Принцеса Беатрис се омъжи с тиарата, с която се венча и Кралицата

Беатрис и Едуардо вдигнаха сватба в петък
Обновена: 20 юли 2020 15:17 | 20 юли 2020 15:17, Ивета Иванова
10
Принцеса Беатрис се омъжи с тиарата, с която се венча и Кралицата
Снимка: БГНЕС

От Бъкингамския дворец потвърдиха официално, че принцеса Беатрис се е омъжила за Едуардо Мапели Моци в петък.  31-годишната красавица и италианският предприемач сключиха брак на тайна церемония в параклис "All Saints Chapel" в Уиндзор, който се намира близо до дома на принц Андрю и Сара Фъргюсън - родителите на Беатрис.

"Частната сватбена церемония на принцеса Беатрис и г-н Едуардо Мапели Моци се състоя в 11 ч. в петък, 17 юли, в кралския параклис "All Saints" в Роял Лодж, Уиндзор. На скромната церемония присъстваха Кралицата, херцогът на Единбург и близки роднини", пише в официалното съобщение.
 
На сватбата са присъствали около 20 души.
 
Принцесата е носила винтидж сватбена рокля в цвят слонова кост, която ѝ била дадена от баба ѝ - кралица Елизабет Втора. Роклята е дело на Норман Хартнел - дизайнерът, изработил сватбената рокля на Кралицата. От снимки от сватбата се вижда, че Беатрис носи и тиарата, принадлежала на кралица Мери. Кралица Елизабет Втора е носила същата тиара, когато се омъжила за принц Филип през 1947 г.
 
"Кралицата пазеше тази грандиозна тиара специално за Беатрис. Тя винаги е била пазена за нея, защото двете са изключително близки", посочва източник на "People".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
8
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
Мъжете не се женели за пари, а? Ако не беше внучка на кралицата, дали щеше да я погледне този богат италиански предприемач? И какво, като е с роклята на баба си, като тиарата струва половин София, а имотите на бабишкера - нашия БВП за 10 години. И тоз предприемач ама хич няма да наблажи от връзките с кралското семейство, няма да си направи мазнинка за запас...
6
0
 
3
 
! Отговори
Горещо ми е преди 3 години
Който Крал -крал- ето ти сега Крал-ица! ...да видим кой краде повече ;)
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероятно и на принцесата й се е искала сватба като на пайнерките, но дворецът е отказал да плати събитието.
4
4
 
8
 
! Отговори
Нашите преди 3 години
силиконки никога няма да паднат на такова ниво! Взело момичето роклята и воала на баба си и се оженило в петък на обяд с 20 човека гости - друго си е да вдигнеш на крак 100 човека, чалга на живо и да смениш няколко рокли от Париж - по разголени, та всички да завидят на напомпания ти бюст...
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама много грозна бе
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А къде е красавицата?
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"31-годишната красавица"Муахахах минала е покрай красавица.