Джуди Денч изгря на корица на "Vogue"

Актрисата е най-възрастната звезда, украсила модната библия
7 май 2020 20:21, Екип на Tialoto.bg
11
Джуди Денч изгря на корица на "Vogue"
Снимка: БГНЕС


Джуди Денч отново го направи – носителката на "Оскар" влезе в историята, но не на киното, а на модната библия "Vogue". Актрисата се превърна в най-възрастната жена на корицата на медията.

85-годишната звезда ще украси юнския брой на британския "Vogue", в който призна, че не смята да се пенсионира и след 60 години на екрана.

"Не, не, не, не използвай тази дума. Не и в тази къща, не и тук. Измий си устата.", шеговито коментира Джуди при споменаване на думата "пенсиониране".

Звездата в момента е в изолация в дома си заради пандемията.

Вижте още за Джуди Денч в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: корицаДжуди Денч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
КРТИКАРИТЕ ЯВНО СА СИ ПОВЯРВАЛИ, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ВСЕ МЛАДИ И ХУБАВИ. НЕ НЯМА ДА СТАНЕ ТОВА Е НЕОБРАТИМ ПРОЦЕС ПРИ ВСЕКИ ЕДИН ИНДИВИД. ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ГЕНА. ИМА ЖЕНИ НА 40 ГДИНИ КОИТО ИЗГЛЕЖДАТ КАТО 70 ГОДИШНИ И ИМА 70 ГОДИШНИ КОИТО ИЗГЛЕЖДАТ КАТО 50 ГОДИШНИ. ВСЯКА ВЪЗРАСТ ИМА СВОЯТА КРАСТА.
9
0
 
5
 
! Отговори
Котка преди 3 години
Има такова излъчване...просто виждаш личност, а възрастта е нещо второстепенно. Спомних си я в "Хрониките на Ридик" - малка роля, но я помня още.
8
0
 
5
 
! Отговори
Абориген преди 3 години
Чудесна !! Дължи години още да ни радваш !
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КироА ти драги си от отпадъка на новото поколение - невеж , груб и смотан. Поне си затваряй устата защото все повече и повече затъваш и излагаш генерацията си. Жалко за умните младежи които поне се стараят да научат нещо в този живот. Да се сърдят на такива като теб.
6
1
 
20
 
! Отговори
ForzaInter преди 3 години
Джудито е класа! Има вродена осанка на аристократка. Жива и здрава да е.
5
9
 
8
 
! Отговори
Киро преди 3 години
До 4 - тука в коментарите е отпадъка на старото поколение.Ядосани от живота дъртаци, непостигнали нищо, които само обиждат и вече не допринасят с нищо към обществото!
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Жената не заслужава подигравки. Мерете си думите. За възрастта си изглежда чудесно. И са я поканили да се снима за ВОГ. Пък вас няма никой да ви покани дори за българската Е/ВА. Това е разликата между нея и вас.
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До House M.D. защо някои хора държат непременно да ни покажат невежеството си. Какво има да се хвалят с това? Ако наистина те интересува Джуди Денч е жена и е голяма английска актриса удостоена с титлата "Дейм" от кралицата което е равносилно на титлата "СЪР" при мъжете и се дава за изключителни заслуги към ВБ. Справка: играе ролята на М във много филми за Джеймс Бонд, печелила е и Оскар. И е голяма театрална актриса също. А щом не те интерсува за какво коментираш?
2
1
 
14
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Браво! Желанието да си истински жив е най-важното нещо в живота!
1
14
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
А кой е Джуди Денч?И Ричард Бъртън блесна на Бродуей с мюзикъла "Камелот", ама нищо не писахте за него.