След скандала с Адел: Ще се научим ли да не съдим хората по външния вид?

Певицата събра доста критики заради това, че отслабна
13 май 2020 20:50, Криси Табачка
32
След скандала с Адел: Ще се научим ли да не съдим хората по външния вид?
БГНЕС

 Живеем в общество, което много обича да съди и да сочи с пръст. Раздаваме етикети „дебел“, „слаб“, „грозен“, „красив“, „богат“, „беден“ с такава лекота, с каквато сутрин си правим първото кафе.

И да ви кажа честно, доста е повърхностно.
Някак си все си мисля, че с годините сме се научили да гледаме по-комплексно върху хората и да ги определяме едва след като сме ги опознали добре и никога на база на външен вид.
 
Последното доказателство, че съм мислела в грешна посока дойде с Адел.
 
Предисторията
 
Певицата публикува своя снимка с послание в личния си профил в Instagram, за да отбележи своя 32-ри рожден ден тази седмица.
 
В този пост тя отдаде уважение на работещите на първа линия, но вместо това, несъзнателно създаде буря от коментари на тема... килограми.
 
Кадърът разкри, че певицата е значително отслабнала, което донесе както комплименти, така и много критики за физическата ѝ форма.
 
 
Скандалът се разрасна в такива мащаби, че личният ѝ треньор влезе в обяснителен режим, за да защити своята клиентка.
 
Той публикува дълъг пост, в който описва, че процесът по отслабване „никога не е бил с цел да е супер слаба. Беше за това да бъде здрава“, пише Пийт Герасимо.
 
Още от коментара вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
16
 
! Отговори
до 7 преди 3 години
Щото си била слаба на цигари и кафета, за това си била нервозна и със слаб организъм. Човек трябва да се храни и спортува, всичко друго са пълни глупости. А иначе да си дебел е нито красиво, нито здравословно, нито естествено. Когато някой ми каже, че е ок да си пълничък или дебел направо откачам, защото хората с години се борят с килограми, депресия, заболявания и изобщо тъжен живот, така че не е ок да си дебел!
9
0
 
32
 
! Отговори
Lan преди 3 години
До къде се докарахме...Когато някой положи усилия да изглежда добре и най-вече да се чувства добре, то той е виновен! Виновен пред тези, които нямат сили да положат същите усилия по една или друга причина...
8
3
 
8
 
! Отговори
До Една преди 3 години
Абсолютно съм съгласен с вас. Поздрав за коментара. Да не забравяме, че починалите от коронавирус под 70 години са само с наднормено тегло.
7
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много известни влиятелни хора са дебели.Аз по себе си съдя като бях по слаба бях по нервозна и по трудно издържах на натоварване. Слаб организъм. Да мъжете ме харесваха много за секс. Единственото предимство. Златната среда е най добре. Да не си анорексия и да не си слон тогава има баланс.
6
18
 
10
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Наистина пълничка изглеждаше по-щастлива. За певица не трябва да е важно теглото. Най добрите оперни певци са дебели. Това дава сила на гласа като е мощен човек.
5
3
 
36
 
! Отговори
Една преди 3 години
Темата тегло не трябва да е табу и тези мантри, че е ОК да сме с повече килограми, е много, много погрешна. Да оставим чисто естетичното естество на въпроса, но пълните хора са по-склонни да имат здравословни проблеми, които с времето могат само да се задълбочават. Тъй че, БРАВО на Адел. Затова има Индекс на Телесната Маса. Нито една крайност не е на добре.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не е бременна?
3
2
 
23
 
! Отговори
I hate stupid people преди 3 години
Само нещастните хора съдят другите по външен вид.
2
1
 
9
 
! Отговори
Криси Тъпачка преди 3 години
Яку!!!
1
29
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като дебела беше по-чаровнаСега е като всички хърбави, кисели същества, дето нямат грам харизма, защото са на поточна линия