Тайните за красота на Сюзън Сарандън

Вижте какви са тайните на актрисата за красива кожа
18 юни 2020 00:04, Иванка Гъркова
12
Тайните за красота на Сюзън Сарандън
Снимка: БГНЕС

Тя е родена на 4 октомври 1946 г. и е едно от най-известните имена в Холивуд от 90-те. Носителка е на наградите „Оскар“ и БАФТА. Играла е във филмите „Джо“, „Телма и Луиз“, „Миро Лоренсо“ „Клиентът“, „Осъденият на смърт идва“ и други. Бунтарка по характер, тя се откроява сред колежките си като политическа активистка, като през годините участва в много протести в САЩ. Тя е Сюзън Сарандън.

Кои са тайните за красота на актрисата?

„Това, че не съм си правила пластична операция, не означава, че съм против пластичната хирургия. Смятам, че жените имат право да правят каквото си искат с телата си, стига това да ги кара да се чувстват добре“, споделя актрисата. Тя разкрива пред британския „Vogue“, че цигарите наистина вредят на кожата, но те не са най-важното нещо.

„Тайната – искам да кажа, честно казано, е да останеш ангажиран, любопитен и да си прекарваш добре“, казва тя, но изтъква, че благодари на майка си за хубавите гени, които ѝ е дала.

По думите на Сюзън, дори и да е над 70 години, тя просто се чувства по съвсем друг начин и това ѝ помага да изглежда добре.

„Шокирана съм да бъда на 70 години! Непрекъснато мисля, че съм по-млада и усещам това отвътре! Това беше някакъв странен момент, тази годишнина...“, обяснява тя по време на фестивала в Кан, когато е само на 70.

Вижте как се грижи за кожата си, както и каква козметика предпочита Сюзън Сарандън в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Тайната е преди 3 години
в любовта към тениса на маса.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чети за проект монарх,а Холивуд има достъп до по"осбени"методи за подмладяване,елексири на младостта със странен розов цвят,извлечени познайте от къде!?
4
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 3 години
Тя като млада си беше грозна та сега ли. Тия журналисти под строй на очен лекар!
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не виждам тайна тук. Хубав живот, качествена храна и козметика, фитнес и грижа за себе си, защото все пак е на свободен режим, не на работа от 8 до 5.Много добра актриса безспорно, което явно и е осигурявало и много добър стандарт на живот.
2
1
 
9
 
! Отговори
Златка преди 3 години
Какво я набедиха женицата за красива. Актриса е добра, но красива -като красив пекинез, с голеееми очи. Пфу.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То не остана дърта актрЕса без разкрити тайни как се е мумифицирала успешно .