Рийз Уидърспуун не се страхува от смъртта

Актрисата вярва във "висшата сила"
12 юни 2020 18:50, Петя Славова
13
Рийз Уидърспуун не се страхува от смъртта
Снимка: БГНЕС

Рийз Уидърспуун не се страхува от смъртта, защото вярва във "висша сила" и смята, че след като умре ще отиде на "небето", съобщава БГНЕС.

Рийз споменала това пред колежката си Никол Кидман, която веднъж я попитала за това.

Пред "Лос Анджелис Таймс" Никол сподели: "[Попитах Рийз] "Мислиш ли някога за смъртта, Рийз? Защото аз мисля за това непрекъснато. И тя отвърна спокойно: "Не, не мисля за това, защото знам къде ще отида." Иска ми се да имам нейната сигурност. Рийз не се страхува от смъртта, това е сигурно".

А 44-годишната актриса обясни в интервюто зa същото издание:

"Вярвам дълбоко, че има по-висша сила – и не знам какво е, но просто не се страхувам да умра. Много хора имат тези страхове, свързани с религията, а аз не. Усетих това невероятно приемане и че всеки има дар. Всички ние сме Божии чеда нашата цел в света е да открием и изявим даровете, които Бог ни е дал".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая уродлива мусура си мисли че ще живее вечно и че ще я сипят с пари вечно за тъпигьозките и по..върниОт типично самозабравилите се "звезди"
10
1
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Това не може да е вярно! Само Чък Норис не се страхува от Смъртта - а тя от него...
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки го е страх. Но някой си мислят, че никога няма да умрат и си говорят по инерция. Преди доста време един колега ми каза нещо, което никого няма да забравя.Защо да се страхуваме от неизбежното!? Най-сигурното нещо е смърта! Никой не иска да умира, но такъв е живота.Пийте по една ракия и не го мислите!!!Наздраве...
8
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 3 години
Мен пък ме е страх!Пенка ГеоргиеваСофияБългария
7
1
 
10
 
! Отговори
Copocoид преди 3 години
Над 95% от хората умират в огромни болки, само да споменем болните от рак.Една антилопа разкъсана от лъв дали чуства болка?Какво става след смъртта е дълбок въпрос и широка дискусия.А тая на снимката изобщо не я коментирам защото тия псевдозвезди на запад са постоянно дрогирани и тях от нищо не ги е страх.
6
1
 
6
 
! Отговори
Аноним преди 3 години
До АнонименТо всеки е ербап и казва, че не се страхува от смъртта, докато в един прекрасен ден не усети ледения й дъх и острата й коса на грацмуля си.ВСЕКИ ще усети косата на гръцмуля си . ВСЕКИ. Няма да има изключения. Ти да не мислиш че ще живееш вечно ?Някой известен древен беше написал :Ние сме смъртни.Започнали сме да умираме от момента в който сме се родили.За сега обаче не сме мъртви.... Не още .
5
0
 
7
 
! Отговори
Хадес преди 3 години
До: номер 1Страх те е докато не гушнеш букета.После ти е все тая.
4
5
 
5
 
! Отговори
Бог е за слабите преди 3 години
ТРЯБВА да има някаква висша сила..... ТРЯБВА да има някакъв Бог дето да ни казва какво да правим... ТРЯБВА да има прераждане и Рай ......... ....Защото АКО НЯМАШЕ , толкова много слабоволеви и робски душици нямаше да знаят какво да правят... толкова много оовчи мозъци щяха да стоят безпомощно , без "напътствия" отгоре ... толкова много безсмислено живеещи човеченца щяха да се лутат без надежда и мизерията в която живеят ще е единственото което виждат през скаапания си ЕДИНСТВЕН живот .
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То всеки е ербап и казва, че не се страхува от смъртта, докато в един прекрасен ден не усети ледения й дъх и острата й коса на грацмуля си.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе страшна си е
1
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако смърта беше толкова страшна едвали Бог щеше да ни направи смъртни. Страха е най вече от неизвестноста не от смърта. Да се страхуват такива като Баш царо от Банкя дето са го галили трима папи и целува ръцете на тези дето носят ролекси и карат кадилаци. Бог е казал. По скоро Камила ще влезне през иглено ухо, отколкото милионерин да влезе в рая. Та баш Царо от Банкя да помисли по въпроса докато нее ритнал камбаната. Щото тогава щее късно за всичко.