Ястие като "цъфнали налъми" ще изхвърли готвач от MasterChef

Предстои страстна седмица в кулинарното шоу
12 апр 2020 16:17, Александър Попов
12
Ястие като "цъфнали налъми" ще изхвърли готвач от MasterChef
Снимка: bTV

Градусите в кухнята на MasterChef се покачват, а страстите започват да бушуват като в тенджера под налягане. Във вторник от 21.00 ч. огънят в кулинарното шоу по bTV ще бъде разпален от бунт, който най-добрите хоби-готвачи на България ще вдигнат срещу своя капитан.

В първите минути предстои битка между два противникови тима, в която дисциплината и бързите реакции ще са точно толкова важни, колкото отличният баланс на вкусовете, внимателният подход към деликатеси като Фое Гра и дяволски нокът, и прецизната техника.

Под ръководството на своите капитани, участниците в MasterChef ще трябва да приготвят предястие и основно ястие за специални гостенки - латинотанцьорки. Един от лидерите обаче ще изпусне контрола над своя екип и срещу него ще се надигне недоволство.
Потушаването на конфликта ще бъде в ръцете на Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев. Докато двамата търсят изход от ситуацията, Chef Силвена Роу ще разкрие невиждан досега свой талант.

Загубилият отбор ще отиде на елиминации, където ще бъдат изправени пред предизвикателството да приготвят типичен за Италия продукт.

В това изпитание някои ще покажат майсторство от висока класа, а други ще се справят на ниво la cucina di мamma. Между добре балансираните и рафинирани предложения журито ще открои един истински кулинарен шедьовър, а авторът му ще бъде посочен като потенциален финалист.

За съжаление, сред презентациите ще има и непростим провал. Създателят на ястието, което Chef Михалчев ще сравни с "цъфнали налъми", а Chef Роу ще нарече "лекарство за лоша настинка", ще напусне завинаги MasterChef.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Михаил преди 4 години
Силвена Роу е прекрасна!
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шефове , при това мастър на тенджери и ***, направо да си хвърлям всичките дипломи, да трия книги за linux и да ставам и аз един мастър ГОТВАЧ :)))))
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пионките да не останат на зад, трябва да сложат в ефира някоя drag queen или травестит, по инструкции от началниците разбира се.
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не зная за нормален човек, който да си поръча нещо от това "меню". Имаше един брадат виц - "Келнер, къде ми е шницела?" "Под лимончето е." Хората отиват в ресторант да ядат, бе. Не да ви зяпат микро-чепове в чиния.
6
1
 
7
 
! Отговори
Божидар Петков преди 4 години
Токев е най-сериозен! Другите двама не знаят на коя планета се намират... И кой изобщо го гледа.
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тез тримцата са пълен майтап! зорлем се правят на голямата работа! като копират предавания, поне да го правят като хората!
4
3
 
17
 
! Отговори
Отвратен преди 4 години
Като ги види човек ТАТУИРАНИ, НЕБРЪСНАТИ ... Боже, пази от такива готвачи!
3
3
 
13
 
! Отговори
R преди 4 години
Абе какво ни занимавате с тия глупости.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дреме ми
1
2
 
19
 
! Отговори
аа преди 4 години
баси и тъпизма