Теди Кацарова пее и боядисва в "Бригада нов дом"

Певицата с импровизиран концерт в баня
12
Теди Кацарова пее и боядисва в "Бригада нов дом"
Снимка: bTV
Теди Кацарова влиза в непривичната роля на майстор в новия сезон на "Бригада нов дом". Без да пести сили и с огромно желание и хъс, певицата се включи не на 100, а на 200% в ремонта на апартамента на Деси и Вики – майка и дъщеря с изключително тежка житейска съдба. 
 
Лъч на надежда и предпоставка за ново начало в живота им ще дадат майсторите от Бригадата, които, както всеки път оставят сърцето и душата си в ремонтирания апартамент. 
 
Този път много положителна енергия в новото жилище ще внесе и Теди Кацарова, която ще получи ценни уроци по боядисване и ще стане перфектна в това, благодарение на Жабето. Той, а и цялата бригада буквално ще се прехласнат по чара и красотата на певицата, а в знак на чудесно прекараното време по време на ремонта, певицата ще ги “покани” на специален, импровизиран концерт в чисто новата баня на жилището. 
 
Двете героини в епизода също ще запомнят за цял живот срещата си с любимата певица. Освен, че ще си прекарат чудесно, трите ще разговарят по темата за взаимоотношенията между майка и дъщеря.
 
Епизодът с Теди Кацарова ще бъде излъчен в четъртък, точно в 21:00 ч., в ефира на bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тамън ...баш за Тедито мислех..къде изчезна таз звезда? Не са ми я показвали скоро. Очаквах да я видя в "Папараци" предаваща от някоя екзотична дестинация...Може би короната вирус я е спрял. Пък и доста скоро беше в "Търси се..." . Освен да скокне в някое друго поприще..
8
0
 
5
 
! Отговори
А преди 4 години
на майка и могат да възложат да изчисти кюнците в дома?!?
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кога ще боядисва яйца за Великден?Моля пишете ,че е важно.То на всички е ясно че за певачка не става ,та нека опита да стане бояджия.Макар че за бояджия се иска и акъл.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не можа да стане певица явно сега ще и търсим работа като реалити звИзда.
5
1
 
10
 
! Отговори
ха-ха преди 4 години
След "новините" за Мара и Теди ,очаквам "новини" за Рут и Галка. Защо ли тези невзрачни женици са обект на внимание?Ако не пишете постоянно за тях ,до няколко месеца никой няма да се сети дали са живи дори.
4
1
 
10
 
! Отговори
БЛАГОДАРЯ! преди 4 години
Ау, задължително ще го гледам.Ако знаете от кога чакам Теди Кацарова да ми запее...Осмислихте ми деня.П.С. Когато човек е наистина добър в нещо, той винаги си знае мястото. Когато не става - се бута къде ли не.
3
1
 
14
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 4 години
Като знам как пее/по-скоро вие като чакал/ ,по-добре да не боядисва.А най-добре ще е да се омита ,че вече е втръснала на всички с напъните си да е известна.Имам чувството че всеки бездарник и неудачник се е хванал за микрофона и се опитва да влезе в кадър.Аман от навлеци.
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом са я затворили в банята да пее, значи и на майсторите им е писнало
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много трогателно.