Дженифър Лопес на протест срещу расизма заради сина си

Изпълнителката и годеникът ѝ се включиха в многолюдните шествия
10 юни 2020 11:24, Дарена Найденова
21
Дженифър Лопес на протест срещу расизма заради сина си
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес разкрива какво я е накарало да излезе на улицата и да протестира с хилядите американци. През последните няколко дни шествията в различни градове стават все по-многобройни и все повече звезди се включват в тях. Причината за всичко това е убийството на афроамериканеца Джордж Флойд, който беше задушен от бял полицай по време на арест.

Джей Ло беше една от последните известни личности, която сподели в социалните мрежи, че е излязла, за да се чуе и нейният глас. Изпълнителката публикува няколко видеа и снимки, на които се вижда как държи плакати с надпис "Животът на чернокожите има значение". С нея беше и годеникът ѝ Алекс Родригес.

Под една от снимките Лопес разказва, че 12-годишните ѝ близнаци Еме и Макс са направили част от надписите, които тя държи. "Макс ми каза преди няколко дни: Знаеш ли какво, мамо, след като подкрепяш различни неща на твоите приятели, трябва да излезеш и да подкрепиш Джордж Флойд". След което звездата е обяснила на сина си, че именно това ще направи и в момента има нужда от помощ за направата на плакатите.

Лопес също така разкри и как е провела разговор с децата си относно социалното неравенство. „Говорихме за това как един човек има права, а друг – не. За това, че тази държава е построена върху вярата за свобода и справедливост за всички“. Тя допълни, че всеки трябва да застане срещу неправдата в света и да се бори срещу нея.

На снимките, които изпълнителката публикува в социалните мрежи, феновете може да видят как тя държи надписите "Животът на чернокожите има значение", "Достатъчно е".

Вижте как Дженифър Лопес протестира в Tialoto.bg.

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
да преди 3 години
А дЖени Лопес ще гласува ли за Тръмп и за промяната на това нетърпимо положение(по Мишо Шамара) в Америка. Значи преди три години, когато Тръмп говори за МАГА и за руините, в които се намира американската нация всички скочиха. Гласували за него само в средните щатове и каубоите от Тексас, че всичко в Америка си е ок, сега Тръмп само мъти водата и тн. Сега цяла Америка, че и Мишо Шамара и той бунтовник и говорят същото. Ами да си направят по един Туитър или Фейс и да търсят подкрепа от Тръмп.
14
2
 
17
 
! Отговори
презумция преди 3 години
Точно пък в САЩ няма как и не може да има расизъм. Може да има полицейщина, но не и расизъм.Те са мултикултурна и емигрантска страна, по дефиниция и приемат хора от цял свят по презумция. Протестите са политически и имат манипулативен характер.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Причината за всичко това е убийството" Това не е причина а повод, драги ми журналисти..
12
0
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Егаах тоя расизъм - милионери и известни, ама били расово онеправдани...
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фурнаджийските лопати се завъртяха отново. Вече не е модерно да си изнасилен, модерно е да си жертва на расизма. Да питам ли защо преди протестите не се оплакваше от расизъм? ахахахах
10
4
 
7
 
! Отговори
CAMBODIA POWER преди 3 години
в интерес на истината Латиносите имат най-много права над САЩ понеже в вените им тече над 50% *** кръв(тоест местна за този континент)
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Холивуд е на рогатия
8
0
 
18
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Хах, да и когато излезе следващия и филм ако на плаката има чернокож ще го изтрият, когато го пласират на китайския пазар, защото в Китай не харесват черни. Ама иначе Холивуд са върли борци за правата им... Когато им изнася.
7
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Досега се оплакваха, че ги изнасилвали. Сега смениха плочата. Стана модерно: расизъм. Чернокож полицай уби бяла австралийка, без криминални прояви, и без да е оказвала съпротива. Никой не протестира. Не чупеха и не палеха. Чернокож полицай при предишните случай уби чернокож престъпник! Пак протестираха, чупеха и палеха! Май не е причина расизъм и, или полицейски произвол. А нещо много познато и в България. Правилата да не важат за всички.
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-скоро камила ще мине през иглени уши, отколкото богат човек ще попадне в Рая.Иначе от 75% бели през 70-те години днес белите в САЩ са 55% въпреки емиграцията от Европа и на тези хора ще им става все по-трудно.Латиноамериканците ще са наследниците над европейците в САЩ, което може и да е справедливо.
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5то преди няколко месеца имаше, но застрелян, само че полицаят беше също афро и не мина номера с разсизма
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другия път да го задуши някой хамериканоафриканец че да видим ще има ли подобна дандания!
3
2
 
26
 
! Отговори
Българин преди 3 години
И ТАЗИ ако се оплаче от дискриминация?!?! Пффффф , аман от и.....ти !!!!
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
някой да я светне тая *** че хамерика е построена върху костите на 52 милиона индианци а не на тъпотиите дето говори....
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде, поредната звезда, която се чувства пренебрегната заради събитията и ще ги яхне, за да напомни за себе си.