съм стари филми с нея. Уникална жена, изключително красива и с невероятно сексуално излъчване. А сега на какво е заприличала...Годините рядко прощават!
7
1
 
16
 
! Отговори
do 2 преди 4 години
ние пък сме цъфнали и вързали
6
18
 
19
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
хората с месеци стачкуват по улиците за хляба си тя за животните се тревожи