Dj Dian Solo с разказ за битката с COVID-19 от първо лице

Музикантът подчерта, че вече се чувства добре
19 авг 2020 10:23, Ния Христова
22

 

Музикантът Диян Славов, известен като Dj Dian Solo, разказа за близката си среща с коронавируса.

 
"Слава Богу, сега се чувствам по-добре. Изгубих обоняние, това ме накара да си направя тест. Бях чел, че това е един от симптомите. Почувствах се отпаднал. Реших да си направя тест и той излезе положителен. Бяха ми се събрали серия от последователни участия в страната, които неминуемо са свързани със стрес и различни емоции. Това явно е допринесло за сваляне на имунитета ми", обясни диджеят в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той сподели, че е разбрал, че е заразен на прибиране от участие.
 
"Беше неделя, 9 август. Като се прибрах в София, беше ми едно тегаво. Докторът ми предписа някакви лекарства - имуностимуланти предимно и аспирин за разреждане на кръвта. От 1-2 дни вече съм по-добре, нямам симптоми. Имам още 10 дни карантина, ще си продължа лекарствата. Неприятна история е това цялото нещо. Не трябва обаче да игнорираме вируса, трябва да бъдем по-отговорни", подчерта музикантът.
 
Той обясни, че е качил последната си публикация във Facebook с превантивна цел, за да информира феновете си.
 
"Последното нещо, което искам, е да заразя някого. Имах участия в Лозенец, в София, във Варна - не знам къде съм го хванал. Симптомите се проявяват между 7 и 10 дни след заразяване, така че, предполагам, че съм го хванал на морето. Слава Богу, откакто се почувствах по-добре, си работя в студиото. През септември месец подготвяме специални неща с Deep Zone. До 26 август ми е карантината. Тогава пак ще си направя тест, надявам се да е отрицателен и отново ще бъде в играта", допълни ощеДидо.
 
DJ Dian Solo сподели, че има много бъдещи творчески планове заедно с Deep Zone Project, както и за соловата си кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
1
 
! Отговори
до бау преди 3 години
"Така е. Вече стана ясно, че вирусът е опасен основно при възрасти и болни. Ако не ти пука за тях, не си носи маската ..."Чакай малко бе, от какъв зор аз трябва да нося маска? Що за сбъркана логика е това? Точно рисковите групи са тези, които трябва да носят маски.
18
2
 
2
 
! Отговори
мяу преди 3 години
Вируса не бил страшен , всичко било лъжа ,преувеличавали статистиката за жертвите.Ей нeщаcтници ,като сте толкова образовани ,защо си стоите в къщи пред компютрите и телефоните и само бълвате глупости .
17
5
 
1
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До до БауТака е. Вече стана ясно, че вирусът е опасен основно при възрасти и болни. Ако не ти пука за тях, не си носи маската ...
16
3
 
6
 
! Отговори
до Бау преди 3 години
Вчера от СЗО ти го обясниха на ясен и разбираем език- повечето от хората дори не знаят, че заразени, което трябва ясно да ти говори че липсата на симптоми е масово явление в световен мащаб.
15
2
 
2
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 14Ами не умират стотици хиляди .... Някакви конспиративни сайтове пуснаха фалшиви статистики. Знам, че си мислиш, че си доктор и знаеш най-добре, но ... не си ...
14
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Други се задушават, трети умират. Болни, стари - са застрашени"С всяка вирусна вълна е така, и винаги умират стотици хиляди в световен мащаб, само че ако всеки път се затварят държави и се налагат мерки за социална дистанция, ще фалират всички държави и тогава ще настане глад. А гладът е много, много по-страшен от коронавируса. Така че хайде да се разкарате с истериите си и мерките си.
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Все още има не разбрали, че някои хора го изкарват лесно. Повтарям - НЯКОИ."Стига с тези догатки, почти всички изкарват вируса леко. Седемстотин хиляди починали в цял свят и 14 милиона оздравели. Доста интересни цифри за вирус, когото изкарваха едва ли не еквивалент на испанския грип.
12
4
 
10
 
! Отговори
Една Българка преди 3 години
Пипнал го е на партито на морската гара в Бургас, Спайс мюзик, там имаше 6000 души от цял свят, пиеха бира, пушеха трева и се търкаляха един в друг, но не му се казва истината. А и в Бургас кой знае колко бургазлии са го пипнали. Този концерт беше абсолютно ненужен в обстановката, в коят света се намира!
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя сега всеки ден ли ще ни с него страхотна битка с вируса загубил обоняние за ден и на аспиринче само си търси внимание нали преди 3дни пак писахте за него писна ми.
10
9
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Все още има не разбрали, че някои хора го изкарват лесно. Повтарям - НЯКОИ. Други се задушават, трети умират. Болни, стари - са застрашени. Народа ще дава за пример този винаги как "вируса не страшен! Всичко е измама!" ....
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Алпа ЧиноСамо си търси нещо с което да влезе в медиите.
8
5
 
11
 
! Отговори
Алпа Чино преди 3 години
Битката се състояла в изгубено обоняние, било му тегаво и пиел аспирин... :))))) Проектът коронавирус се оказа евтин начин да се преборят глъмовете по света. За жалост се оказаха доста.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като му чета мъките от битката с ковид19, то битката от настинка си е световна война.
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Vans защото го натрапват. Всеки натрапен плазмодий с поизвехтял и вкиснал от натрапване изкуствен имидж сега се прави че бил болен.
5
5
 
5
 
! Отговори
Vans преди 3 години
Аз не мога да разбера едно, щом не знаете кой е той и не ви интересува, защо отваряте статията за него?
4
3
 
15
 
! Отговори
тестове преди 3 години
Ако нямаше тестове 99% от хората никога нямаше да разберат, че са го лепнали. Представете си колко опасен е вирусът. Все едно 99% от хората да нямаха симптоми, когато се заразят с грип. Някой щеше ли да коментира грипа тогава? Едва ли...
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Беше неделя, 9 август. Като се прибрах в София, беше ми едно тегаво. Докторът ми предписа някакви лекарства - имуностимуланти предимно и аспирин за разреждане на кръвта. От 1-2 дни вече съм по-добре, нямам симптоми. Имам още 10 дни карантина"Казвам ви, страшна работа е тоя вирус ахахахах
2
4
 
9
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Кой е този анонимник, защо ни занимавате с него ?! Заразените с КОФИ са милиони, на кой му дреме за този ?
1
2
 
7
 
! Отговори
Джендю преди 3 години
Браво! Многу съ кефя....