Канадката Линда напусна MasterChef, провали се с паста

Руска рулетка реши съдбата на участниците в шоуто
15 апр 2020 09:45, Александър Попов
14
Канадката Линда напусна MasterChef, провали се с паста
Снимка: bTV
Руска рулетка се завъртя в MasterChef, а съдбата на претендентите за приза от 100 000 лева беше поставена на карта. Старт на бруталната игра сложи Добромир Ганчев-Добата.
 
Като капитан на един от двата отбора в кулинарното шоу, сервитьорът получи право да спаси играч от своя тим от изгонване и да жертва човек от противниковия отбор. Добата не можа да прецени кого да "отстреля" и затова остави на хазарта да реши вместо него.
 
Сервитьорът се впусна в игра на ези-тура за ужас на потенциалните си "жертви". Те трябваше да посочат страна на монетата, която смятат за печеливша и да чакат със свито сърце дали тя ще се падне, за да се спасят. 
 
Изнервени, някои обвиниха Добата в безотговорност. Други го оправдаха, че не проявява лично отношение, а оставя решението в ръцете на съдбата.
 
Руската рулетка се оказа фатална за Ивайло, който изхвърча към елиминациите. Във финалния кръг обаче копирайтърът се спаси от изгонване, като приготви феноменална италианска паста. 
 
Линда Петкова - канадката, омъжена за българин, се провали с италианското кулинарно предизвикателство и завинаги напусна шоуто. И в двете чинии, които предложи на журито, пастата не бе сварена, което стана причина да свали престилката окончателно.
 
На прощаване тя призна за грешките си по време на елиминацията, но бе доволна от цялостното си представяне. Линда бе един от участниците, които спечелиха златна престилка, а шеф Силвена Роу заяви, че в нито един момент не съжалява за избора си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: MasterChefлинда петкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 4 години
Не че нещо, ама Силванчето много напълняла таз година. Иначе е симпатяга.
11
3
 
0
 
! Отговори
вгз преди 4 години
Много *** предаване. Да ги хване човек с хелс кичън и да ги изхвърли в кофите.
10
0
 
3
 
! Отговори
IT-спец преди 4 години
мале колко глу-паци има под мене, абе като не ви харесва не го гледайгте нито коментирайте, предаването си е супер а точно това издание участниците са на много голямо ниво както готварско така и ментално, спокойни са и няма злобеене за разлика от някой коментирали тук, пийте си хапчетата ми-шки и бегом в кревата....
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 8Е, нали е състезание, не пикник в парка. Ако за 1ч. не можеш да сготвиш нещо, то 2-3 мин. ли ще те спасят?
8
0
 
0
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Много тъпо се получава с липсата на време. Кое е по-съществено - да покажеш какво можеш или заради някакви си мижави 2 - 3 минути допълнително време, което ти е необходимо за да приключиш да те изгонят. Или пък крясъците на журито като "СТОООП" и тем подобни са много важни.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Сп???нсВ готвенето има критерий "време". Като отидеш на заведение, след 3 часа ли ти сервират храната?! Чакаш готвача да се набута- натута, да си поговори със сервитьорката и т.н.? Това не е работа в държавната администрация.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Става въпрос за Местер шеф, а не за агресивното предаване по другата телевизия. Ти изобщо схващаш ли като четеш?
5
1
 
2
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
Този тип предавания са ми противни защото винаги наблягат на това как няма време, как все в последната секунда, не се опитват да покажат нещо градивно, а все наблягат на скандали.В един епизод от "Gas monkey garage" почнаха да говорят как няма време, как крайния срок е след два дни и дали ще успеят и Аарон погледна камерата и каза " ще видите как за края на епизода ще сме свършили".
4
1
 
0
 
! Отговори
Кво речи!? преди 4 години
Чак пък феноменална италианска паста, аз си хапвам "Гараж" и даже не знаех че италианците са известни с паста.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рекламата на предаването е като на почти всички: с отвратителни сцени, явно опиянение от агресията, затова никога, абсолютно никога няма да го гледам! Един от примерите за антикултура в медиите. Няма никаква полза от храна, приготвена с душевна отрова.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Започна като канадката омъжена за българин, а сега вече е изгонената готвачка... бедни ми бедни Македонски... защо не умря при Грдетин!
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това на снимката Линда ли е?