Ники Бела: Притеснявам се да не родя вкъщи!

Звездата с интересна изповед
24 апр 2020 21:15, Ивета Иванова
7
Ники Бела: Притеснявам се да не родя вкъщи!
Снимка: БГНЕС

Ники Бела призна, че се притеснява, че може да се наложи да роди вкъщи.

36-годишната бивша кечистка се надява коронавирусът да е отминал до август, когато е нейният термин, тъй като не желае да ражда в домашни условия.
 
Тя сподели, че се притеснява, че кризата с коронавируса ще продължи по-дълго от предвиденото и може да ражда сама вкъщи, без помощта на лекари.
 
Звездата е бременна от танцьора Артем Чигвинцев.
 
"Казах на Артем, че съм щастлива, че нашето бебе ще се роди в началото на август. Жал ми е за хората, чийто термин е в следващите седмици. Казах на Артем, че това е просто страшно време да бъдеш в болница. Имам предвид, че лекарите ти се заразяват с коронавирус, когато работят с пациентите си, така че е почти по-страшно да отидеш в болница, отколкото където и да било другаде точно сега.
 
Казах му, че това наистина ме притеснява - за нашето бебе. Дали ще го родя вкъщи? Не искам естествено раждане. Това ме притеснява. Но ние сме късметлии, че то трябва да се роди през август. Моля се всяка сутрин и всяка вечер това положение да се промени до тогава. Засега, би трябвало да родя в Лос Анджелис. Имаме резервация в болница", сподели Ники пред "Entertainment Tonight".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ни интересува!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми стискай.
1
2
 
3
 
! Отговори
БГ Римлянка преди 3 години
Оф миличкуто!Ни съ притиснявай, то първото трудно само излиза дукат не си отворина ощи отдолу.На 8- мото чавенце след 10 години, кату *** раждаш ша се чудиш изaкaла ли си са или си рудила.