Арест за Явор Бахаров, спипаха го зад волана пиян

Той употребил и наркотици
Обновена: 8 фев 2020 19:41 | 8 фев 2020 19:37, Александър Попов
144
Арест за Явор Бахаров, спипаха го зад волана пиян
Снимка: БГНЕС

Полицията е задържала актьора Явор Бахаров, след като го е заловила да шофира след употреба на алкохол и наркотици, съобщава "Струма".

Днес около 14:00 часа пред хотел Кемпински в Банско полицейски патрул спрял за проверка лек автомобил "Мицубиши", управляван от Явор Бахаров, който е брат на известния театрален, киноактьор и телевизионен водещ Захари Бахаров.

В хода на проверката е установено, че актьорът Явор Бахаров е шофирал след употреба на алкохол и наркотични вещества. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

От МВР-Благоевград са потвърдили за инцидента.

Това не е първия път, в който Бахаров се свързва с наркотици, през 2011 г. той бе задържан в София за притежание на марихуана.

Издънката на Явор идва точно преди премиерата на новия сериал "Съни Бийч", в който Бахаров изпълнява една от главните роли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: МВРЯвор Бахаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
28
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е ще го накажат,млад е и ще си вземе поука.Добре е,че няма нещастие да загине някой.Всеки като млад е правил щуротии.Който не е нека го замери с камък!Хора сме грешим всички.Ще се ожени,ще има деца,ще стане отговорен.Време му е да узрее.
80
4
 
43
 
! Отговори
Данаилов преди 4 години
Преди ко било, било. Сега какво е. Гледай ти сега, гледай бъдещето, не ми гледай преди от преди 50 години.
79
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На запад за подобна проява се отнема свидетелството за минимум от две години!
78
0
 
40
 
! Отговори
1.8 преди 4 години
Ела в Девин да те съдят , ще ти се размине :))))
77
1
 
65
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
За един приятел питам. Ония, който води ТОТОТО по БНТ се размаза пиян на бул. Брюксел. ---В БНТ всичко е с връзки и то здрави връзки. Заплатата не е като в частни телевизии, но е сладка и спокойна работа на пъпа на София. Имай в предвид, че на някои от тия мушмуроци там връзките им стигат направо до някое министерство. Ти ще го уволниш ли? После да не ходиш до тях с бутилка вино, са го молиш да се връща, че да не си тръгнеш ти?
76
1
 
65
 
! Отговори
Тотото преди 4 години
За един приятел питам. Ония, който води ТОТОТО по БНТ се размаза пиян на бул. Брюксел. Защо не го уволниха и още ли има книжка? Да пази ГОСПОД всички БЪЛГАРИ от такива. Никой не съдя. Просто хванат ли такъв директно в панделата и до живот без книжка за управление на МПС!
75
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прилича ми на антипатичен анимационен герой. Все пак, ключовата дума е "антипатичен".
74
0
 
81
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Сещам се как се въртяха клипове във фейсбук - направил се на *** и обяснява Вие не знаете с какви класни бени съм бил, след което отиде да се натиска по кьошетата с Жана Шмъркенхов... прибирам се в Бг, пия кафе сутринта, сменям канали- това Нещо на гости на Гала, обясняваше (с дълбоко интелектуална интонация) как щял да снима филм за живота си lol СмЕх !!!
73
1
 
54
 
! Отговори
Сержант преди 4 години
Щом държавата не ти търси отговорност за дествия против закона, нищо не те спира да правиш каквото си искаш отново. За жалост поради тази причина такива лек..та си развяват байраците.
72
1
 
81
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Този не е актьор, а позор. Леонид Йовчев е кадърен млад български актьор. И после: като прочета звезда с алкохол и дрога в кръвта е зад волана ... сещам се веднага за Емануела Горсова! И този екскремент трябва да остане без шофьорска книжка, защото застрашава живота и здравето на околните! Има пари от жалки халтури- да си купи билет за автобуса, да си поръча такси,каквото ще да прави, но НЯМА право да застрашава с плиткоумието си невинни хорица! Встрани от темата- самочувствието му еее... пфу
71
0
 
73
 
! Отговори
Оливеро преди 4 години
Идеално ще се впише в новия сериял за Слънчака!Ем наркоман, ем алкохолик, точно такива каквито са и посетителите на този т.нар. ,,курорт,,.:)))
70
1
 
49
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
1.18 очаквам да покаже кръвната проба.
69
2
 
54
 
! Отговори
Бойка Ханъма преди 4 години
На оня пидалл Джамбазки му спасих пияния ануз...
68
2
 
88
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Този юнак на свободния европейски пазар не биха го наели да чисти и тоалетни. Само тук, някои наричат тези безполезни за обществото същества - "звезди". Гледам ги чат-пат по разни предавания и халтури, колко са жалки... но, всичко е обяснимо, тук в бг.
67
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този се оказа егати издънката. Всяка година го хващат за нещо.
66
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като го покажете на малкия екран, не забравяйте да покажете сцената как пие и пуши по време на шофиране, иначе децата ще останат разочаровани от този "прекрасен" актьор.
65
6
 
47
 
! Отговори
Фонзи преди 4 години
Дръпнал си е два пъти и пил две бири, нема стеашно.
64
2
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не му е за пръв път и ако съдебната система продължава така да нехае за такива като него - няма да му е и за последен. Ще чакаме да утрепе някой на пътя!
63
3
 
86
 
! Отговори
Полина преди 4 години
Какъв артист е Явор Бахаров?***!Шофирането пиян и с наркотици трябва да се наказва с глоба, затвор и отнемане на книжката - завинаги!Не трябва да се прави никакъв компромис с такива хора!
62
2
 
39
 
! Отговори
Луцифер&Буда преди 4 години
Нема беееееееее!Аз известявам истинатааааааа....