Адам отрече Бехати да е бременна

Ето какво се е случило
17 апр 2020 21:30, Ивета Иванова
21
Адам отрече  Бехати да е бременна
Снимка: БГНЕС

 Адам Лавин призна, че ако поиска да има още едно дете, съпругата му Бехати Принслу ще се ядоса и ще го удари.

Скоро се появиха слухове, че моделката е бременна и двамата с Адам очакват третото си дете, но вокалистът на Maroon 5 отрече това. Съпрузите имат 2 дъщери - Дъсти Роуз на 3 годинки и Джио Грейс на 2 години. 
 
"Не, сега тя не е бременна. Мисля, че ако я помоля да имаме още едно дете сега, тя ще ме удари в лицето", коментира Лавин пред "SiriusXM".
Слуховете, че Бехати е бременна се появиха миналия месец, когато тя постна размазана и неясна снимка и феновете помислиха, че това е снимка на сонограма в близък план.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ква е тая група Moron 5 ве? Поредната шитня, заебавай!
12
6
 
7
 
! Отговори
Соросоид преди 4 години
Има наука за красивото и се казва Естетика. Като малко отклонение, в много случаи естетичното е функционално, например един самолет, който е конструиран по законите на аеродинамиката е красив на външен вид. Това за татуирания индивид на снимката.Сега човечеството осъзна кой струва повече - един лекар-епидемиолог или разглезен футболист с огромна заплата.А това дали казармата е загуба на време - гледайте филма на Мел Гибсън Апокалиптико за да разберете какво става с победените.
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе кои са тези хора???? Сефте разбирам че такива недочовеци съществуват.. с ужасни татуировки, със странни имена, с нищо незначещи животи очевидно, щом бременността е обществено събитие.... Защо изобщо трябва да знаем каквото и да било за тях, драги журналясти?
10
1
 
7
 
! Отговори
Холдън К. преди 4 години
"***" е цензурираната дума. В тоя сайт даже и "мaйкa" е нецензурна дума.
9
5
 
4
 
! Отговори
Холдън К. преди 4 години
До 4Добре са ти изгладили гънките ***. Ако изобщо си ги имал някога. В родната казарма са те индоктринирали (провери в Гугле-то какво означава това) да си пионка, която не разсъждава, няма свой стил и е невъзможно да бъде креативна и отличаваща се в тълпата. Оставил си се фуражки да определят какъв си и какви да са вижданията ти за света. Понимаеш?
8
3
 
14
 
! Отговори
Й. преди 4 години
Каква вечер, само. Под публикация за неизвестен не-знам-какъв-си един "мъжкар" се дава за пример, че си бръснел и з.дника, друг се хвали, че се нашарил с татуировки. Такива ми ти форумни герои заформящи панелна буря.
7
7
 
15
 
! Отговори
Стамен преди 4 години
Еаси, още ли има тепегьози, дето смятат казармата за житейско постижение?! Изгубих година и половина от най-хубавото си време, за да се нагледам на вопиюща прoстотия, за която при нормални обстоятелства човек не би подозирал, че съществува. Казармата е полезна само за индивиди, дето до тогава не са имали елементарни навици да се бръснат, къпят и перат. И винаги се намират такива, дето се разпознават в това описание, та започват да ми обясняват как там ги направили мъже-свръхчовеци.
6
7
 
8
 
! Отговори
Чило преди 4 години
Чугунен главчо, не те знам какъв си, но като ти чета скудоумните излияния си ясен, че си от шушулките, дето чакат едни впиянчени мужици да ни освободят от "еврог'йското" робство, подмокряш се на Кобзон и Алла и имаш портрет на едно кгб-ейско джудже.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста е прекалил с татуировките, не ми харесва.
4
12
 
9
 
! Отговори
Барбароса преди 4 години
До анонимен 1На 19 години спечелих стипендия и заминах за Великобритания, за да уча Международни отношения, да общувам с професори и дипломати, да се развивам. На същите години ти си се бръснал до синьо и си набивал крак за кефа на Старшинката. А, да, държал си и калашник... Разбираш ли сега къде е разликата между моя свят и твоят. Надали точно ще го разбереш, но поне си пий безпросветната ракийка, псувайки по "телевизора" такива като мен. Примитiв.
3
8
 
6
 
! Отговори
Естетик преди 4 години
Кой както иска така ще ходи. Както ви пречи на цървyлките дали някой е с брада, с каква прическа е и пр., селинджъри.
2
9
 
9
 
! Отговори
Барбароса преди 4 години
До анонимен 1OK, кьосе.
1
7
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Не го знам кой е тоя. Но гледайки го си мисля.Че Най голямата глупост днес е.Да се обезобразиш сам с МАСТИЛО защото така било " модерно"! Нямам грам мастило по себе си! Ходя на работа гладко избръснат защото жената така ме харесва! А видя ли брадясал мъж срещу себе си ме обзема отврат! Една брада Не те прави по мъж от колкото си! -:) То там или си го можеш или не! Организъм! Интелигентният човек се облича САМ...Останалите модата! -:)Кой разбрал разбрал!