Джъстин Бийбър с обвинения в изнасилване

Жена обясни, че това е станало, докато той е бил със Селена Гомес
22 юни 2020 09:28, Петя Славова
44
Джъстин Бийбър с обвинения в изнасилване
Снимка: БГНЕС

Обвиненията в изнасилване срещу Джъстин Бийбър предизвикаха вълнения сред феновете му в Twitter, като много от тях ги отхвърлиха като невъзможни.

Днес жена на име Даниел разкри в социалните медии, че е била изнасилена от канадската звезда през 2014 г. в хотел "Четири сезона". Жената, която отказа да разкрие второто си име "по лични причини", заяви, че нападението е станало след събитие в Остин, Тексас на 9 март 2014 г., предаде БГНЕС.

След това тя описа събитията от нощта, в която твърди, че е била изнасилена от Бийбър, твърдейки, че е била на 21 години по време на нападението. Даниел заяви, че предполагаемият сексуален акт се е случил без нейно съгласие. Джъстин Бийбър по това време имаше връзка със Селена Гомес.

Малко след съобщението на Даниел, друга жена, наречена Кади, излезе с подобни обвинения срещу певеца, твърдейки, че също е била изнасилена от Бийбър на 4 май 2015 г., след като е била поканена в хотел в Лангъм, където той бил отседнал. Според момичето сексуалното посегателство се е случило въпреки призивите й да спре и молбите й, че не бива да прави секс с никого преди брака поради традиционното си възпитание. Предполагаемата жертва заяви, че не е била готова да говори за нападението по-рано, страхувайки се от позора, който може да нанесе на семейството й.

Много от феновете на Бийбър отхвърлиха твърденията на Кади и Даниел, но имаше и такива, които подкрепиха твърденията на двете момичета.

26-годишният Бийбър, който сега е женен за Хейли Род Болдуин, не отговори пряко на обвиненията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
47
 
! Отговори
неразбрал преди 3 години
Сега, те ли са го изнасилили или той тях!?
16
2
 
40
 
! Отговори
Перука преди 3 години
Малкият Дъстин кога порасна и започна да си използва инструмента.
15
3
 
53
 
! Отговори
Шкумбата преди 3 години
Дебелия селски полицай Гошо както си дремел един ден пред кметството , чул силни викове - Пооомощ , пооомощ изнасилвват мееее ......- Отива той на площада и що да види. Старата та чак древна баба Гицка .Вика че се къса . - Ко' стаа ве бабе ? Кой те изнасилва? Къде? Кога? А бабата му отговаря . - А, много отдавна беше . - Ам' що чак сега викаш?- Ами спомних си, бабиното и ми стана едно такова приятнооо.п.с. Всяка прилика на вица с реални случки описани в статията е "случайна".
14
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако той обвини някого, че го е oпънaл, обвинението ще издържи. Тук не вярвам.
13
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-после,олекна ми!Мислех,че ще го пропуснат.
12
2
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж религията не и позволява преди брака да спи с мъж ама тръгнала по хотели и се сетила чак след пет години къде е била.
11
3
 
50
 
! Отговори
българин преди 3 години
Щом и Бийбър , дето е 15кг. с мокри дрехи , го обвиняват в изнасилване ...?! Той си е *** , бе !
10
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще го пооскубят за малко пари и готово
9
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джъстине, що не плащаш на прститутките? А!!!???
8
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За момента не знам някой мъж да е казал че са го изнасилили със ***. Мисля, че и мъжете трябва да почнат да се оплакват и църка ще стане пълен.
7
2
 
60
 
! Отговори
Виготура преди 3 години
Глей кви изнасилвания - идва ти на крака в хотелската стая, после се хвали на дружките си че е спала с Бибър, и накрая изнасилена. Една поне от тия кифли да докажат че лъже и да я осъдят на 6 месеца в затвор, останалите ще спрат. Ако тия кифли не могат да си докажат твърденията, значи трябва да бъдат съдени за клевета
6
6
 
54
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Има си стандарт и процедура за тези неща.Момичето/жената трябва да се съпротивлява или да бяга, викайки силно "Изнасилване! Изнасилване!". Ако не се съпротивляваш, не бягаш и не сигнализираш за помощ, значи просто си ***. Ако въобще си позволяваш да оставаш насаме с чужд мъж, камо ли пък да му отидеш вечерта в хотелската стая, значи си *** на квадрат. Едно време тези неща са били описани в закон.
5
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха! Поредната златотърсачка. Заради такива кифли, възмездие няма да получат действително пострадали от това деяние! Човек трбва да ходи с камера на онази работа!
4
3
 
57
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 3 години
Не знам какви са американските закони, и има ли някаква давност, но явно е доходно да се хвърлят подобни обвинения. Имам чувството, че там почти няма да остане известен и богат мъж, който да не бъде обвинен в изнасилвани или поне сексуален тормоз.
3
0
 
73
 
! Отговори
пенсия преди 3 години
А, нещо доказателства така!? Или вече не са нужни.Щото то и мене *** изнасили Шарън Стоун, кога бяхми млади. Къде да се оплача?
2
3
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че теако са му ходили в хотела да не са мислиши, че ше играят на Шах? Поредните изнудвачки, трябва да се вкарват такива в затвора. А баш па това крехко момче да изнасили... Тридма работа.
1
3
 
64
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Абе има ли още баламурници, които биха повярвали на подобни твърдения?!Сигурно има, нали човешката глупост е безкрайна ...